22. helmikuuta 2017

Hempeät kevättennaritMaaliskuun lähetessä mieleni alkaa pikkuhiljaa askartelemaan kevyemmässä pukeutumisessa. Aivan kuten viime keväänä, myös tänä vuonna kaikki vaaleat -eritoten puuterin sävyt- ilahduttavat erityisesti silmääni. Mikä siinä onkin, että pimeimpänä vuodenaikana tulee ikään kuin automaattisesti vuorattua itsensä tummiin väreihin ja vasta kevään korvilla kaivettua esiin ne raikkaammat sävyt? Noh, varmasti viisaammat ovat oivaltaneetkin värien merkityksen talvesta selvitymiseen; itsehän herään tähän toistuvaan dilemmaan vasta kun päivät ovat alkaneet pitenemään. Talvihorroksen syytä kaiketi?Tätini ilahdutti minua viime syksynä kysyessään, olisiko minulla käyttöä kuvissa oleville puuterin värisille kaupunkitennareille. Hän oli tilannut popot Asokselta, mutta ne olivatkin hänelle liian suuret. Sattuessani sopivasti paikalle kokeilin töppösiä ja nehän sujahtivat minulle kuin hansikkaat. Pohjakin on sopivan paksu vesilätäköiden eteen yllättäessä, hehe. Uusien tennareiden kanssa sopisi hyvin farkut ja miksei rennot mekotkin. Yläosa voisi olla samansävyinen ja esimerkiksi Henkkamaukan kevään mallistossa on ihania saman värisiä röyhelö- ja pitsipuseroita. En muuten muista milloin viimeksi olisin kierrellyt vaatekauppoja. Tätä nykyä selaan mieluummin nettikauppoja tai kuvastoja, mutta niitäkin todella harvoin. Hassua, että vaatekauppaähky on ollut jo pidemmän aikaa.Nyt olisikin kiva kuulla, millaisia mietteitä teillä on kevään pukeutumiseen ja onko teillä jo joitain suosikkivärejä mielessä?

SHARE:

18 kommenttia

 1. Oi miten ihanan väriset tennarit <3
  Vaaleat värit ihastuttaa aina keväisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleat värit ovat niin raikkaita ja tuovat mukanaan ihanan tuulahduksen keväästä!

   Poista
 2. Ihanan väriset tennarit! Täälläkin uudet tossut odottaa jo kevättä, ja kyllä ne pastellin sävyt hiipii vaatekaappiin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tennarit! Itsekin odotan, että pääsisin sujauttamaan valkoiset tennarini jalkaan, heittämään nahkarotsia niskaan ja kevyempiä paitoja päälleni. Oi kevät, tule jo! Ja niin, ne aurinkolasit myös! Ostinpa uudetkin, kun halvalla sai... Aurinkooo! Keeevääääät! Tulkaa jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoij, aika ihana mielikuva tulevasta! Minäkin odotan erään konjakin värisen tekonahkarotsini esille ottamista. ;) Koitetaan nähdä pian! <3

   Poista
 4. IHANAT. Bleisereitä ja ballerinoja odotan jo kieli pitkällä.
  Ja sit mulla ois uus/vanha vaaleenpunainen bleiseri jonka käyttöä odotan ihan älyttömästi 😉😉😉

  VastaaPoista
 5. Ihanat tennarit! Täällä jo kovasti odotellaan että saisi tennareissa kulkea ja heittää talviset varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sitä hetkeä, kun saappaat saa heittää kaappiin ja ottaa kevyemmät töppöset esille!

   Poista
 6. Voi namu mikä väri töppösissä 😍 ihan täydellinen! ❤

  VastaaPoista
 7. Ihanan väriset ja kiva yksityiskohta tuossa takaosassa :) Täälläkin odotellaan, että uusia tennareita pääsisi jo testailemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän siitä, vähän bling blingiä samalla. :) Ihanaa, että tennarikelit lähestyvät!

   Poista
 8. Miten söpöt kengät! Ihan täydelliset kevääseen <3 ja ei enää kauaa tarvi odotella! Mun vaatekaapissa on ikuinen kevät - kuljen pastelli sävyissä koko vuoden :D en nyt ihan joka päivä, mutta hyvin usein :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig