3. marraskuuta 2016

Hetki arjen yläpuolella


Minulla oli eilen valtavan ihanaa ja tunteitakin nostattavaa mieleen painuvaa omaa aikaa. Pääsin nimittäin rentoutumaan entisten työkavereideni muistamalla läksiäislahjalla Living Day Spahan Helsingin ytimeen. Sain työkavereiltani lahjakortin, joka oikeutti johonkin hoitoon tai ylellisten tuotteiden hankintaan allekirjoittajina monta miellyttävää työkaveria. Pohdin pitkään miten lahjani käyttäisin ja lopputulemana se ei enempää olisi voinut mennää nappiin!Miellyttävä kokemukseni Living Day Spassa alkoi jo hoitoni varaamisesta. Olen kärsinut niska- ja hartiaseudun jumituksesta jo pitkään ja halusin ehdottomasti saada oireisiini helpotusta. Kertoessani tämän heille puhelimessa, ystävällinen ääni pystyi heti ohjaamaan minut tietylle henkilölle. Minun tosin piti odottaa aikaani kolmisen päivää mutta hän varmisti, että kestäisin siihen asti. Vastasin, että hyvää kannattaa odottaa ja miten oikeassa tuolloin olinkaan!

Kun sitten eilen astuin sisälle tunnelmalliseen hoitolaan, minut toivotti tervetulleeksi sekä hoidon tekijä, että kenen kanssa olin aiemmin puhunut puhelimessa. Hän kertoi muistavansa minut ja kysyi vointiani! Sen lisäksi minua käteltiin ja tämä pieni ele -eli kosketus- tuntui kivalta, koska kosketus tutkitusti vapauttaa mielihyvähormoneja että vähentää stressiä. Tämän jälkeen sain jättää ulkovaatteeni naulaan ja istahtaa olohuoneen puolelle cappuccinolleni.


Hoitola on kolmessa kerroksessa, joka toi minulle mieleen englantilaistyyppisen idyllin kotoisuudesta. Olohuoneen puoli tuntui todellakin olohuonelta; Balmuirin ja Chhatwal & Jonssonin tyynyihin nojatessani en voinut kuin huokailla ihastuksesta siitä kauneudesta, jota näin ympärilläni! Joka ikinen kulma ja kauniisti liekehtivien kynttilöiden paikat olivat tarkkaan harkitut ja asetellut. Näiden lisäksi hoitolan miellyttävä valaistus, värimaailma ja tuoksu toi minulle erityisen hyvän olon ja mua ihan oikeesti itketti, koska en ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa paikkaa! (Vertailun vuoksi eräässä toisessa hoitolassa minua muistutetiin appelsiini-ihostani ja se ei arvatenkaan tuntunut kovin kivalta..)

Kahvikuppia juodessani sain valita minulle käytettävän hierontaöljyn tuoksun ja kupposeni juotuani Jenni jopa huolehti tarvitsiko minun käyttää naistenhuonetta ennen hierontaani. (Kuinka henkilökohtaisemmaksi  ja huomaavaisemmaksi palvelu voi enää mennä!) Kun sitten saavuimme hoitohuoneeseen, sama alakerran tunnelma jatkui yläkerrassakin. Rauhoittava musiikki, kynttilänvalo, lämmitetty hierontapöytä (kyllä!) ja kuuma aromaattinen hierontaöljy takasivat lähes täydellisen relaksoitumisen. Lähes täydellisen siksi, että jumini oli Jennin sanojen mukaan yhtä laattaa, joka vasta hieronnan loppuvaiheessa alkoi rentoutumaan. Jennin tuntuva, mutta pehmeä ote sai minut kuitenkin kutakuinkin nukahtamaan enkä oikeasti malta odottaa seuraavaa kertaa hänen huomaansa pääseväksi.

Hoidon jälkeen sain rauhassa avata silmiäni ja otinkin muutaman minuutin omaa aikaa nousta rauhassa. Ihollani tuoksui edelleen miellyttävä tuoksu, jonka olisi voinut vaikka purkittaa! Jennin ystävällisyys liikutti edelleen, kun alakertaan takas kammetessani sain jälleen valahtaa nojatuolille vesilasin, cappuccinon ja suklaan kera. Tuosta hetkestä napsin puhelimella nämä kuvat. Tämä postaus ei siis ollut millään tavalla ennalta suunniteltu tai minulle maksettu. Koin vaan valtavaa kiitollisuutta minulle osoitettua hyvyyttä kohtaan ja siksi halusin jakaa tämän teidän kanssanne. Mietin vain, miten ihanaa olisi, jos minäkin voisin työssäni tuoda jokaiselle ihmiselle yhtä hyvän ja rentoutuneen olon kun minä sain kokea. Se olisi aivan mahtavaa!

Kotiin tullessani sytytin kotiimme kosolti kynttilöitä, asetin valaistuksen sopivan hämäräksi, avasin huonetuoksun ja nautin rentoutuneesta olostani. Tällaisiin keskiviikkoihin voisi vaikka tottua. <3
SHARE:

15 kommenttia

 1. Menin tähän tarinaan sana sanalta enemmän mukaan.... ❤ täällä nimittäin odottaa yksi jumi ja toivottavasti patin seuraavan päivän hieronnat ovat yhtä hyviä kokemuksia kun sinulla 💗

  Kuulostaa aivan mielettömältä paikalta ja voin niin kuvitella tuon huomaivaisuuden tunteen joka koskettaa ❤ se ei ole itsestäänselvyys mutta kun sen kohtaa niin se koskettaa 💗

  Aivan ihanan postauksen teit tästä paikasta ❤ kiitos esittelystä, korvan taakse laitettu 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat jumeihisi apua ja kaivattua rentoutusta! Voin todella lämpimästi suositella Living day Spata, siellä hoito on todella kokonaisvaltaista ja aitoa välittämistä. <3 Se ei tosiaan ole itsestään selvyys tänä aikana.

   Eheyttävää lomaa! <3

   Poista
 2. Kuullostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta. Upeat puitteet ja vielä todella asiakaslähtöistä ja -ystävällistä palvelua, ihan huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, ja silti se pitää täysin paikkansa. Vaikka moni yritys haluaakin panostaa hyvään asiakaspalveluun, niin harvoin itsekään olen kokenut palvelun olevan noin henkilökohtaista ja ennen kaikkea aitoa! :)

   Poista
 3. Ihastuttava paikka ja ihanalla lahjalla entiset työkaverisi sinua muistivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihan liikuttavan ihania ja kultaisia työkavereita! <3

   Poista
 4. Kirjoitat todella kauniisti. Tykkään paljon lukea tällaisia tekstejä, jotka ovat kauniita ja koskettavia, mutta eivät liian imeliä. Oksettaa jos postaukset tai kommentit ovat täynnä sydämiä ja imeliä sanoja.

  Oletko muuten koskaan tehnyt kuukauden suosikit - postausta? Vlogien puolella niitä näkee paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olipa mukavaa lukea palautteesi. Sanasi lämmittivät mieltäni ja kuvastivat juuri niitä tavoitteita, joita blogillani haluan lukijoilleni jakaa. Vaikka kirjoitankin niin sanottua "hyvän mielen blogia" niin itsekin karstastan liiallista imelyyttä koska se syö blogin aitoutta. Kaunis ja läsnäoleva kirjoitus ei vaadi miljoonia hymiöitä ja ylisanoja vaan yksinkertaisesti blogaajan aidon persoonallisuuden välittymisen. Kiitos siis sanoistasi ja ehdottomasti otan postausvinkkisi iloiten vastaan! :)

   Poista
 5. Ooh mitä ihanaa hemmottelua! <3 Kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä paikalta! Kirjotit vielä niin hyvin ja mukaansa tempaavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, ihana kuulla, että tykkäsit! Kiitos! <3 En tosiaan malttaisi odottaa seuraavaa aikaa tuolla - voin siis todellakin suositella hoitolaa. :)

   Poista
 6. Onpa kivan ja rennon näkönen paikka! Todella mukavan kuulonen paikka ja tuommoiset paikat ovat harvassa, joten aina kun pääsee semmoiseen, siitä kannattaa nauttia!❤ ja niinhän sinä teitkin!! Ihania kuvia olet ottanut❤ Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että kilpalu alalla on todella kovaa, joten joukosta erottuminen vaatii todella ponnisteluja ja ne ponnistelut on helppo havaita Living day Spassa. :)

   Poista
 7. Oi että miten pystyinkin kuvittelemaan itseni tuonne just nyt...ihanasti ja elävästi kuvailet hoitolassa syntynyttä raukeaa ja tunnelallista olotilaa. Kunpa tuollaiseen paikkaan pääsisikin joskus rentoutumaan, se jos mikä olisi arjen luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että pääset kokemaan saman fiiliksen pian! <3 <3

   Poista
 8. Kuulostaa niin unelmalta! Itseään pitäisi muistaa hemmotella säännöllisin väliajoin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig