31. lokakuuta 2016

Olohuoneen pörröinen lämmittäjä


Monissa sisustusblogeissa on pyörinyt kauniita kuvia kodikkaista ja tunnelmallisista olohuoneista, joissa sohvalle on levitetty lämmittävä talja. Samalla kun talja lämmittää sen päällä loikoilevaa, on se myös todella sievä sisustuselementti.


Olin katsellut tätä Ikean taljaa monesti mutten kuitenkaan ollut raaskinut sitä meille hankkia. Kävi kuitenkin hyvä tuuri, kun auttaessani tätini muutossa hän kysyi olisiko minulla käyttöä heidän ylimääräiselle taljalleen. Vasauksen varmasti helposti arvaattekin. :)

Viehättääkö teitä taljat sisustuksessa? Entä millä asioilla te saatte kotiinne lämpöä ja kotoisuutta?


SHARE:

14 kommenttia

 1. Taljat on ihania 💗 täältä löytyy useampi pitkin kotia ja ne onkin ehdoton talvi sisustus juttu 😍

  Ihanan lämmittäjän olet saanut, se sopii kauniisti paikalleen ❤

  Niin ihastus kuvat 💟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin vielä muutaman, nälkä kasvaa syödessä! :D

   Poista
 2. Taljat on kyllä ihania, vaikka itse en vielä omista yhtäkään. Toivottavasti joku päivä sellaisen saisi. :)

  VastaaPoista
 3. Taljat on kyllä ihania. Meillä on taljat keittiön tuoleilla lämmittämässä mukavasti unista aamupalan syöjää. Ja, kun tästä lähemmäs joulua mennään otan esille kaksi taljaa lisää. Kaunis olohuone teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hillittömän ihania! Oi kun meilläkin olisi keittiössä, mutta ne likaantuisivat meidän keittiössä aika äkkiä. :)

   Poista
 4. Taljat on vaan niin kodikkaita ja lämpimiä! Meillä niitä on moooonta, matoista istuimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonun blogisi on monesti viehättänyt kuvillaan taljojeen niissä kauniisti vilahdellen! :)

   Poista
 5. Kyllä ne viehättää ja tykkään taljoista myös lattialla:) Meillä on takan edessä iso tumman-mustanruskea häräntalja ja se kyllä on hyvä yhdistelmä. Minusta olisi myös kiva laittaa tuoleille taljoja, tuollaisia kuin sinulla, mutta keittiössä ne varmasti likaantuisivat helposti. Kaunis on kuitenkin sinun sohvanurkkauksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella kotoisalta ja lämpöä tuovalta kokonaisuudelta. Minäkin olen pohtinut taljoja keittiöön, mutta samaisesta syystä jättänyt ne laittamatta. Valkoinen talja ei olisi kauaa valkoinen! :D Nähdäänkö lauantaina?

   Poista
 6. Taljat, isot tai pienet, valkoiset tai harmaat ovat kaikki yhtä superihania! tänä vuonna ensimmäistää kertaa käytän niitä myös sisustuksessa, aiemmin ne ovat toimineet lähinnä lastenvaunujen tai pulkan lämmittäjänä :) Sisusstukseen saa lämpöä myös paksuilla verhoilla, torkkupeitoilla, tuuheilla matoilla ja kynttilänvalolla. Niin ja sisustustakalla, jollainen me saatiin meille tänään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi, olisipa sitä itsekin vielä lapsi ja saisi kölliä pulkassa taljan päällä. Tosin, mikäs sitä aikuisenakaan estää. :)
   Paksut verhot olohuoneeseen olisi meidän seuraava projekti, sen ajatuksen olenkin oppinut sinulta. Palan (ehhehe) halusta saada tietää lisää takastanne!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig