21. toukokuuta 2017

Nyt ne kukkivat!


Yksi kevään -tai uskaltaisiko varovaisesti sanoa jo alkukesän- mieleenpainuvimpia hetkiä on, kun hattaranpunaiset kirsikankukat puhkeavat upeaan loistoonsa! Tänä vuonna näitä hennon vaaleanpunaisia hehkeyksiä on saatu odottaa viime vuoteen verrattuna pidempään, mutta odotus on ollut kaiken väijymisen arvoista! Nämä kuvat sainkin otettua toissapäivänä aivan kotimme lähistöltä ja monen muun kirsikankukkien ihannoijan tapaan haluan ehdottomasti ehtiä vielä Roihuvuoren kirsikkapuistoon näiden kukinnan aikaan! Mikäli suunnitelmat siis onnistuvat, menen sinne ystäväni kanssa tulevalla viikolla upeaa kukkaloistoa muistikortille tallentamaan. Voi varmaan kuvitella, että paikalle on tullut muutama muukin; puistossa saisi otettua esimerkiksi upeat ylioppilaskuvat valmiiksi!Huomenna kerron teille lapsuudenystäväni valmistamista soíjavahakynttilöistä. Olemme nimittäin Heikin kanssa jo pidemmän aikaa miettineet niin sanotuille "normikynttilöille" vähemmän savuttavaa vaihtoehtoa ja kuin sattuman kaupalla Anninan kynttilät tulivat kohdalle. Näistä kerron siis lisää huomenna!

Aurinkoista ja lämpimien auringonsäteiden täyttämää päivää kaikille! 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Arvaa unohtuiko se kamera eilen 🙈 tänään siis uudella yrityksellä mennään tallentamaan myös tätä todella odotettua vaaleanpunaista loistoa 💗

  Aivan mahti tunnelmia välittyi tänne puolen ruutua 💗 kiitos 🌸

  Auringon täyttämää päivää myös sinne 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, onneksi ehdit kuitenkin saamaan kuvia talteen! Odotan innolla vaaleanpunaista kuvasaldoasi! :)

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia <3 Kävin eilen Roihuvuoressa ja siellä oli tosiaan pari muutakin ihastelemassa vaaleanpunaista kukkamerta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin huomasin Instastoriesissasi; ihana tunnelma ja varmasti oli muutama muukin tullut paikalle! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia oot jälleen saanut aikaseksi!❤ olin ite ihan innoissani, kun tänä vuonna pääsin käymää siel Roihuvuoressa, oon ollu joskus 3-4 vuotta sitte siellä kerran ja nyt perjantaina pääsin sitte uudestaan käymään🌸 oli kyllä kaunis paikka jälleen kerran!!
  Ihanaa sunnuntaita ja toivottavasti nää hyvät kelit jatkuis pitkään!!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihailinkin sinuun ottamaasi kuvaa Roihikasta, oli varmasti aivan super kaunista! Toivotaan, että kukkaset kukkivat vielä pitkään ja että ihana alkanut kesä jatkuisi lämpimänä! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig