13. maaliskuuta 2017

Ripaus sinistä


Tiedättekö sen tunteen, kun yllätätte itsenne ihastelemasta jotain, mistä ette ennen ole juurikaan tykänneet? Niin kävi myös minulle, kun piipahdimme ystäväni kanssa Indiskassa pari viikkoa sitten. 

Sininen ei ole värinä kuulunut viime vuosien lemppareihini, mutta näissä kupeissa oli ne nähtyäni jotain uskomattoman viehättävää! Kullan, valkoisen ja sinisen yhdistelmä oli mielestäni niin juhlallinen ja hienostunut, että aivan häikäisi. Näistä kelpaakin sitten siemailla iltateetä tai vaikkapa herkullista kaakaota - kermavahdolla tietenkin!Täytyy myöntää, ettemme oikeasti olisi näitä kupposia tarvinneet, mutta joskus sitä vaan kaipaa vähän kauneutta ja kimallusta. Ehkei tällainen pieni harakan houkutus ole väärin, eihän? ;)

SHARE:

10 kommenttia

 1. Nämä ovat ❤ instassa jo kirjoitinkin tarinan liittyen näihin mukeihin 🤗 edelleen näitä kuvia katsoen oma päätös varmistuu vain... ❤

  Aurinkoista uutta viikkoa sekä iloa 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain kaupoille! Näihin mahtuu valtava määrä teetä - kupit menisi varmaan keittokautasistaki! 😄

   Poista
 2. Kauniit mukit olet löytänyt! Itse hankin hyvin samanlaiset mukit tässä talvella, kaakaon (kera kermavaahdon) juontia ajatellen. Oliko välttämättömät, en kommentoi, mutta ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota! Ja tosiaan näihin mahtuu kunnon määrä lämmintä juotavaa, tämmösen määrän kun juo kaakaota niin on takuulla makean nälkä karkotettu!😄

   Poista
 3. Elämän pieniä nautintoja! <3 Kauniit :)

  VastaaPoista
 4. Juuri niitä, todella merkityksellisiä!❤️

  VastaaPoista
 5. Täältä samat mukit löytyy!todella pirteitä kuvia - jälleen kerran! ☉❣

  VastaaPoista
 6. Haha, juuri Indiskassa ihailin heidän valtavia kahvi(?)kuppejaan ja olin valmiina ostamaan niitä hyvin monta vain koska kauneus on ainoa heikkouteni! Kuitenkin meillä kaapit pursuilee jo nyt kaiken maailman kippoja ja kuppeja, eikä niistäkään haluaisin luopua. Ehkä meidän pitää hankkia vain isompi keittiö ;) Nuo ostamasi kupit ovat kyllä kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you! :D Indiskassa on aivan käsittämättömän kauniita juttuja ja varsinkin keväisin sisustussilmä oikein kaipaa kaunetta ympärilleen.
   Oi mäkin haaveilen suuremmasta keittiöstä tai noh, suuremmasta kodista ylipäänsä. Hahah!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig