25. lokakuuta 2016

Näistä en luovu


Vastajauhetuista pavuista valmistetusta kahvista, pellavan pehmeästä tekstuurista, omasta hetkestä blogin tai kirjan ääressä, päivän mittaan Heikille lähetettävistä "Minä rakastan sinua"-viesteistä,
iltateestä.

Tädin murupullan kanssa vietettävästä ajasta, ruskan ihastelusta, syvällisistä pohdinnoista, ystävän kanssa ajatuksien vaihdosta, hassuttelusta, nauramisesta, omista elämänarvoista, rakastamisesta.


Kodin kauniiksi laittamisesta, hetkestä nauttimisesta, kynttilän liekistä, päiväunista, jäätelöstä, unilelun kanssa nukkumisesta, arjen mukavaksi tekemisestä, valokuvaamisesta, omasta tyylistä, tuoreista kukista, uskollisuudesta, musiikin kuuntelusta, lämpimistä tohveleista.


Lista ei ole tyhjentävä, mutta osoittaa, miten monesta asiasta voinkaan olla elämässäni kiitollinen. <3 Leppoisaa tiistaita!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Tämä postaus ❤❤ oi ja voi ❤❤ aivan ihana. Kiitos ja kumarrus 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli itselle sellainen "terapiahetki". Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Miten kaunis postaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tämä syntyi hetken mielijohteesta pilvisenä päivänä.

   Poista
 3. Ihana postaus!❤ Ihana, kun jaksat aina ajatella päivän positiivisia asioita, oli kyllä taas juuri oikeaan aikaan tämä kirjoitus mun elämässä! Itellä, kun tää tiistai on mennyt huonommin, väsyttänyt koko päivän, ollu todella surullisena ja huonolla päällä ja yksinkertaisesti olisin voinut olla sängyssä koko päivän ja nukkua vaan, mutta ei! Aikainen herätys ja kouluun, melupaikkaan, jossa rupesi heti pää huutamaan miljoonaa sataa tuhatta! Kiitos, että palautit nut takas maanpinnalle ja muistutit, että jokasessa päivässä on jotakin hyvää! Tänään itellä hyviä asioita on ollut ruoka ja illan viettoa ystävien kera! Ja vielä yksi tärkeä asia! Kehräävä kissa kainalossa nukuttamassa mua!❤ Hyvää yötä!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna <3 Olet niin kaunis sekä sisäisesti ja ulkoisesti <3 Olen monesti pohtinut miten hienosti osaat tuoda esiin tunteitasi ja ajatuksiasi ja ihailen tätä kykyäsi. Olen iloinen, että olen voinut tuoda tekstilläni sinulle iloa, kuten sinä minulle personnaliisuudellasi ja olemuksellasi. Maailman lämpimin halaus ja kissa kainaloon. :)

   Poista
 4. Oi miten kauniita kuvia <3 <3 EN kestä !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig