19. lokakuuta 2016

Meren äären voimaannuttava vaikutus


Meri on ollut minulle aina todella tärkeä elementti; samalla niin kaunis mutta kunnioitusta ja tervettä pelkoa herättävä laajuudessaan. Ensimmäinen oma kotini sijaitsi meren lähistöllä ja olohuoneen ikkunastani oli näkymä merelle. Minulla oli tapana mennä sen äärelle mietiskelemään ja pohtimaan oman elämäni merkitystä ja elettyä elämää.
Välillä saatoin istua tuntikausia niemennokan suurella kivellä ja pohtia mitä elämällä olisi minulle edessään. Sain paljon voimaa horisontin tähyilemisestä, taivaalla lentelevien lintujen leikkien katsomisesta, meren raikkaasta tuoksusta ja hetkistä pysähtyä paikoilleen. Nyt yli kymmenen vuoden jälkeen olen välillä käynyt näillä samoilla kulmilla ja todennut, että elämä on kantanut ja monista vastoinkäymisistä on selvitty. Sen tietäminen valaa uskoa ja luottamusta myös tulevaan.


Kuvat: @withnorah, editointi minä

SHARE:

6 kommenttia

 1. merellä ja ylipäätään vedellä on jokin maaginen vaikutus: sen ääressä voisi istua ikuisuuksiin. Olet muuten todella kaunis tuossa mekossa. <3 Mukavaa syysviikkoa Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä - meri on vaikuttava oli sitten myrsky tai tyyni. Ja voi kiitos! ❤️

   Poista
 2. ❤ kertakaikkiaan ihana olet!!!❤😍 meri on kyllä aivan mahtava ja todella rauhoittava asia! Olin ite keväällä luokkaretkellä yhdellä Helsingin saariston saaressa ja silloin itellä oli huino päivä, niin oli ihanaa vaan mennä kalliolle yksin ja katsoa kun meren aallokko osuu kallioon ja se aallokkojen ääni ja meren tuoksu sai mut iloitsemaan! Ja vielä kaiken lisäksi aurinko paisto naamaan kivasti ja veteen, meri näytti niin kimaltelevalta ja sit sai vielä kahlata vedessä lämmön salliessa! Nyt kun mietti tota päivää, tuli ihanan lämmin olo ja kaipuu lämpimiin päiviin! Hyvää loppuviikkoa teille❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kokemus, kiitos kun jaoit mussukka!!❤️ Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Meri on niin rauhoittava. Todella tärkeä elementti minulle ja perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig