8. syyskuuta 2016

Syötävän suloinen pikkulakku


Laukkukokoelmani on viime aikoina tiivistynyt vain muutamaan harkittuun kappaleeseen ja pohdin edelleen yhdestä Marimekon ja MK:n laukusta luopumista. Muistan kuinka avioliittomme alussa laukkukätkössäni oli neljäkymmentäkuusi eri veskaa (siis ei todellakaan mitään merkkilaukkuja ;), joista pari minulla taitaa vieläkin olla varastossa. Lopputulemana voin onneksi sanoa, että tämän hetkinen laukkumääräni on kaventunut huomattavasti!


Powder pink handgag Glittersuomi

Pari vuotta sitten ostamani Luiska on ollut todella kovalla käytöllä ja on ajan kanssa maksanut hyvin itsensä takaisin. Nevarin lisäksi käytän kahta muuta pienempää pochette-kokoista käsilaukkua sekä paria mustaa vähän suurempaa olkalaukkua. Tämän hetkinen aktiivisesti käyttämäni laukkumäärä on siis vain viidessä, joten olen aika ylpeä itsestäni, että olen osannut karsia turhaa tavaraa myös käsilakkujen osalta. Tätä nykyä vain ahdistun kaapista pursuavista joutavista tamineista, joten mieluusti laitan niitä siksi myös kiertoon. Kuitenkin, kun näin tämän puuterinpunaisen somaakin somamman pienen olkalaukun, havahduin miten tämän värinen laukku ei vielä ole löytänyt paikkaansa meille. Jätin laukun kuitenkin ensinäkemältä kauppaan odottelemaan, mutta viikon päästä palasin uudestaan ja se olikin viimeinen jäljellä kyseistä väriä. Laukussa kieltämättä oli jotain tuttua ja viehättävä Elisabete (jolla on muuten todella tyylitietoinen tytär!) tutun mieleyhtymän laukusta kertoikin. Tosiaan, laukkuhan on hyvin paljon samanlainen kuin Chloén Drew mutta Glitterin versiona se kustansi kokonaiset kymmenen euroa. Materiaali on toki keinonahkaa, mutta silti oikein sievä ja suloinen!


Laukku pääsee sopivasti beigen pitsimekon kaveriksi tuleviin häihin, johon saimme muutama viiko sitten kutsun. Laukun lisäksi yhdistän asuun myös kultaiset korkokengät ja kynsiin jotain kimaltavaa. Häihin on kiva vähän laittautua ja sopivasti edellisenä päivänä pääsen viimein kampaajalle.

Oletteko te bonganneet itsellenne tämän laukkukaunottaren tai nähneet sitä muilla?
SHARE:

11 kommenttia

 1. Täällä kävi aikalailla samalla tavalla. Ensiks niitä tosiaan oli se reilu 50 ja nykyään vain hassu muutama ja just viime viikolla luovuin yhdestä merkkilaukusta ja nyt harkitsen vielä toisen myymistä. Ehkä sitä yks ihminen ei sittenkään tarvitse kovin montaa laukkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Muutama riittää mutta eipä sitä silloin aikaisemmin niin ajatellut, hahah! :D

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin suloinen laukku! :) Mullakin oli varmaan lähemmäksi 50 laukkua, vielä pari vuotta sitten. Ja juu ei mitään merkkilaukkuja. Nyt sellainen kuusi merkkilaukkua, joita käytän aktiivisesti. Hiukan houkuttaisi/olisi tarvetta pienelle mustalle laukulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä muovilaukkuja tulo ostettua aikoinaan vaikka kuinka monta enkä edes uskalla ajatella miten paljon niihin on uponnut rahaa.. Voi kun olisi alun alkaenkin ollut viisas ja satsannut laatuun mutta hyvä näinkin. :) Minkälaisesta mustasta laukusta haaveilet?

   Poista
  2. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Muutamaakin vaihtoehto katsellut parilta merkiltä. Vaikea pättää, joku pieni mihin mahtuu just puhelin, avaimet jne. Meillä on yhdet häät 3 vko päästä, niin asu kaipaa vielä laukkua.

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta tuo laukkujen määrä. Ennen 30 ja nyt 3. :)
  Kauniin laukun olet hankkinut!

  VastaaPoista
 4. Soma laukku ja niin ihanat kuvat! Katselin tuota samaa laukkua Glitterissä mutta ei se siellä myymällässä näyttänyt noin ihanalta :) Siksi jätin sen ostamatta, eikä sellaiselle välitöntä tarvetta olisikaan. Kirppikseltä löysin sen mustan kivan laukun ni sillä mennään tämä talvi :) Mullakin on ollut tapana hamstrata laukkuja, mutta nyt olen kans alkanut vähän karsimaan tuota laukkukavalkaadia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siis varsin samanlainen laukkumaku! :) Minunkin mielenkiintoni heräsi laukkuun kun näin sen luonnonvalossa eräällä ohikulkijalla ja laukku näytti niin kivalta että päätin sen hakea itselleni. Se sinun kirpparilöytösi on aivan ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig