11. lokakuuta 2016

Mustavalkoraitaa olohuoneeseen


Suurena koristetyynyjen hamstraajana minulla on ollut tapana täyttää sohvamme niillä yli äyräiden niin, että hyvä kun sekaan on mahtunut istumaan. Tai oikeasti ei ole mahtunut, vaan sohvalle käydessä on aina pitänyt heittää tyyny jos toinenkin lattialle. Heikki on kutsunut tätä ilmiötä tyynyvitsaukseksi vaikka olenkin väittänyt sitkeästi vastaan. ;) Viime viikolla kuitenkin totesin, ettei tyynypaljoudessa ollut enää mitään järkeä ja hankkiuduin eroon neljästä. Asetin sohvalle vain muutaman tarkkaan harkitun yksilön ja arvatkaa mitä? Nyt sohvalla mahtuu jopa löhöämään, hahaa!Mustavalkoraita on viehättänyt viime päivinä erityisen paljon ja niinpä ystäväni Katrin kanssa pistäydyimme lauantaina Ikeassa. Kynttilöiden ja miniorkidean lisäksi mukaan tarttui pari Vårgyllen-koristetyynynpäällistä jotka raikastavat todella paljon olohuoneemme ilmettä! Olen ihaillut Marimekokon vastaavanlaisia päällisiä, mutta niiden hinta menee reilusti yli budjetin, joten nämä Ikeankin versiot mahtavat mainiosti. Marimekon kangas toki on tukevampaa ja tiivimpää mutta meille Ikea-laatukin passaa hyvin.

Meidän makkarinkin sisustus on kokenut pientä uudistusta ja loppuviikosta kerron siitä lisää. Tällä hetkellä tuntuu, että bloggaamisessa minua viehättää tällä hetkellä eniten sisustusjutut kun vielä riittää valoakin kuvaamiseen. Otetaan siis valoisista päivistä kaikki ilo irti!
SHARE:

23 kommenttia

 1. Rakastan raitaa! Kyllähän sohvalla pitää voida levätä 😊

  VastaaPoista
 2. Upea upea upea 💛 tyylikäs kokonaisuus 💛 voi raidat, niitä kyllä rakastan 😄

  Täälläkin mäkkäri kokenut paljon uudistuksia, mattoa vaille olisi valmista 🤗 niin ja iki ongelma yöpöytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekin ollaan kokonaisuuteen varsin tyytyväisiä! :)

   Hei jee, odotan innolla että näen lopputuloksen teidän uudistuneesta makkarista!

   Poista
 3. Ahh mikä raikkaus teillä vallitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! On jotenkin helpompi hengittääkun kun kotona on vähemmän tavaraa ja selkeitä linjoja. :)

   Poista
 4. Kyllä se musta-valkoinen vaan toimii, raikas kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 5. Mä en kans ymmärrä miksi koristetyynyjä pitäis olla yli tarpeen.. ihan käytännön syistä, koska mihin ne sit laittaa.. mieluummin vaihtelee tyynynpäällisiä vaihtelun vuoksi ja pitää siis osan kaapissa.. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, aivan oikeassa olet! 😁 Ne vaan on niin kauniita ja kutsuvia mutta myönnettäköön että ylimääräisinä varsin epäkäytännöllisiä. 😄

   Poista
 6. Nyt täytyy kyllä kommentoida että onpa ihan mielettömän tyylikäs olohuone!! Minustakin on vähän hassua laittaa sohva niin täyteen tyynyjä ettei siihen mahdu istumaan :D Sänky on vähän eri juttu kun siihen mahtuu pötköttelemään vaikka tyynyjä olisi reilummaltikin:) Nyt teidän sohva näyttää erityisen hyvältä ja kokonaisuus harkitulta ja siistiltä. Ihana luonnonvalo pilkottaa ikkunoista..toisin kuin meillä. Täällä on ollut toooosi hämärä syksy. Ilman valoja sisällä olisi hämärää keskipäivälläkin. Pakko käyttää vahvoja salamoita. Se syö tunnelmaa, mutta pitää valotuksen sentään kohtalaisena. Nää on näitä valokuvaajan päänvaivaivoja 🤔😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! 💛 Arvaas mitä? Suunnittelen nyt mustan tapetin alas repimistä ja vaalean tapetin tilalle laittamista. Kuviosta en ole vielä päässyt selvyyteen, mutta jotain hyvin hillittyä ja eläväpintaista, mutta valkoista!

   Meidän sohva on koko avioliittomme ajan pursunut tyynyjä kun pidän niistä niin paljon mutta viimein oli myönnettävä, että parempi muistaa niidenkin kanssa kohtuus. 😌 Sängyn päältäkin hävitin pari tyynyä ja seuraava savotta olisi ylimääräisten torkkupeittojen karsiminen.

   Tykkään siitä, että meidän koti on lähestulkoon ympäri vuoden valoisa, vaikka toki pimeimpänä vuodenaikana sähkövalot ovat koko ajan päällä. En vaan voi sietää keltaista valoa omissa kuvissa mutta ehkä jossain vaiheessa oman mukavuusaluen yli on mentävä.

   Odotan tulevaa postaussarjaasi valokuvaamisesta, opin kauttasi varmasti paljon uutta! 😘

   Poista
 7. Ihania kuvia! <3
  Kuule, tein ihan saman tänään aamulla. Siirsin muutamat sohvatyynyt pois ja parempaan käyttöön(?) makuuhuoneen puolelle. Totesin, että vähempi on enempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Less is more - niin se vain menee! 😌 Teillä on ihan super kaunis koti!!

   Poista
 8. Kaunis koti ja nuo värit tekevät siitä tasapainoisen tuntuisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Yksinkertaiset ja selkeät linjat viehättävät. ☺️

   Poista
 9. Kaunis olohuone! Täälä toinen "tyynyvitsaukseen" sortuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmoiden! <3 Ja varsin huojentavaa tietää, etten ole ainut "vitsauksen" uhri, hahah! :D

   Poista
 10. Ihanan näköistä. Muutenkin ihastelin sinun kauniita kuvia muissa postauksissa <3 Mukavaa viikkoa kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, kiitos! Pidän sinua aivan pro-kuvaajana ja siksi sanasi lämmittivät mieltäni paljon. Kiitos! <3

   Poista
 11. Itse olen "vähemmän on enemmän" tyyppiä, joten tämä iskee minuun myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen olenkin huomannut kauniista blogistasi ja sisustustyylistäsi. Se on minua monesti inspiroinut! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig