15. helmikuuta 2017

Yksinkertaistettu kotimme: olohuoneen freesaus


Pienen pesämme neliöt tuntuvat taas hieman kasvaneen, kun olohuoneemme ilme on jälleen hitusen yksinkertaistunut. Edellisen muutoskerran jälkeen käänne modernimpaan oli toki huomattavampi, mutta tälläkin kertaa muutosta on tapahtunut. Suurin ero edelliseen on koristetyynyjen vähentyminen, maton vaihtuminen yksiväriseen ja työtilan siirtyminen olohuoneen nurkkaan. Myös koriste-esineiden määrä on tällä hetkellä aika minimissä ihan vain sen vuoksi, että pölyjen pyyhkiminen kävisi joutuisammin, hahah!

Olohuone Livingroom scandinavian home Chhatwal&Jonsson Ikat Kerela Skandinavisk candleSe mikä tässä muutoksessa miellyttää eniten, on stressin tunteen vähentyminen. Tällä hetkellä uupumukseni ollessa aika korkealla minusta tuntuu, että mitä vähemmän ärsykkeitä on ympärilläni, sitä paremmin voin. Arvostan toki edelleen kodissamme -kuten muidenkin kodeissa ja tavassa sisustaa- viihtyisyyttä, kauneutta ja yksityiskohtia. Kuitenkin minusta tuntuu, että mitä vähemmän omistamme, sitä helpompi minun on olla. Tästä syystä järjestimmekin kavereille Tule ja hae-päivän, jossa laitoin kiertoon kaikki ylimääräiset kodin tekstiilit, astiat, kodinkoneet ja vaatteeni. Samalla kun tavara väheni, oloni huojentui ja sen lisäksi koin antamisen iloa. Kaikki siis hyötyivät ja luontokin kiitti, kun mitään ei mennyt roskiin vaan kiertoon.

Olohuone Livingroom scandinavian home Chhatwal&Jonsson Ikat Kerela

Nyt kun olohuoneen väritys on aika selkeä, siihen sopii monen väriset tekstiilit ja varmasti kevään edetessä tulenkin vaihtamaan tekstiilejä usein. Vaaleanpunaiset tyynynpäälliset odottavat kaapissa vuoroansa ja niiden kanssa vaihtoon pääsee myös valkoinen palmikko-torkkupeitto. Vielä kun kynttilätkin ovat saman sävyisiä, niin keväinen olohuone on valmis!

Aurinkoa päivääsi!
SHARE:

23 kommenttia

 1. Voi että on kaunista! Ihana siistiä ja selkeää :)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikkään kauniin sievää! <3 Onko se edes sana?! Oli tai ei, niin se kuvaa täydellisesti! <3
  Mieletön muutos entiseen, mutta todella harkitulla ja kauniilla silmällä on rakentunut tämä olohuone, sekä suudella rakkaudella! <3

  Silmäni eivät voineet muutakun ihastella tuota mattoa! :-) Laitoinkin, että meille keittiöön kotiutui myös, ja eteisessä on jo loppukesästä ollut, ja en voisi tyytyväisempi olla. Todella loistomatto, ja näyttää kyllä olkkarissa loistavalta! <3

  Auringon säteitä päivään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tyylikkään kauniin sievää". Siinä olikin ihania adjektiiveja, kiitos! <3 Matto on kyllä ollut todella hyvä ostos, pysynyt hyvänä ja ennen kaikkea sen imuroiminen on ollut todella nopeaa ja vaivatonta! Näin kirkkaiden auringonpaisteiden täyttäminä imuroin lähes päivittäin, kun pölykikkareet tuntuvat koko ajan vitsaava, hahah!

   Aurinkoa sinnekin! <3

   Poista
 3. Ihanan simppeliä! Ja toi dc fix tiiliseinä on kyllä NIIN magee :) Mä olen kanssa pitkin kevättä naputellut ylimääräistä tavaraa paikalliselle facekirpparille myyntiin ja ollut kyllä ihana tunne, kun pääsee ylimääräisestä eroon. Vielä kun miehen saisi luopumaan kaikesta ylimääräisestä romusta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko päätit askarrella teille tiiliseinän? :) Eikö olekin ihana fiilis kun tavaraa menee kiertoon, se on niin huippua!

   Poista
 4. Yksinkertaisen tyylikäs! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Todella tyylikäs ja selkeä lopputulos! Itsekin olen ihastunut viime aikoina minimaalisuuteen ja olen karsinut koriste-esineitä pois. Sun kuvat ovat aina yhtä kauniita ja ammattimaisia!

  Toivottvasti voit ja jaksat jo paremmin❣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mikä luonnehdinta, kiitos hurjasti! <3 Eikö olekin ihana tunne, kun tavaran kiertoon laittamisen jälkeen tulee tilaa ja mielikin samalla ihan kevenee. :)

   Poista
 6. Kaunis muutos, tyylikäs olohuone! Ja, tuo työpisteen taustaseinä on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Seinä tuo kivan säväyksen koko olohuoneen tunnelmaan. <3

   Poista
 7. Teillä on kyllä tosi kaunista. Itse haaveilen niin uudesta ja vaaleammasta sohvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Valkoinen sohva on ihana, vaikkakin päällisiä saa pestä aika usein. Tänäänkin pesin päälliset. :)

   Poista
 8. Näyttää oikein hyvältä ja ihana rauhalliselta! Ne vaaleanpunaiset tyynynpäälliset näyttää tuolla varmaan ihan super ihanilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Minustakin tuntuu, että vaaleanpunaiset tekstiilit tuovat ihanan tunnelman! :)

   Poista
 9. Kaunis olohuone ja tuo "tiiliseinä" toteutus on kyllä upea! Itsekkin muuton aikana karsin tavaraa paljon, ja toisessa tulevassa muutossa, meinaan vielä karsia ainakin jonkin verran. Jotain pientä kun on hankkinut, jo tulevaan asuntoonkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea tulevan kotiin, Suffeliini! On ihana tunne, kun voi laittaa kiertoon vanhaa ja saada ehkä tilalle jotain pientä uuttakin. :)

   Poista
 10. Todella kaunista ja rauhallinen tunnelma!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig