8. helmikuuta 2017

Wannabe-tiiliseinä Dc Fixillä

Dc Fix wall

Meidän pesämme on ollut muutoksen alla jo pidemmän aikaa. Olemme yrittäneet toteuttaa 51m2 kaksiostamme toimivampaa ja tilavampaa. Olemme vähentäneet tavaraa ja vaihtaneet huonekalujen paikkaa, jotta avarampi ilme mahdollistuisi. Ja ilokseni voin todeta, että hyvin olemme projektissamme edenneet. Hieman malttamattomana toki haluaisin, että kaikki ideat olisi toteutettavissa heti, mutta valitettavsti talous eikä myöskään aika anna siihen myöden. Tämä onkin ollut hyvää oppikoulua minulle kärsivällisyyden kasvattamisessa ja hyvä niin.


Meidän uusi työtilamme alkaa kuitenkin nyt valmistua, jei! Aikaisemmin työpiste oli sijoitettu yöpöydän ja vaatekaappien väliin, mutta se osoittautui tosi epäkäytännölliseksi. Perimmäinen kaapinovi ei auennut kunnolla ja vaatteiden kurottaminen ei ollut edes ergonomista. Siispä pohdimme työpöydän siirtämistä olkkariin ja tässä näette vähän lopputulosta. Tässä koko seinällä oli CD-levyhyllyjä ja yhtenä päivänä kun olin käymässä mummilla, Heikki lähetti minulle kuvan, jossa hän oli raivannut pöydälle tilaa. Levyt meni uuteen järjestykseen ja valtaosa niistä on nyt makkarissa ja osa edelleen DVD-levyjen kanssa pöydän vieressä. 


Uusi paikka pöydälle on osoittautunut todella hyväksi! Valkoista seinää kuitenkin katsellessani mieleni teki lisätä siihen jotain piristystä. Seinälle on tulossa vielä Stringin Pocket-hylly, mutta sen lisäksi seinä kaipasi kodikkuuden tuntua. Alunperin mietin seinälle ihan tiilitapettia, mutta se olisi voinut olla liian hallitseva. Joten mikä olisikaan seuraava vaihtoehto? No vanha ystäväni Dc Fix tietysti, hahah!Valitsin Dc Fixin väriksi harmaan (kiitos Rebecca!) ja rullan kävin hakemassa K-raudasta. En löytänyt valmista tiilifixiä, joten "tiilet" oli väkerrettävä itse. Leikkasin rullasta 6 x 15 cm paloja, joita lähdin sitten vain sommittelemaan seinälle. Koko seinää ei ollut tarkoitus vuorata vaan vain osa siitä. (Tapetinomaisesti fixiä ei suositellakaan laittamaan sen hengittämättömyyden vuoksi.) Ja niin parin tunnin aherruksen jälkeen lopputulos näyttää tältä ja olen tosi tyytyväinen. Seinä on hieman epätasainen, joka luonnollisesti näkyy myös fixissä, mutta pieni rosoisuus on tässä tapauksessa vain hyvästä. Hinta-arvioksi seinälle tulee noin viisi euroa, koska kahdeksan euron rullasta jäi vielä 1/3 jäljelle.Kunhan ollaan saatu seinähylly paikalleen, niin näette lopullisen ilmeen uudistuneesta olohuoneen nurkasta. Tuunatun työtuolin voikin jo käydä kurkkaamassa Instagramin puolella, johon on muuten tullut huikea määrä lisää seuraajia! Tervetuloa ja kiitos kaikille!

Ehkä arvaattekin, ettei Dc Fix-tuunailuni jäänyt taaskaan tähän. Seinän jälkeen askartelin meille Fixistä uuden sängynpäädyn ja siitä tulette näkemään kuvia pian.

Oletteko tekin hurahtaneet fixailuihin? 


SHARE:

10 kommenttia

 1. NO kyllähän säkin keksit vaikka ja mitä <3 <3

  VastaaPoista
 2. Voi että,aivan upea seinä!! Nyt kyllä tää tyttö lähti kaupoille..tahtoo tätä myös😊Isosuuri kiitos vinkistäsi. Jään innolla odottelemaan sängynpäätytaidetta. Ja samaan syssyyn kiitos blogistasi, oon niin ilonen kun olen löytänyt tänne😊
  Terkuin, Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että pystyin inspiroimaan ja innostamaan! Tästä seinästä tuli tosi hauska ja mikä parasta - jokainen Dc Fix-väkertäjä saa aikaan uniikin lopputuloksen. :)

   Ja voi kiitos Sari, aivan ihana kuulla että pidät blogistani. Sait hymyn huulilleni! <3

   Poista
 3. Siis tää on niin sanaton! <3 On se vaan aivan super hyper yber mahtava! :-) Tykkään tykkään tykkään! :-) Tässä olenkin kovasti miettinyt, mihin voisin soveltaa, koska mieli kovasti hamuaisi kokeilla samaa! :-) Kiitos jette paljon vinkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, huippua että sinulla on samat suunnitelmat! Ei muuta kuin fixailemaan ja nauttimaan käsillä tekemisen ilosta! :)

   Poista
 4. Moi!
  todella persoonallinen, mutta silti tyylikäs lopputulos!

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi, tää on ehkä paras fixailu ikinä! Sä oot kyllä melkoinen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig