23. toukokuuta 2017

Koti & blogi pikkuhiljaa kesämoodiin


Kesän saapuessa vihdoin leveysasteillemme se alkaa näkyä paitsi kotimme vaaleammassa ilmeessä, myös blogin päivittymisessä. Toukokuu onkin ollut postaustahdiltaan melko vilkas niin yhteistyö- kuin niin sanottujen normipostausten myötä ja loppukuun aikana tulen vielä postaamaan useamman tekstin, jotka olen teille luvannut. Kesäkuussa postaustahti alkaakin sitten hieman harvenemaan ja blogi alkaa vetäytymään niin sanotusti kesälaitumille.

Blogi on uudistumassa myös muutenkin. Tässä sairaslomani aikana olen huomannut, kuinka iloa tuovaksi harrastukseksi valokuvaaminen -ja erityisesti flatlay-kuvien otto- on minulle muodostunut. Tästä syystä olen jo useamman päivän suunnitellut sivustoni uudistamista nimenomaan valokuvien kannalta. Blogipohjani koodari tekeekin paraikaa sivustolleni tarvittavat muutokset ja kerron niistä teille sitten lisää erillisessä postauksessa. Palataan siis pian! SHARE:

6 kommenttia

 1. Mä en voi lakata ihastelemasta tätä kuvaa! <3 <3 Siinä on jotain joka iskee todella kovasti! <3 WAUWAUWAU!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Kesävaihteelle siirtyminen on nähtävissä myös täällä. Kotona vaalenee ja koneelle tuntuu ehtivän entistä harvemmin. Mutta, ei se mitään, bloggailu jatkuu kun sille on aikaa, ei stressiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti kuuluu mennäkin. :) Kesällä viihtyy mieluummin ulkolmassa ja pimeän vuodenajan puitteissa ehtii taas olla sisällä. :)

   Poista
 3. Moi! Ihana ja valoisa kuva!

  Ihanaa, että jaksat myös saikulla pohtia uudistumista ja blogisi kehittämistä. Arvostan todella paljon sellaisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä esim. työelämässä. Tietynlainen "leipääntyminen" on vaarallista esim työelämässä.

  Ja ehdottomasti, kesällä on hyvää aikaa rentoutua ja pitää taukoa blogimaailmasta! ☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos ja kivasti sanottu! Blogini on ollut sairaslomani aikana sellainen mielekäs ja voimaa tuova terapeuttinen väylä toipumiseen.

   Olisi kyllä ideaalia, jos jokainen voisi tehdä työtä, joka inspiroisi ja voimien viemisen sijasta toisi niitä. Olet jälleen asian ytimessä! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig