16. maaliskuuta 2017

Inspiroiva Zarro


Eilen oli upea päivä. Koin todella hyvää mieltä, iloa ja ystävyyttä kahden eri ihmisen kohtaamisessa ensin aamulla ja sitten iltapäivällä. Näiden tapaamisten välissä pistäydyin silmiä hivelevän kauniissa ja inspiraatiotulvan täyttämässä Zarrossa, Fredrikinkatu 37:ssäKäyntini tarkoitus oli noutaa tuoteyhteistyön tiimoilta eräs pörröinen, pehmeä paketti (josta pääsette lukemaan myöhemmin), ja sen lisäksi olin kysynyt etukäteen, jos saisin napata muutaman valokuvan erityisesti teitä lukijoita ajatellen. Sitä mukaa, kun olen mieltymyksiänne oppinut tuntemaan, tiedän, että pidätte Zarron kaltaisesta sisustuksesta; pehmeistä väreistä, selkeistä linjoista ja arjessa mukana olevasta kauneudesta.  En siis millään voinut vastustaa kysyä lupaa muutamaan valokuvaan ja ilokseni siihen suostuttiin. Kiitos paljon!Zarron verkkosivuja selatessa voi etukäteen tutustua siellä myytäviin brändeihin. Omia muutamia suosikkejani näistä on Chhatwal & Jonsson, Kartell ja Hay.

Upeiden huonekalujen, mattojen ja valaisimien lisäksi liike kylpee innoittavassa piensisustuksessa muun muassa tekstiilien, maljakoiden ja kynttilänjalkojen sädehtivässä meressä. Kuvia ottaessani verkkokalvojeni pinnalle piirtyi väkisinkin silmiä hiveleviä kokonaisuuksia ja aisteja helliviä mielikuvia. Nämä mielikuvat eivät olleet yhteydessä ostamiseen vaan jo pelkkä kauneuden katseleminen ruokki luovuuttani ja inspiroitumistani. Uskallan siksi väittää, että sama miellyttävä kokemus ei olisi syntynyt esimerkiksi rautakaupassa. ;)Zarro
Fredrikinkatu 37
00120 Helsinki

Miellyttävän kokemuksen Zarrossa kauniin esillelaiton lisäksi teki todella ystävällinen henkilökunta. Kuvia ottaessa kuulin sivusta, kun erästä rouvaa palveltiin huonekaluostoksiin liittyen ja minulle tuli välittömästi tunne, että tämän asiakkaan yksilölliset tarpeet otettiin upeasti huomioon. Kuluttajana arvostan itsekin tällaista suhtautumista asiakkaisiin ja kyseistä asiakaspalvelutilannetta hieman sivustaseuranneena en voinut kuin ihailla arvostaen palvelun laatua ja aitoa, henkilökohtaista ystävällisyyttä. Palvelun aitouden kun pystyy aistimaan jo muutamassa sekunnissa ja kun se saa kokea, palvelutilanne on molemmin puolin onnistunut!

Kitos Zarrolle kuvausmahdollisuudesta ja toivon, että tästä postauksesta oli teille lukijoille iloa!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi Zarro! Mun yks lemppareista! Tosi kauniita kuvia olet jälleen ottanut! Kiva postaus - kiitos sinulle siitä❣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zarro on aivan hurmaava paikka! Täynnä inspistä ja hyvää mieltä! Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Zarro onkin mulle ihan uusi tuttavuus! Pitääpä jodkus käydä kurkkaamassa heidän liike, ainakin näiden sun ottamien kuvien perusteella vaikuttaa ihanalta :) Sisustusliikkeissä jotenkin ajatus ja ideat lentää niin hyvin omankin sisustuksen suhteen, vaikkei koko kauppaa edes aikoisi tyhjentää ^^

  ♥: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! Toivon, että nämä kuvat antavat oikeutta Zarrolle, liike kun on todella kaunis ja inspiroiva! Ja niinpä; isnpiraatioon riittää katseleminen, aina ei tarvitse ostaa ideoidakseen uutta. :)

   Poista
 3. Ihana liike! Miten ehtisin täälläkin käymään seuraavalla vierailullani Helsingissä? Aika monta butiikkia kun on jo listallani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen piipahtamaan! Jos ei tällä kertaa, niin seuraavalla. :)

   Poista
 4. Aivan upea liike! Tuolla täytyy päästä poikkeamaan joku kerta :) Ja hienoja kuvia sait otettua:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig