9. elokuuta 2016

Kutsuva koti Dermosilin huonetuoksulla

Heippa!

Rakastan ihanalta tuoksuvaa kotia! Jo pikkutytöstä saakka olen haistanut vierailemieni kotien ominaistuoksun (sain teininä lempinimen "nenä" tarkan hajuaistini vuoksi) ja sen tunne kun koti kutsuu astumaan sisään viehättävällä tuoksullaan on lumoava! Tästä syystä tykkään poltella tuoksukynttilöitä mutta nyt uusin ihastukseni on huonetuoksu.

Dermosil huonetuoksu room aroma Balmuir kynttilä hay tray tarjotinpöytä ikea lappljung ruta matto carpet scandinavian home

Totta puhuakseni, tutustuin huonetuoksuihin vasta ihan hiljattain kun Annika toi minulle aivan ihanan lahjakassin, josta paljastui muun muassa tämä Dermosilin keveä ja raikas fleivöri. Muistan kyllä nähneeni huonetuoksuista kuvia SOMEn eri kanavissa ja aina ihmetellyt miksi stidejä on pantu pulloon. No syyhän on hyvin yksinkertainen. Pulloissa olevien tikkujen kautta huoneeseen vapautuu nesteen muodossa olevaa tuoksua ja tikkujen määrällä tuoksun voimakkuutta voi säädellä. Aluksi laitoin omaani kolme tikkua, mutta koska halusin aromista voimakkaamman. lisäsin yhden tikun lisää. Tikkuja on hyvä kääntää viikon välein, jotta tuoksua vapautuu tasaisesti.


Dermosil huonetuoku room aroma balmuir kynttilä

Minusta pullo on todella tyylikäs ja ihana yksityiskohta hajuaistia hivelevän tuoksun siivittämänä. Niin pieneltä vaikutava asia, mutta loppujen lopuksi ainakin itselle iso merkitys kun koti kutsuu kotiin ihanalla tuoksullaan. Onko huonetuoksut teille tuttuja?


SHARE:

8 kommenttia

 1. Asetelma on mitä viehättävin <3 kaikki täydentää toisiaan <3 ihanuus <3

  Jossain vaiheessa koetin samaa mutta päänsärky tulee liian herkästi. Tyydyn ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon mustan tarjottimen kyhäwin puupalikasta ja mustasta Dc fixista. Huomenna postaan toisesta Diy-tarjottimesta. :)
   Ja muistankin, kuinka olet kertonut, että tuoksukynttilätkin aiheuttavat päänsärkyä- :/

   Poista
 2. Täällä myös haalittu kynttilöitä syksyä ajatellen ja tuoksullisia myös. Kiitos vinkistä tuon huonetuoksun suhteen. Täytyykin laittaa tilaukseen, työpaikan kahvipöydällä kun sopivasti tuo Dermosilin esitekin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sattuikin, hyvä tuuri esitteen kanssa! :) Tietääkseni tuo on ainut tuoksu Dermosilin valikoimassa - ja varsin onnistunut!

   Poista
 3. Noita Dermosilin tuoksuja on nyt monessa blogissa kehuttu niin paljon, että nehän täytyy laittaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole ollut huonetuoksuja, vaikka ovat aivan ihania :) Täytyy joku päivä vielä hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voin lämpimästi vinkata, ei ole liian imelä tuoksu vaan sopivan raikas. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig