10. toukokuuta 2017

Kimppu kestävää kauneutta


Instastoriesia seuraavat saattoivatkin huomata toissapäiväisellä Ikea-reissullani innostukseni heidän tekokukkavalikoimaansa -erityisesti valkoisiin neilikoihin. Tähän vuodenaikaan toki aidot kukat korostavat merkitystään entisestään aitojen ollessa aina aitoja. Kuitenkin, siitä saakka kun meille saapui nelijalkainen kehrääjä, olen ollut todella tarkka, mitä aitoja kukkia meille uskaltaa tuoda. Kissalle myrkyllisä kukkia on pitkä lista ja vaikka ne osaavatkin kuulemma varoa niille myrkylliä asioita, en uskalla ottaa mitään riskejä. Siispä tekokukkien hankinta kävi mielessä ja Ikeassa sopivat tulivatkin kohdalle.Näitä neilikoita myydään useassa eri värissä ja yksittäishinnalla 50 senttiä kipale. Meille sopivin väri oli ehdottomasti valkoinen ja neilikoita kimpuksi pyöritellessäni totesin hyvän määrän olevan kaksikymmentä. Kimpusta tuli sopivan muhkea ja sen paikkaa voi vaihdella arjen koristeesta näyttävään kattaukseen. Nämä kestävät aikaa ja katseita ja ennen kaikkea kisumme ei näistä välitä.


Mitä te ajattelette tekokukista? Ovatko ne kestävyydellään ilo arjessanne vai ehdoton no-no?
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ensin täytyy sanoa että tuo viimeinen kuva niin kolahti! Se on aivan hutmaava ❤

  Luonnollisesti sama asia täällä pyörii mielessä. Aina jos ostan uusia kukkia niin kassalla tulee kysyttyä että onko nämä kissalle myrkyllisiä. Plantagenissa heillä on esim. Kassalla hyvä lista josta aina ystävällisesti tarkistaa asian. 🤗 meillä vaihtelee kovasti kiinnostus tytöillä kukkiin. Eniten oksat ja sen kaltaiset miellyttää ja ruohon tyyppiset. Mutta kovin vaihtelee. Välillä pienet nenät tuoksuttaa ruusujakin kovasti 😅

  Nuo näyttävät oikein sieviltä 🌼 olen matkalla ikeaan, täytyykin kurkkia 🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa tulee olemaan ehkä jotain tuttua. ;) <3

   Silloin kun otettiin kisuli, niin kävin katsomassa blogistasi mitä kukkia teillä on ja sen pohjalta itsekin uskalsin niitä ostaa. Vaikka meidän kissa ei niin hirveän kiinnostunut ole kukista, niin aina silloin tällöin se tykkää käydä nappasemassa terälehden jos toisenkin. Mutta nyt ei onneksi ole tätäkään harmia kun tekokukat ei nappaa sitä ollenkaa, hahaa! :)

   Poista
 2. Näyttävät todella aidoilta. Menneen ajan muovikukkia karsastan, mutta nykyään ei erota onko kukat aitoja vai ei. Rakastan muhkeita kukkakimppuja ja tuoreina leikkokukkina joka toinen viikko maljakossa hintaa tulee kukkabudjetille per kk hiukkasen liikaa. Muhkeat silkkikukkapuketit on arjen pelastus. Esteettinen silmä kun vaatii kukkia maljakoihin. Olen huomannut että juurikin valkoisia kukkia tulee valittua leikkokukissakin, joten paras valinta ns tekokukissa. Säilytän hatturasioissa näitä kestäviä kimppuja ja kiva vaihdella ja välillä mixata keskenään.. Minulla on myös tuo kultalasi maljakko. Olen käyttänyt kynttilän kanssa, kiitos ideasta. Kukkien kanssa 💓 Kesän odottelua ja hyvää fiilistä 💓 * Ellenlalellen ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain näytäkin! Ja tämä mainitsemasi mielikuva minullakin oli tekokukista; vähän niinkuin kerniliinoista, jotka nekin ovat nykyään hyvin kangasmaisia muoviällötyksien sijasta. :)

   Teillä on niin kaunista ja IG-tilisi on usein inspiroinut minua kaunedellaan ja kukkaloistollaan! Valkoiset kukat ovat niin freesejä ja myös näyttäviä - niinkuin kauniiseen kotiisi sopiikin! Ja tuo maljakko oli ihan löytö, sattui olemaan alessakin niin ei kauaa tarvinnut sitä miettiä vaikka tavaraa pyrinkin ostamaan nykyään tosi vähän. Tätä ei voinut kuitenkaan vastustaa. :)

   Poista
 3. Ihanat ! Täällä tekokukkien himokäyttäjä ilmottautuu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Nykyään tekokukat ovatkin todella aodon näköisiä! :)

   Poista
 4. Nuo näyttävät kyllä ainakin kuvista todella aidoilta. Ja nuo tulevat pysymään pitkään hyvänä ;) Täytyypä seuraavalla ikea reissulla napata myös itselle kimppu noita kukkia, haluan kovasti makkariin kukkia ja nuo ajaisivat asian oikein hyvin :) Tuo maljakko on myös erittäin nätti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, itsekin yllätyin miten aidoilta nämä tosiaan näyttävät! Melkein voisi mennä täydestä. ;) Suosittelen lämpimästi ja maljakoita löytyy Jyskistä. :)

   Poista
 5. Moi! Onpas vain aidon näköiset! Ja nuo sun kuvat! Muten sä saatkin noin kauniita kuvia!?! 👌☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos! Myönnettäköön, että arvoin näiden kuvien julkaisun kanssa, koska en ollut näihin täysin tyytyväinen. Joten siksi sanasi olivat erityisesti mieleeni, kiitos! :)

   Poista
 6. En olisi heti ajatellut että kyseessä on tekokukat, hyvin aidoilta näyttävät. Muutama vihreä tekokasvi meiltä löytyy, mutta leikkookukkia ei ole. Täytyykin katsoa jos löytyisi meillekin ikikukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikö olekin aidon näköiset ja ovat sitä myös ihan luonnossa! Suosittelen näitä lämpimästi ja värivaihtoehtojakin on mukavasti. :)

   Poista
 7. Jotkut tekokukat on tosi nättejä ja hyvinkin kelpuutettavia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig