3. maaliskuuta 2017

Siis kiitos!


Kiitos. Kiitos aivan älyttämän paljon teidän lukuisista kommenteistanne, kaikista viesteistänne, myötäelävistä ajatuksistanne, rohkaisun tulvastanne ja liikuttavasta välittämisestänne, jota osoititte minulle edelliseen tekstiini. <3

Masennuksesta ja ahdistuksestani julkisesti kirjoittaminen nostatti minussa paljon fiiliksiä, mutta päällimmäisin niistä on ollut kuitenkin huojennus. Tuntui jotenkin terapeuttiselta käydä viime kuukausien tapahtumat läpi kirjoittaen ja jäsennellä niitä samalla itsellenikin ymmärrettäviksi asioiksi. Aihe on luonnollisesti todella henkilökohtainen ja kipeä, mutta on huojentavaa, että masennuksesta uskalletaan nykyään puhua paljon avoimemmin kuin ennen. Sain siksi todella paljon vertaistukea ajatuksistanne ja avoimuudestanne. Kiitos. Toivon yhtälailla voimia ja päivä kerrallaan elämistä jokaiselle teistä, jotka sairastatte samaa sairautta tai koette elämän muuten ahdistavaksi. Mehän ei luovuteta, eihän?


Tämän viikon biisilista jää valitettavasti nyt väliin, mutta palataan sen pariin ensi viikolla. Halusin kuitenkin tulla tänään teitä kiittämään ja ojentamaan tämän kuvissa olevan kukkakimpun. Tekeillä on myös postaus meidän keväisemmästä olohuoneesta, keittiön tapetista (joka ei liian usein täällä blogissa ole vilkkunut) ja pitkästä aikasta myös hiusjuttuja. Kävin tällä viikolla kampaajalla ja lopputuloksesta tuli minusta todella onnistunut ja luonnollinen!

Kevyempiä aiheita siis kosolti tiedossa. Nyt käperryn vaaleanpunaiseen vilttiin, juon kupposen kuumaa teetä ja nautin siitä tunteesta, kun huomenna ei ole sovittuna yhtikäs mitään.

Rentoa viikonloppua!


SHARE:

12 kommenttia

 1. Olet ihana ja rohkea - kiitos <3
  Ja onnellista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Sinä ihana, onnen hetkiä ja rentoa oloa sekä toivottavasti auringon säteitä viikonloppuusi ☉💗💗☉

  VastaaPoista
 3. Olet todella rohkea, kun kirjoitat elämän niistä ikävimmistäkin asioista! Kiitos sinulle, että blogistasi välittyy nkin aito fiilis meille lukijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle todella kauniista ajatuksistasi ja mukanaolostasi, arvostan todella paljon!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig