12. maaliskuuta 2017

Musta on aina musta


Meidän vaaleanvihreä jakkara kaipasi kipeästi päivitystä tämän hetkisen kotimme tyyliin sopivaksi. Idea jakkaran tuunaamiseen on ollut minulla jo pidemmän aikaa, mutta vasta viime viikolla päätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Innostuin spraymaalaamisesta maalattuani puun värisen pinnatuolimme valkoiseksi ja halusin kokeilla samaa ideaa myös jakkaraan. Meillä ei ollut muuta tilaa tuunaamiseen kuin pikkuruinen parvekkeemme, ja hieman jänskäsin sotkisiko musta väri seiniä tai lattiaa. Sain kuitenkin suojattua pinnat huolellisesti ja yllättävän siististi sain projektin vietyä loppuun.


Jakkara vaati kaksi kerrosta maalia ja se myös kuivui nopeasti. Maalipurkista jäi vielä sen verran yli, että sprayasin sillä samaan syssyyn myös valkoisen lasipullon maljakoksi. Lopputuloksesta tuli mukavan rosoinen -niin kuin jakkarastakin. Kummankaan tuunaaminen ei onnistunut täydellisen siististi, mutta ehkä siinä niiden viehäys tuleekin esiin. Pieni epätäydellisyys ja maaliroiskeiden valumat luovat sopivaa fiilistä selkeälinjaiseen kotiimme, vai mitä sanotte?


Mä juuri tajusin, että meidän talviloma alkaa pian lähestymään. Ei millään malttaisi odottaa! 

Sunnuntain iloa!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Katsoin jo instassa että aivan kuin olisi ihan tehty tuo valuma pullossa, se on niin mainio, se on se juttu 💟 molemmista tuli upeita 🤗

  Täällä on spray mukana myös ja koetan tänään saada kenties harmaata pintaa 🤗

  Ihanaa auringon täyttämää päivää 💟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus onnistuu ihan sattumalta!😁 Ajattelin vielä polttaa valkoista kynttilää niin, että pullon kylkeen tulisi myös kynttilänvalumia.

   Ja odotan mielenkiinnolla mitä sinä sprayaat! ☺️

   Poista
 2. Vitsi miten nätit, tykkään! Luulin kuvan perusteella, että tuo pullo on ostettu tuollaisena, pistä bisnes pystyyn ;) Ja mitä rosoisuuteen tulee, se tuo eloa ja mielenkiintoa melkein esineeseen kuin esineeseen, kuten näihinkin. Ihanaa sunnuntaita Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän meni sitten ihan täydestä! 😄 Pulloon tuli valumatkin ihan sattumalta, mutta ne tekevätkin siihen kivan epätäydellisen silauksen. Ja komppaan sinua täysin; rosoisuus on hyvästä! Kiitos samoin Emilia! ❤️

   Poista
 3. Tulipa todella upeat! Ja tosi hienot kuvat myös! Ootko sä ammattikuvaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, olen otettu kysymyksestäsi! Toivoisin, että pääsisin vielä joskus opiskelemaan valokuvausta ammatiksi saakka, mutta tällä hetkellä olen vain itseoppinut harrastelija. Kiitos paljon kauniista sanoistasi!

   Poista
 4. Nuo on täydelliset! Ja juuri tuollaisina 💗

  VastaaPoista
 5. Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan. Ja, tuo spray on kyllä minun suosikki. Saa nopeasti ja helposti valmista. Hyvä lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig