1. syyskuuta 2016

Hei hei kesä, tervetuloa syksy!


Odotettu, kokemuksia täynnä oleva ja uusia ihania ihmisiä elämäämme tuonut kesä on nyt virallisesti vaihtunut syksyyn. Muistan vielä, kuinka viime vuoden lokakuussa fiilistelimme nyt jo menneen kesän toimintaa ja sitä taustaa vasten melkein kokonainen vuosi on mennyt nopeasti!

Isoäitini on aina sanonut, että mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeampaa aikaa tuntuu menevän ja niinhän se todellakin on. Kyllä vanha kansa tietää! Jännittävää onkin siksi ajatella, missä on vuoden päästä, koska mikäli suunnitelmamme menevät suunnitellusti, syksy tietää muutosta arkeemme ja toivon että pian pääsen siitä teillekin enemmän kertomaan. :)Kiitos kuluneesta kesästä ja nyt onkin hyvä fiilis kääntää katse pikkuhiljaa kohti uusia tuulia - syksyn tuulia!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Olen vain iloinen syksyn saavuttua, tässä asiassa olen hieman outolintu :) Toivottavasti päästään pian kuulemaan muutoksistanne, heräsi heti uteliaisuus! Oikein ihanaa syksyisen päivän jatkoa Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn kauneudessa ja sen loisteessa on oma ihana fiiliksensä todella! Ja kiitos Lemmi, toivon, että pääsen pian niistä kertomaan ja siihen liittyen ensi viikolla onkin tulossa postausta. ;)

   Poista
 2. Ihanaa kun syksy alkoi, tätä on odotettu kovasti ❤

  Toivotaan että uudet mukavat tuulet odottaa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuun alussa on aina jotain omanlaista tunnelmaa ja uuden alkua. Ja kiitos, toivon ja uskon että tulevat tuulet ovat myötäisiä. :)

   Poista
 3. Tulipa raikas tuulahdus tästä postauksesta:) Mitähän muutoksia on luvassa?♡

  VastaaPoista
 4. Ihanaa syksyn aikaa sinne päin ja mukavaa alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Aika kyllä kuluu kuin siivillä, lasten myötä se vierii ihan hurjan lujaa. Viime syksynä oli niin karmean epävarma olo ja pelko läsnä, että uudella innolla tätä syksyä kohti. Hyvää syyskuuta Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, se on varmasti juuri kuten kuvailit! Muistan kirjoituksesi viime syksynä.. <3 Hyvää syksyä sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig