22. marraskuuta 2016

Marmoritarjotin
Oi marmori! Minulle tulee  marmoritarjottimista lämpimiä muistoja mieleen,  kun mummun luona kävi usein ystäviä kylässä ja marmoritarjottimelta tarjoiltiin usein juustoja ja viinirypäleitä. Vietin muksuna paljon aikaa mummulassa ja muistan aina, kuinka vieraanvaraisia isovanhempani ovat olleet ja ovat edelleen! Heidän esimerkkinsä on painunut syvälle sydämeeni ja aion ehdottomasti opettaa tätä hyvyyden piirrettä joskus myös lapsillemme.


Olen moneen otteeseen  ihaillut Hemtexin marmoritarjotinta, mutta aina jättänyt hamuamiseni ihailun asteelle. Tarjottimelle olisi kuitenkin usein ollut käyttöä ja kun Hemtexin alekoodi tipahti postiluukustamme, oli tilaus tehtävä. Oikeastaan tämä tarjotin on niitä harvoja juttuja, jotka olen yksinkertaistettuun kotiimme mielinyt ja kun hinta kohtaa tässä tapauksessa laadun mainiosti, ostopäätös oli lopulta helppo. Alle kolmekymppiä marmorista tuntui varsin kohtuulliselta ja ehkä itsekn tulen tarjoilemaan tästä juustoja ja viinirypäleitä isovanhempeni tapaan. Aika ihana ajatus <3SHARE:

20 kommenttia

 1. Kauniita kuvia jälleen kerran, näyttää tosi kivalta tuo marmoritarjotin! <3

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia; harmoonisia ja rauhallisia! Olen itsekin täysin hullaantunut marmoriin ja sama tarjotin löytyy myös täältä :) Tulin hyvälle tuulelle lukiessani postauksen. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja miten ihanan lukijapalautteen jätitkään! Tavoitteeni blogini pitämisessä on jakaa juuri hyvää mieltä ja sanasi sai minut tuntemaan siinä onnistuneeni. Kiitos paljon kun olet blogini matkassa! :)

   Poista
 3. Aivan mahtava kirjoitus ❤ koskettava ja kaunis 💙

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, kuten aina <3 Marmori on kyllä kaunis ja sopii teille todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Marmoria on näkynyt monessa blogissa eikä ihme, se on todella kaunista!

   Poista
 5. Kaunis tarjotin ja ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Rebecca! Ihana saada tällainen palaute ammattilaiselta! ❤️

   Poista
 7. Tuo on kyllä kaunis ja sopii teille. Mää pääsen perjantaina puleutumaan mun uuteen, sun vanhaam vaatteeseen kun meillä on blogitapahtuma 😚😚 en malta odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa! Ihanaa blogitapahtumaa ja kiva, että ostoksesi olivat niin mieluisia! ☺️

   Poista
 8. Täältä löytyy tuo samanlainen ja olen ollut siihen todella tyytyväinen :) kauniit kuvat taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, onko sinulla sama tarjotin ja niinhän se oli! ☺️ Keksin tarjottimelle koko ajan uusia asetelmia ja veikkaanpa, että se tulee näkymään blogissani moneen kertaan! Ja kiitos! ❤️

   Poista
 9. Ihana ajatus sinulla tässä kirjoituksessa.. Ja hyvin näyttää Konmarin opit löytävän sovellusta. Tarjottimella on käyttöä myös koristeena, ja kyseiseen esineeseen sinulla liittyy tunnetta ja muistoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy myöntää, että olen ihan pihalla Konmarista mutta ilmeisesti siihen liittyy turhan tavaran karsiminen? Tuntuu niin hyvältä, kun ylimääräisestä tavarasta pääsee eroon ja samalla tuntuu, että tavarapaljouden lisäksi kevenee myös mieli. :)

   Poista
 10. En ole itsekään lukenut kirjaa, mutta olen kuullut siitä. Tässä yks artikkeli: http://www.uusimuusa.fi/koti/ymmarsin-konmarin-vaarin/

  VastaaPoista
 11. This is very great and brilliant information. Thank you for the valuable information.
  Click To Explore

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig