23. marraskuuta 2016

Coffee table books


Sisustusblogeja lukiessa on tuskin voinut vältyyä käsitteeltä coffee table books, jonka suomen kieliseen vastineeseen ei ole tainnut vielä löytyä osuvaa. Kahvipöytäkirjat kuulostaa vähän töksähtävältä, mutta ehkä tämäkin termi löytää vielä sopivan vertaisensa.

En ole koskaan ollut suuri kirjahyllyjen ystävä, mutta coffee table booksien idea on mielestäni paitsi käytännöllinen, myös tunnelmaa ja kodikkuutta luova. Kahvipöydälle asetettuna kauniit kirjat ovat helposti saatavilla kahvihetken lukuhetkeä varten ja niiden päälle voi asettaa vaikka säkenöivän kynttilän. Harri Koskisen Block-valaisin ei myöskään ole hassumman näköinen; vähän niinkuin jäälyhty.

Mitä te olette mieltä tästä trendistä?
SHARE:

10 kommenttia

 1. Siis siis siis tämä kuva! ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Näitä oli tosi paljon Briteissä! Olin siellä aupairina ja jatkuvasti meni hermot, kun niitä piti siirrellä pois tieltä kun pöytää halusi käyttää, enkä muuten ikinä nähnyt että niitä olisi kukaan lukenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saana ja kiitos kivasta kommentistasi! Hahah, voin hyvin kuvitella kirjat Britteihin kera afternoon tean! 😍

   Poista
 3. Ihana kuva, siis todella ihana! Minusta nämä "sisustuskirjat" on, epäkäytännöllisyydestään huolimatta, todella kauniita ja erittäin kuvauksellisia! Tällaisia toivoisin omaankin kotiini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Tähän kuvaan sain vangittua onnistuneen valon, joka on työn takana näin kaamosaikana. :D

   Poista
 4. Having chosen the best coffee table to complement your living space you need something to put on it. Many people find that they are overwhelmed by the coffee table books reviews. Given how expensive such books can be many people are also understandably nervous about making the right choice and selecting the right books for their home.

  VastaaPoista
 5. Thanks for this great post. This is really helpful for me. Also, see
  Know More

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig