20. helmikuuta 2017

Meidän pieni kotitoimisto


No kas, lumisade yllätti suomalaisen. Aamulla verhoja avatessa piti tuplasti hieraista silmiä pitääkö verkkokalvolle piirtynyt kuva paksusta lumipeitteestä paikkansa. Talvi, tervetuloa takaisin!

Kerroin pari viikkoa sitten, kuinka pienen kotimme työpiste on vaihtanut paikkaa makuuhuoneesta olohuoneen nurkkaan. Seinän askartelun jälkeen oli tuunattava myös vanha pinnatuoli ja tässä näette kokonaisuuden valmiina. Tai lähes valmiina. Stringin Pocket-hylly vielä himmailee paikkansa kanssa ja poraamme sen seinään sitten, kun sen paikka on lopullisesti päätetty.
Ylva Skarpin Balance-juliste sointuu mustalle seinälle mielestäni täydellisesti raikastaen sitä samalla. Julisteen teksti muistuttaa myös elämän tärkeästä asiasta; tasapainosta. Tämän pöydän ääressä rustailen blogitekstejä, käsittelen kuvia, suunnittelen blogin sisältökalenteria, vastailen sähköposteihin ja teidän mieltä lämmittäviin kommentteihinne. Kiitos taas jälleen edelliseen postaukseen tulleista ajatuksistanne, arvostan!

Home office kotitoimisto Ylva Skarp Balance

Nyt jatkan vielä hetken maaliskuun kalenterin suunnittelua ja sitten lähden ystäväni luo lounaalle. Koukkaan kaupan kautta ja vien mukanani jälkiruokaa. Jotain kevyttä ja herkullista.

Pidä hyvä päivä! <3
SHARE:

18 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sini, kokonaisuudesta tuli kivempi kuin osasin odottaakaan. :)

   Poista
 2. Se tila on niin kaunis ja harmoninen ❤ kyllä tuon pisteen äärellä syntyy ihania tekstejä ❤

  Loistavaa suunnittelua ja työtä, upea lopputulos 😍

  Pidä myös mukava päivä 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kainiisti kuvailtu, kiitos kauniista sanoista! <3 Tämän ääressä on mukava istua ja touhuta. :)

   Poista
 3. Teidän koti on kyllä kokenut upean muodonmuutoksen! Ja vaikka monia tuttuja elementtejä löytyykin mm string pocket, pinnatuoli yms niin silti lopputulos on juuri teidän näköinen!
  Toivottavasti päiväsi oli kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henriikka! Muutos on vienyt aikaa, mutta pikkuhiljaa alkaa löytymään. Ja toki pientä muutosta tapahtuu varmasti jatkossa koko ajan. Varmasti tuttu ilmiö monelle kodin hengettärelle. ;)

   Poista
 4. Kaunis ja ihanan rauhallisen näköinen ympäristö!! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ja ihania työhetkiä koneen äärelle ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon Ruut, molempiin! <3 Ja kiitos paljon, samoin!

  VastaaPoista
 6. Oi, niin kaunis työpiste. Minä haluan kans työpisteen, saisikohan meidänkin makuuhuoneeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Monesti pienillä muutoksilla saa tilaa aikaiseksi. :) Ihastelin teidän kotikuvia juuri tänään, teillä on niin kaunista ja kotoisaa!

   Poista
 7. Harmoonisia ja rauhallisia kuvia! Meiltäkin tuo sama Balance - juliste löytyy. Muistutus itselle, että pidän itseni ja elämäni tasapainossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän Balance-julisteesta juuri sen takia, että se muistuttaa pitämään arjessa läsnä tasapainon. Aina sen pitäminen ei onnistu, mutta siihen voi aina pyrkiä. :)

   Poista
 8. Näyttää tosi kivalta, kompakti ja toimiva! En vaan vieläkään tajua miten jaksoit tehdä tuon seinän kuvion! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Heheh, ihme ja kumma kärsivällisyys riitti! :D

   Poista
 9. Määä tykkään niin paljon <3

  Rebecca

  VastaaPoista
 10. Miten upea työpiste!<3 ja toi sun tekemä seinä on todella kiva ja nerokas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta arvaa, pian seinä maalataan ihan vitivalkoiseksii ja tiiliseinä täytyy repiä irti.. :( Ellei sen jaksaisi taiteilla uudelleen.

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig