20. huhtikuuta 2017

Viikon kuulumisia & inspiroitumista


En olekaan vähään aikaan kirjoittanut ihan vain kuulumisia, joten pitkästä aikaa niitäkin!

Tällä viikolla olen hoidellut tämän kuun sairaslomaan liittyviä asioita ja niissä onkin ollut selvittelyä. Näillä näkymin olen siis sairaslomalla toukokuun alkuun ja se mitä tapahtuu sen jälkeen ei ole vielä tämän päivän murhe. Jotenkin tässä sairastaessa on vaan oppinut elämään päivän kerrallaan ja olematta turhan huolissaan tulevasta.

Tämän viikon yksi ehdottomista helmistä oli tuunauspäivä kaverin kanssa kun hioimme hänen pari puujakkaraa ja maalasimme ne ihanilla pastellisävyillä. Siinä tuunatessa tuli sellainen fiilis, että omallekin parvekkeelle pitäisi perustaa jokin mieleinen tuunausprojekti. Yksi haaveeni olisi maalata taulu akryyliväreillä, jotka ystäväni toi minulle lahjaksi. Mutta sen maalaaminen ei välttämättä onnistuisi meillä kotona, koska tuo nelijalkainen karvakasa on sen verran innoissaan ja tunkemassa nassua kaikkeen, mitä päivisin touhuan. <3 Taulun maalaaminen siirtyy siis todennäköisesti tämän viikon tuunauspajaan eli kavereitteni takapihalle. Niin ja kerroinko muuten jo, että olen saanut parvekkeemme pestyä ja laitettua kesää varten. Jesh, kerrankin olen sen suhteen ajoissa!

Lauantaina onkin sitten Bloggers Inspiration Day ja odotan taas innoissani mitä innostavaa ja inspiraation täyttämää sinne on suunniteltu. Viime vuonna tapahtuma oli todella onnistunut, joten uskon, että tämä vuosi tuskin tulee tekemään poikkeusta!

Inspiraatiosta puheen ollen olen suunnittelemassa toukokuun blogipostausten sisältökalenteria ja sitä silmällä pitäen ajattelinkin kysyä teiltä lukijoilta olisiko jokin erityinen aihe, mistä haluaisitte täällä lukea? Sisustuspostauksia on varmasti tulossa mutta tulisiko niiden lisäksi muita toiveita mieleen?

Toivon kaikille levollista ja voimia tuovaa viikonloppua! <3


SHARE:

14 kommenttia

 1. Avaisitko meille nykyistä vaatekaappiasi...kevätasuja...hankintalistaa...ym...tykkään sun tyylistä niin asuissa kuin sisustuksessakin. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveestasi, toteutan näitä ideoita ehdottomasti! Kiva, että tyylini kodin laitossa että pukeutumisessa inspiroi! :)

   Poista
 2. Ihana sinä 💛 tuunaus kärpänen lähtee liikkeelle niin herkästi ja sille ei heti loppua näy 🤗 lumipallo ilmiö usein tässä jatkaa etenemistään.... 🤗

  Sisustus on aina todella mielenkiintoinen, mutta sinun kauniita kuvia ja kauniilla kädellä kirjoitettuja juttuja lukee laidasta laitaan ja niihin uppoutuu. 💛 jälleen kerran kiitos blogistasi ja siitä kuinka se antaa iloa ja inspiraatiota 💛

  Toivotaan sateen väistyvän ja aurinkoa tilalle 💛 kaunista viikonloppua 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bzzz, meillä taitaakin käydä sama tuunauskärpänen pörräämässä! Kiitos kauniista, ajatelluista sanoistasi! Miellyttävää tietää, että blogini tuo hyvää mieltä ja insoiraatiota. Olet ihana! <3

   Poista
 3. Blogiasi on aina mukava käydä lukemassa. Mutta, jos jotain saa toivoa, niin pukeutumisvinkkejä voisi olla! Monta juttua olen sinulta napannut käyttöön. Ja, juuri selailinkin vanhoja postauksiasi ja etsin ideoita tulevan kesän häihin, juhlavaatetus kun on hakusessa. :)
  Aurinkoiset terveiset Raumalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa ja kiitos aurinkoisista terveisistä! <3 Ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa ja että asupostauksistani on ollut sinulle iloa ja inspiraatiota! Laitan kevään mittaan asupostauksia tulemaan, kiva kuulla että ne ovat mieleen! :)

   Poista
 4. Mä se jaksan ihailla, kun monet bloggarit tekee tätä hommaa niin suunnitelmallisesti. Itsellä on nykyisin elämä niin hektistä, että blogille jää aikaa silloin kun jää ja aiheet nousevat vain yhtäkkiä päähän. Muutoin oon kyllä tosi järjestelmällinen ihminen, mutta blogiin en ole osannut sitä ulottaa...

  Ihanaa viikonloppua ja Inspiration Dayta, harmi kun en tänä vuonna pääse mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Jossu! Olipa harmi, ettet päässyt eilen paikalle mutta mahdollisesti ensi vuonna sitten. :)
   Minullakaan ei ole blogin suunnittelukalenteri ollut kovin pitkään käytössä ja ajattelin aluksi, että se kahlehtisi liikaa blogin aihealueita, mutta yllättäen se onkin helpottanut blogin pitämistä. Jokainen bloggaaja pitää blogiansa tietysti omalla tyylillään ja pääasia, ettei sen pitämisestä ota liikaa stressiä. Mukavaa loppuiltaa sinne! <3

   Poista
 5. Moi!

  Kyllä asiat järjestyy! Toivottavasti olet voit kuitenkin paremmin.

  Täälläkin muoti - ja kauneusvinkit kiinnostavat! Myös sun kirjoittamat syvälliset pohdinnat ovat kolahtaneet. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, joten luen kyllä kaikki podtaukset :) !

  Blogisi aitous viehättää ja välittyy ruudun toiselle puolen! Stay the same! :)

  Niin ja hei, viikon biisilistat ovat olleet myös hauskoja! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos paljon tsemppaamisesta - näin minäkin uskon, että kaikki järjestyy lopulta. Se vain vaatii sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä.
   Mukavaa kuulla, että blogini aiheet ovat mieleesi. Minulla onkin muutama biisi mielessä seuraavan biisilistaan. Onkohan siinä sinunkin suosikkejasi? :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig