5. maaliskuuta 2017

Hakusessa makkarin kattovalaisin


Meidän makkarin sisustus tarvitsisi pienen muutoksen. Nykyinen, aikanaan Anttilasta ostettu kattovalaisin on muutaman vuoden vanha ja edelleen moitteetomassa kunnossa. Jotenkin nyt vaan tuntuu, että sen tehdasmaisuus saisi vaihtua hieman pehmeämpään ilmeeseen ja nyt pohdinkin mistä uutta kattovalaisinta lähtisi hakemaan.  

Toiveideni mukainen kattovalaisin olisi valkoinen, pehmeälinjainen ja yksinkertaisen tyylikäs. Eos höyhenvalaisin on pari kertaa käynyt mielessä, mutta budjetti ei tällä hetkellä ole kovin suuri. Olisiko teillä siis heittää ideoita mistä voisi löytyä huokeahintaisia valonlähteitä? Laitan tämän hetkisen hehkulamppuvalaisimen piakkoin kirpparille ja toivon, että sen tilalle löytyisi ihana seuraaja.


Rentoa sunnuntaita kaikille! Meillä se menee ihanissa merkeissä ystävien ympäröimänä. Heips!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Mä olen suunnitellut jotain kristallivalaisinta makuuhuoneeseen <3
  Meillä on pehmeä valo ja pieni valo seinä- ja yöpöytävalaisimissa ja kaipaan kunnon paraativaloa, jonka voi vaikka siivouksen ajaksi laittaa päälle :) Meillä oli ikean sellainen "voikukkapallo" makkarissa ja se ei jotenkin valaissut yhtään, tuntui melkein päinvastoin että pimensi tilan kun sen sytytti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mun aiempi vastaus tähän katosi mutta yritetään uudestaan! :)

   Kristallivalaisin kuulostaa todella upealta ja sopisi teille todella hyvin! Meillä on muuten olkkarin valaistuksessa sama juttu, että se kaipaisi kunnon valonheittimen kun on niin hämärää. Toivotaan, että pian löydämme etsimämme! :)

   Poista
 2. Silmäni tarttuivat jälleen ihanaan sängynpäätyyn 😍 on se upea 😍

  Itselle tuli mieleen Ikean valkoinen pilvimäinen valaisin, olisiko siinä ehkä ideaa? 🤗

  Aurinkoista sunnuntaita ☉💗☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sängynpääty on ihmeen hyvin pysynyt seinässä. On se Dc Fix ihmemuovia. :)

   Pilvivalaisin on todella hyvä idea, katselin Ikean valikoimaa, mutta se jäi jotenkin ihan huomaamatta. Kiitos ideasta!

   Poista
 3. Muistin oikein! Kolmen tähden kodin Marika oli tehnyt itse höyhenlampun ja mun mielestä siitä tuli aivan mielettömän makee ja maksoin vaan 20 euroa! Sä oon niin näppärä käsistäs niin nopeesti väsäät tällaisen :)

  http://www.kolmentahdenkoti.fi/2016/10/tee-itse-hoyhenlamppu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan TAJUTTOMAN upea tuunaus! KIITOS kun vinkkasit ja kaivoit vielä linkinkin minulle valmiiksi, olet super! Kiitos!

   Poista
 4. Valaisimien hankinta on mielestäni todella haastavaa, joten en osaa sua nyt kyllä auttaa. Mutta, teidän makkari on kyllä tyylikäs nytkin!

  VastaaPoista
 5. Ooks perehtynyt niihin diy höyhen valaisimiin? Ei luulisi tulevan paljoa hintaa.. Ja sulta se taatusti onnistuisi :) Tai sitten,joku tälläinen http://m.clasohlson.com/fi/Design-lamppu/36-1292 kevyt kauniilla johdolla :) Meiltä löytyy tuo makuuhuoneesta ja on kivan ilmava :) Kelpaa ainakin siihen asti, kun the one löytyy! Btw, teidän makkari niin kaunis <3

  Rebecca

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tsekkasin Beauty of Lifen laittaman linkin Kolmen tähden koti-blogin höyhenvalaisintuunauksesta ja mietin, pitäisikö tosiaan itsekin alkaa sellaista väsäämään! Olisi oikeaa sisustusterapiaa. :D Ja tuo laittamasi linkin takana oleva lamppu on myös aivan ihana ja herkän kaunis. Kiitos Rebecca linkistä ja avusta! <3

   Poista
 6. Yllä jo suositeltiin niitä Ikean paperityyny-varjostimia, tai ainankin luulen että tarkoitetaan samoja. Ne on mun mielestä super kivat! Kerran askartelin niistä ja pumpulista pilviä ikkunasomistukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä askarteluidea, ihan supersöpö ja vekkuli! Kiitos ideasta, täytyy ehdottomasti pohtia pilvivalaisinta. :)

   Poista
 7. Oi että! Olispa kyllä vain sellainen Eos valaisin kaunis tässä tilassa. Mutta olen tosiaan nähnyt monien tekevän itse kuumaliiman ja suodatinpussien avulla samantyyppisiä valaisimia. Minulla ei taidot riittäisi sellaiseen, mutta sinulta se saattaisikin aivan hyvin onnistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Minusta tuntuu, että teen saman tempun kuin Kolmen tähden kodissa ja aloitan kunnon askartelukerhon! :D

   Poista
 8. Rauhallinen makuuhuoneen sisustus!Olen yrittänyt järjestellä meillä sänkykompleksia rekstiileineen.Mutta ei ole oikein tullut hyvää siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Minunkin piti tosi pitkään malleilla makkarin sisustusta, mutta lopulta se palkittiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig