22. maaliskuuta 2017

Lammassaaressa


Toissapäivänä nukuttuamme pitkät ja maittavat yöunet heräsimme upeaan, kevättä tulvivaan aurinkoiseen päivään. Sälekaihtimien raoista tulviva valo kutsui viettämään rentoa aamua kahvia rauhassa siemaillen ja nauttimaan päivästä happirikkaassa ulkoilmassa. 

Asuinalueemme lähellä on pari erittäin kivaa ulkoilualuetta, mutta tällä kertaa ajattelimme pistäytyä hieman pidemmälle Arabianrannan läheisyyteen, Lammassaareen. Käyntimme täällä satumaisen kauniissa ja idyllisessä saaressa oli meiltä molemmilta laatuaan ensimmäinen eikä varmasti jäänyt viimeiseksi! Perille vievät pitkospuut, ympäröivä luonto ja hiljaisuus keskellä kaupunkia sai meidät välittömästi nauttimaan hetkestä juuri niin kauniina, kuin se eteemme aukesi!

Auringon hieman lämmittäessä kipusimme korkealle Lammassaaren lintutorniin, josta voi bongata monenmoisia fogeleita. Heikki oli keittänyt meille lämmittävät raakakaakaot termariin ja nautimme ne tornissa höyryävän kuumina ihan oikeista mukeista. Siellä istuskellessa ei oikeasti voinut käsittää, mikä hiljaisuus ympärillä vallitsi ja miten rentouttavaa oli nauttia luonnon läsnäolosta. Ainut miinus mitä jäin kaipaamaan, oli ne lampaat, jota saaressa ei nimestään huolimatta tullut vastaan, heheh. Ehkä bääbäät ovat saaren pelloilla joskus käyskennelleet?

Tornista alas kavuttuamme aloimme palata takaisin Arabianrantaan. Vaikka kuinka yritin elää hetkessä mahdollisimman läsnäolevasti, en millään malttanut pitää kameraa irti käsistäni. Saaressa vaan yksinkertaisesti oli niin tavattoman kaunista, että halusin ikuistaa nuo fiilikset kuviin niin hyvin kuin vain taitaisin. Ehkä seuraavalla kerralla maltan jättää kameran kotiin ja ikuistaa näkemäni ennemmin mieleeni ja silmieni verkkokalvolle. Ehkä. Tai sitten en.

Rentoa keskiviikkoa! 
SHARE:

16 kommenttia

 1. Lammassaari sydämessä täälläkin ❤ ihan omanlaatuinen viehättävä paikka ❤ juuri tälle viikolle se oli suunnitelmissa jos loma olisi mennyt suunnitellusti. Mutta, toivottavasti pian pääsemme 🤗

  Olet taltioinut aivan huikeat fiilikset kuviin, se tunne mikä tuolla itselle tuli niin välittyi kuvista juuri ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jalkasi paranee pian ja että pääsette toteuttamaan suunnitelmanne Lammassaaren suhteen! <3 Ihana kuulla, että saaren upeat fiilikset välittyivät kuvien kautta. :)

   Poista
 2. Menkääpä joskus Haltialan aarnialueelle.. Aivan ihana paikka 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Edellisestä Haltialan reissusta onkin kulunut jo tovi. :)

   Poista
 3. Lammassaari on kyllä kiva paikka! Itekin stadissa asun, joten tiedän sen tunteen, kun pääse hetkeksi pois kaupungista. Tosi upeita luontokuvia olet ottanut! 👌😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava fiilis tosiaan, kun meildän stadilaistenkaan ei tarvitse lähteä "merta edemmäs kalaan" päästäksemme lataaman akkuja luonnon rauhaan! Ja kiitos kauniista sanoista, kiva, että tunnelma Lammassaaresta välittyy kuvieni kautta. :)

   Poista
 4. Kauniit kuvat! Ja, paikka näyttää kyllä hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ❤️ Saari häkellytti kyllä kauneudellaan ja tunnelmallaan!

   Poista
 5. OI miten upeita kuvia! Täytyypäs pistää korvan taakse ja käydä tuolla :) Siis Jenna upeita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät! Kiitos! <3 Ja oikeasti myös ajattelin, että olisi ihana nähdä Lammassaaresta kuvia sinun linssisi läpi. Olet niin pro! <3

   Poista
 6. Ihailinkin näitä kuvia jo instagramin puolella❤ kaunis paikka!! Pitäs joskus päästä käymään tuolla.:) Aivan ihanaa alkavaa viikonloppua sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella todella lämpimästi Lammassaarta viihtyisänä retkikohteena! Ihanaa viikonloppua myös! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig