18. huhtikuuta 2017

Desenion julisteet olohuoneessa & alekoodi!


Kaupallinen yhteisyö: Desenio

Viehtymys mustavalkoiseen sisustukseen ei meidän kodissa ota laantuakseen -päinvastoin! Siksi olen todella kiitollinen, että kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa pääsin hiomaan olohuoneemme kokonaisuutta yhtenäisemmäksi niin värien kuin tyylinsäkin puolesta. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja tuntuu jopa siltä, kuin olohuoneemme olisi muutoksen myötä saanut monta neliötä lisää tilaa!Ehkä muistattekin, kuinka viime vuoden elokuussa järjestimme olohuoneen kalusteet uuteen järjestykseen. Suurin muutos edelliseen oli, että sohva sijoitettiin olohuoneen ja makkarin välisen seinän suuntaisesti ja sohvan yläpuolelle asetimme suuren hopeareunuksisen peilin. Kokonaisuus oli mielestämme kaunis mutta jotenkin peili alkoi näyttämään suurella seinällä yksinäiseltä ja kolkolta. Rupesin siis pohtimaan jos peilin paikkaa vaihtaisi vastakkaiselle seinälle ja sohvan yläpuolelle miettisi jonkin muun ratkaisun.

Asiaa pähkäiltyni katselin kodissamme ympärilleni ja katseeni kiinnittyi aikaisemman yhteistyön merkeissä saamiimme Desenion julisteihin.  Silloin idea uudesta olohuoneen seinän kaunistajista juolahti mieleeni; mustavalkoinen julistekollaasi tietenkin!Tämän yhteistyön merkeissä sain siis valita meille suuren 70 x 100 cm Prada-tekstisen julisteen ja siihen sopivat mustat puiset kehykset. Taulu sopii todella kauniisti näiden pienempien julisteiden kaveriksi ja kuten alussa kirjoitin, mustan ja valkoisen kontrastin ansiosta seinä vaikuttaa nyt jotenkin paljon suuremmalta ja koko olohuone avarammalta. Enpä olisi uskonut, että verrattain pienellä muutoksella olisi näin suuri vaikutus kokonaisuuteen! Mitä mieltä te olette tästä muutoksesta?


Suuren julisteen lisäksi Desenio tarjosi minulle valittavaksi vielä pari muutakin julistetta. Minulla oli jo aikaisemmin Helsinki-tekstinen juliste, ja tällä kertaa posti toi sen kaveriksi nämä Stockholm- ja New York-taulut. Nyt kaikki kolme ihastuttavat keittiömme seinällä; Helsinki rakkaana kotikapunkinani keskellä ja nämä kaksi muuta sen vieressä.


Desenio halusi muistaa myös teitä kaikkia ihania siellä! Mikäli teitä blogini lukijoita olen oikein oppinut tuntemaan, niin uskon, että moni ilahtuisi alekoodista Desenion verkkokauppaan ja sellaisen ilokseni voin nyt kertoa! Koodilla perhosenalennän saat -25% alennuksen kaikista julisteista lukuunottamatta "handpicked" merkittyjä julisteita. Alennuskoodi astuu voimaan heti ja on voimassa 20.4.2017 asti, joten kannattaa olla nopea. Toimituksesta vielä sen verran, että se on todella nopeaa ja pakkaus, jossa julisteet saapuvat on mielestäni todella tyylikäs ja kaunis!

Lämmin kiitos jälleen Deseniolle yhteistyöstä ja mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

SHARE:

17 kommenttia

 1. Kyllä on kaunista! Tuo karvainen tyyny jaksaa ihastuttaa :))

  Oikein mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! <3 Karvatyyny on ollut ihan ässä ja onneksi meidän karvatassu ei ole siitä ollut kiinnostunut. :D

   Poista
 2. Tykkään niiiin paljon, ihanalta näyttää sohvan päällä 😍❤ ja loistoa loistavampi nuo kaupunki taulut 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos paljon! Minäkin olen tosi tyytyväinen ja tykästynyt näihin kokonaisuuksiin! :)

   Poista
 3. Mun pitäisi myös ehdottomasti tilata ainakin makkarin seinälle julisteita, joten taidanki hyödyntää tuon hyvän alekoodin ;) Niin kaunis koti teillä ja nuo kaikki julisteet on ihan mielettömän upeita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että alekoodista on sinulle iloa! Sinulla onkin niin kaunis koti ja voin hyvin kuvitella Desenion julisteiden sinne sopivan! <3 Kiitos kauniista sanoistasi Emilia!

   Poista
 4. Eikö nuo olohuoneen julisteet oo vähän turhan liian matalalla? Voin kuvitella että tohon ku osuu pää niin saa pelätä että jotain tippuu niskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tiedätkö ihan samaa! Päätimme, että hyödynnämme seinällä olleen peilin kannatusruuvia ja suurin taulu on sen avulla kiinni seinässä. Muut taulut mallasimme sitten sen mukaan. Silmä kuitenkin tottui "mataluuteen" äkkiä ja onneksi sohvan selkäosa on sen verran syvä, että sen ja seinän väliin jää tilaa niin, ettei pää osu seinään. Tila ei vaan harmillisesti näy kuvassa. Hyvä pointti kyllä jota minäkin paljon mietin!

   Poista
  2. Moikka vielä! Jäin vielä miettimään kommenttiasi ja olit kyllä oikeassa; nostin tauluja hieman ylemmäs ja lopputulos on nyt entistäkin kauniimpi. Kiitos siis vielä sinulle! :)

   Poista
 5. Kännykällä selatessa tuo sinun uusi "pl" logo tai sivuston banneri on sumea ja aika pieni suhteutettuna aikaisempiin. Ajattelin mainita, jos vielä kesken sivujen muokkaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta kun mainitsit asiasta! Yritän korjata asian! :)

   Poista
 6. Hei Jenna!
  Saisikohan noita kaupunkijulisteita jostain omilla toiveilla, kun valmiina ei ole oikeaa kaupunkia. Ootko koskaan törmännyt?
  -Tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu muistan törmänneeni ja ainakin Mapiful.comista saa tilattua julisteen omalla kaupungilla, koordinaateilla ja kartalla. :)

   Poista
  2. Kiitos avusta! Täytyy katsoa jos raaskisi seuraavaan kotiin satsata. Tai jos kysäisisi jos jossain saisi painettua omat tekstit. Laittaisin 4 rakkainta kaupunkia seinälle.
   Hyvää kevättä Jenna!!

   Poista
  3. Hyvä idea, tai miksei vaikka kuvankäsittelyohjelmalla sopiva fontti ja tulostelemaan. :) Kiitos samoin!

   Poista
 7. Tosi tosi tyylikkään näköistä! Nuo julisteet sopii tosi hyvin muuhun sisustukseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig