12. toukokuuta 2017

Matalampi sohvapöytä?


Perjantain ohimenenevänä pähkinänä pieni sisustusaiheinen kysymys: Mitä mieltä olette, onko meidän olohuoneen pöytämme liian korkea?

Olemme kovasti tykänneet tästä Hayn tarjotinpöydästä, joka on kooltaan se keskikokoinen, mutta jokin tässä olohuoneen yhtälössä ottaa minulla silmään. Pohdin tätä kerran aiemmin myös Instagramin puolella miettien silloin pöydän sijasta rahia, mutta päädyin pitämään pöydän. Nyt kuitenkin aprikoin, olisiko Hayn matalampi tarjotinpöytä (tai jokin muu) kuitenkin kauniimpi ja käytännöllisempi kokonaisuuden kannalta. Matalampi pöytä toisi mielestäni enemmän avaruutta ja kodikkuutta. Mitä sanoo raati?


Kesäksi vaihdamme olohuoneen mattomme vaaleampaan, kunhan se vain saapuu. Tämä Ikean Morum-matto siiretään puolestaan makkariin Heikin musacorneriin, joka ei vielä olekaan näkynyt blogissa. Varmaan senkin aika tulee jossain vaiheessa. :)

Aurinkoista viikonloppua! 
SHARE:

26 kommenttia

 1. Annan ääneni matalammalle pöydälle, sillä mielestäni pöytä saa olla max yhtä korkea, kuin sohva. Eli tässä tapauksessa istuimen korkeudelle ja esim. sivupöydät taas käsinojan korkeudelle (mielellään aina hippasen allekin). Kaunis pöytä kuitenkin :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! Kiitos mieleipteestäsi! Tätä ajattelin itsekin, että saman korkuinen -tai hieman matalampi- pöytä sohvan kanssa olisi ehkä ideaalimpi muodostaen samalla myös tilavuuden tuntua. Oli kiva kuulla mielipiteesi, kiitos! :)

   Poista
 2. Matalampi pöytä saa minunkin ääneni :)
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä, minäkin taidan kallistua matalampaan pöytään! :)

   Poista
 3. Erittäin hyvä pohdinta ✅ tuo on kovin kaunis, mutta tiedän sen tunteen kun omaa silmää häiritsee. Tuo on varmasti kisun kannalta parempi vaihtoehto, tai näin voisin kuvitella. 🤗 matalamalla enemmän houkutusta. Mutta mietit tarkkaan mikä teille paras 💕 olohuone on kyllä kaunis ja tuo taulukollaasi tyylikäs isolla teellä 💗

  Täällä menty rahilla, vaikka välillä aina kaipaus sohvapöytään. Rahi vetää niin paljon tavaraa sisään että sitten olis sormi suussa 😅

  Auringon säteitä päivään 💛☉💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta; tälle pöydälle kisu ei olekaan vielä kertaakaan hypännyt. Tuota en tullut edes ajatelleeksi, hyvä huomio! :D Minua myös houkuttaisi tuunata pienestä eurolavasta ja pyöristä pöytä. Toisaalta, minulla olisi valmiina yksi puinen taso, johon voisi ruuvat pyörät. Katsotaan mihin päädyn, hihih!

   Poista
  2. Kannatan pyörällistä 🤗🤗 sellaiset on ihania 💕 tahtoisin myös jos tosiaan tila olisi niin ruuvailla johonkin vanhaan lauta juttuun pyörät 😍

   Poista
  3. Pyörällisen pöydän etuna olisi helposti siirrettävyys! Katsotaan päädytänkö sellaiseen. :)

   Poista
 4. Hyvä kysymys ja ymmärrän matalamman pöydän harkinnan kun sohvanne on pöytää matalampi. Toisaalta taas jäin pohtimaan sitä, että en ehkä olisi itse kiinnittänyt asiaan (liian korkeaan sohvapöytään) mitään huomiota ellet olisi siitä erikseen maininnut. :) Eli tuokaan pöytä ei siis todellakaan ota häiritsevästi ainakaan minun silmääni. Tiedän kyllä toisaalta sen tunteen kun joku sisustus-asia alkaa itseä häiritsemään, niin sittenhän siitä ei meinaa päästä yli eikä ympäri. :D Itse en ehkä lähtisi kuitenkaan pöytää vaihtamaan kun tuo koko muuten ainakin näyttää aika sopivalta tilaan nähden. Ehkä säästäisin Hay-rahat vaikka johonkin kivaan valaisimeen. ;) T. Valaisinfriikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Alun perin kun tuon pöydän hankimme, sen korkeus tuntui juuri sopivalta mutta sittemmin korkeus on ottanut silmään. Ehkä siihen toiset ei tosiaan niin paljon kiinnitä huomiota. :D Onko sinulla jokin erityinen valaisin, mistä pidät?

   Poista
 5. Miltä näyttäis jos ton rungon kääntäisi? Ja tekisi tai teetättäisi levyn päälle? :)

  Rebecca

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan super hyvä idea, ei tullut edes mieleeni!

   Kokeilin runkoa toisin päin ja sen korkeus oli aivan täydellinen! Ainut harmitus oli, että pöytälevyä pitävä ristikko näkyy häiritsevästi, mutta mietin jos sen hitsaisi. Täytyy funtsia miten olisi järkevää. Kiitos ideasta Rebecca! <3

   Poista
 6. Matalalle pöydälle annan minäkin ääneni :) Kaunis olohuone jokatapauksessa!

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä kaunis noinkin, mutta ymmärrän jos matalampi houkuttaa :) Miten olisi ehkä pyöreä pöytä? Elloksella on ainakin ollut kivoja. Ihanaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, pyöreä pöytä voisi myös toimia todella hyvin! :)

   Poista
 8. Itse tykkään matalista sohvapöydistä mutta sinun pöytä on todella siro niin en edes ajattelut sen olevat korkeampi ja sopii minusta muutenkin teille hyvin :) Mutta tiedän niin tunteen kun joku ei natsaa omaan silmään ja se ei anna rauhaa :) Ihanaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipitseestäsi ihana! <3 Tämän pöydän ehdoton plussa on sen sirous ja siksi se alunperin viehätti myös minua. :) Ihanaa päivää sinne!

   Poista
 9. Moi! Mäkin ehkä hankkisin matalamman pöydän. Mutta onhan tuokin pöytä aika namu! Mä ite etsin pitkään mielestä sohvapöytää. Noh, ei löytyny niin ostin sellasen "ihan ok" pöydän ja dc-fixillä tein mieleisen, eli marmoripöydän 😂🙈

  Hauskaa viikonloppua! 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio idea! MInulla sattuiksikin olemaan yksi taso, josta voisi itse tuunata pöydänpinnan nimen omaan Dc Fixillä! Se on niin näppärää ja marmorikuvio olisi ihan mainio idea! :)

   Poista
 10. Ääni matalammalle pöydälle !

  Kivaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
 11. Täältä myös ääni matalammalle pöydälle ♥! Teillä on niin kaunis sisustus, ihanan kodikasta. Tuo nykyinen sohvapöytä on kyllä mielettömän upee, sopisi hyvin vaikka sivupöydäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Ensi viikolla kerronkin olkkarin sisustuksesta lisää. :) Ja kiitos hyvästä ideasta!

   Poista
 12. Kaunis olohuone teillä on. Jos hankkisin uutta sohvapöytää, ottaisin matalamman. Mutta, kyllä tuo pöytä sopii mielestäni ihan hyvin, on kaunis ja kevyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä Kaisa! Minustakin tuo pöytä on itsessään kovin kaunis siroutensa vuoksi, mutta ehkä matalampi pöytä passaisi siihen paremmin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig