24. lokakuuta 2016

Oikean kirjan ääressä


Miten usein tuleekaan napattua kahvikupin tai jonkun muun rauhallisen hetken ääressä puhelin ja ennen kuin edes huomaa, on selannut läpi SOME:n kaikki kanavat. Liian, siis aivan liian harvoin, tulee avattua ihan oikea kirja ja hyvä kun muistaa, miltä kirjan kannet edes tuntuvat! ;)


Olen ollut aina todella huono lukija ja muistan, kuinka äitini sanoi, että jään monesta asiasta paitsi kun en lue kirjoja. Uskon, että hänen ajatuksensa pitävät paikkansakin. Silloin tällöin saan kuitenkin kirjan kannet avattua ja nyt aloitinkin uuden opuksen lukemisen. Yllättävän rentouttavaa on antaa tekstin viedä, kuulla sivujen kahina ja tuntea musteen tuoksu. Oletteko samaa mieltä?

SHARE:

10 kommenttia

 1. Kyllä, välillä se on niin tarpeen <3 Huomenna kun lähden mökkeilemään, some siirtyy sivummalle mutta tilalle tulee paperiset sanat.

  VastaaPoista
 2. Totta. Juuri nyt romaanit eivät ehdi luettavakseni, vaan opiskeluun liittyvät kirjat notkuvat pöydällä. Mutta, ei aitoa kirjaa mikään voita!

  VastaaPoista
 3. Kirjat vie ihanasti eri maailmaan 💕 Onneksi ensi viikolla on lomaa muuttopuuhista, pari kirjaa olen varannut lukemiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Kuulostaapa mukavalta, oikein ihania lukuhetkiä Tuija!

   Poista
 4. Kirja on ihana pakopaikka kaikilta tämänpäivän ruutujen tuijotteluista <3 Itse olen ollut kans todella huono lukemaan mutta nyt vasta viime vuosina on innostunut iskenyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Ruutujen tuijottelu ja kova valo käy pidemmän päälle silmiin, mutta kirjojen luvussa silmät ei rasitu yhtä lailla. Ihania lukuhetkiä! :)

   Poista
 5. Mullakin on just yksi kirja menossa ja oi että on ollut ihana lukea <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig