17. toukokuuta 2017

Olohuoneen pehmentäjä


Kaupallinen yhteistyö Veken kalusteen kanssa

Oletteko samaa mieltä, että kodin valaistus on yksi haastellisimmista asioista kodin sisustuksen suhteen? Me olemme havainneet tämän todeksi erityisesti olohuoneemme sisustuksessa, johon on nyt saatu kaivattu muutos kaupallisen yhteistyön tiimoilta Veken kalusteen kanssa.

Kun aloimme yksinkertaistamaan kotimme sisustusta, vaihdoimme olohuoneen kattovalaisimeksi minimalistisen timantin muotoisen metallivarjostimen. Varjostin oli todella kaunis ja ajoi itsessään asiansa, mutta se tuntui myös hieman kylmältä ja kolkolta. Päätimme kuitenkin jättää varjostimen paikalleen kunnes sopivampi tulisi ajan kanssa vastaan.

Eri vaihtoehtoja punniten selasin ystäväni kanssa Veken kalusteen kattovalaisinvalikoimaa ja hän kertoi nähneensä siellä juuri sellaisen, josta uskoi minun innostuvan. Miten hyvin hän tunsikaan ystävänsä maun, sillä Noah-höyhenvarjostin olisi paitsi erittäin kaunis, myös pehmeyttä ja kotoisuutta tuova sopivan siro varjostin -kuin höyhenpilvi!
Varjostin on ankanhöyhentä ja sitä on saatavilla kolmessa eri koossa; halkaisijaltaan jopa 40-50 cm, 55-65 cm ja tätä meidän, 35-45 cm. Samaan sarjaan kuuluu myös pöytävalaisin (joka voisi olla meille liian uskalias kisuvaaran vuoksi ;) mutta sarjan lattiavalaisin sopisi vielä olohuoneen tyhjälle seinälle. Koko varjostinsarja on siis todella kaunis ja käy tyylillisestikin moneen eri makuun ja tilaan!

  


Nyt kotimme tuntuu uuden varjostimen myötä jälleen viihtyisämmältä, vaikka ihmiset toki kodin tekevätkin. Silti huomaan kaipaavani ympärilleni kauneutta ja seesteisyyttä ja monelle varmasti juuri kaunis koti on voimia tuova latautumispaikka arjen kiireessä. Kauniin kodin ei luonnollisesti tarvitse tarkoittaa kallista sisustusta, vaan ajateltua, toimivaa ja omalle budjetille sopivaa viihtyisää pesää. Oletteko samaa mieltä?

Alla vielä pari kuvaa miltä varjostin näyttää viime viikolla kertomastani työtilan vinkkelistä. Pidän tästäkin kokonaisuudesta todella paljon!Lämmin kiitos vielä Veken kalusteelle yhteistyöstä ja ystävällisyydestä! Meidän koti tuntuu jälleen kerran viihtyisämmältä, avarammalta ja toimivammalta. 

Aurinkoista päivää kaikille!
SHARE:

18 kommenttia

 1. Oi, ihanan valaisimen olet valinnut olkkariinne. Sopii hyvin teille!
  Ja, kyllä, valaisimen hankinta on yksi haastavin projekti. Meiltä puuttuu edelleen (7 vuotta) olohuoneesta valaisin, en ole löytänyt sellaista mikä tilaan sopisi ja miellyttäisi silmääni. Toki tilassa on spotteja yleisvalona ja pöytälamppu lipaston päällä, mutta varsinainen kattovalaisin puuttuu. No, jospa joku päivä löytyisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Valaisinprobleema voi olla tosiaan haastava kodissa kuin kodissa. Varmasti teidänkin kaunis koti tulee löytämään vielä sopivan ratkaisun! :)

   Poista
 2. Miten yli 30-vuotias voi asua vuokralla ja elää toisen lompakolla kuin joku loinen? hoitaisit sinäkin pääsi kuntoon ja hankkisit töitä. Tämä masennus tuntuu olevan joku trendi nykyään blogeissa mutta laiskoja ihmisiä te vaan olette. Onneksi mies maksaa kun et itse jaksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin kommenttisi toivottaakseni sinulle levollisempaa mieltä, kaikkea hyvää ja aurinkoista kesää.

   Poista
 3. Kaunis valaisin! Teillä on tosi näyttävä olohuone, tuo tumma seinä tekee sen :-) rohkeaa sisustamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tummaan seinään oli kieltämättä totuttelua mutta sen luoma syvä kontrasti viehättää todella paljon! :)

   Poista
 4. Tuo on kun pilvi 💗 ihana pehmeys kontrasti kauniiseen uudistuneeseen olohuoneeseen 💗 todella piste iin päälle valinta! Miten vielä paremmin osaisin sanoa? 🤗

  Ps. Ihana kun kisu katsoo niin tarkkana tuolla yhdessä kuvassa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjostimen tuoma kontrasti oli asia, joka itseänikin viehättää valaisimessa eniten. :) Ja kisuli oli hyvin aktiivisesti mukana kuvauksissa ja tottakai varjostimen ripustamisessa, kuinkas muutenkaan. :D

   Poista
 5. Älä Jenna välitä ilkeistä kommenteista. Olen itsekin ollut masentunut, ja vain sen kokenut voi todella tietää millaista se voi olla. Blogista saa hyvin yksipuolisen ja mustavalkoisenkin kuvan bloggaajan elämästä, joka ilkeän kommentin jättäjänkin olisi syytä muistaa. Asioissa on aina monta puolta, eikä lukijoiden saama kuva ole lähellekään koko totuus toisen elämästä. Se että esimerkiksi kirjoittaa blogia, ja hakee tätä kautta tavan tuottaa itselleen hyvää oloa, voi olla masentuneelle todella tärkeä asia toipumisen ja parantumisen matkalla, niin oudolta kuin se voikin asioista tietämättömältä tuntua. Se että pystyy kirjoittamaan blogia, ei tarkoita että ei voisi sairastaa masennusta, tai että olisi laiska koska ei mene töihin. Annetaan ihmiset tukea ja ymmärrystä toisillemme, sen ei pitäisi olla keneltäkään pois. <3 Amanda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Amanda! Kiitos paljon kauniista ja miellyttävistä sanoistasi! Voin allekirjoittaa jokaisen sanasi, todella hyvin kiteytit omatkin ajatukseni asiasta. Kiitos myös kun kerroit omista kokemuksistasi; vertaistuki tämänkin sairauden kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

   Lähtökohtaisesti ajattelen, että jos blogini herättää lukijoissa voimakkaita, kielteisiä tunteita niin silloin kirjoittamani asiat todennäköisesti peilaavat kommentoijien omia tunteita. Siksi pystyn kohtaamaan nämä kommentit lempeästi, koska sanontahan kuuluu: "Vahva nainen ei vastaa kyynerpäillä, vaan sydämellä."

   Tukea ja ymmärrystä ei tässä maailmassa tosiaan koskaan ole liikaa, mutta onneksi sitä voi jakaa omalta osaltaan eteenpäin. Kiitos vielä sinulle! <3

   Poista
 6. Ihana valaisin ja niin söpö kisu! Tykkään!

  Paras vastaisku kateudelle ja ilkeydelle on olla siihen mitenkään reagoimatta. Jatketaan hymyilyä, ja toivotetaan kaikille kaunista kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisuli tykkää olla kuvausassarina aina kuin mahdollista! :D

   Kiitos kauniista sanoista! Itsekin olen huomannut, että ystävällisyydessä on paljon voimaa. Ihanaa päivää sinne ja toivotaan, että lämmin kesä saavuttaisi pian leveysasteemme! :)

   Poista
 7. Ihana valaisin ja koti muutenkin! Ihailen!<3

  Ja voi, että ilkeät kommentit kateuden piikkiin! Mun mielestä olet ihan super ihana ja edelleen hymyilyttää miten autoit minua saamaan blogin kuntoon! Pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelly, kuin myös! Sinunkin kotisi on niin upean raikas, valoisa ja viihtyisän näköinen!

   Ihana kuulla, että pystyin olemaan avuksi. Ilo on minun puolella! :)

   Poista
 8. Moi! Onpas ihana ja keveä valaisin. Meillä on makkarissa hyvin paljon samantyylinen valaisin, josta olen tykännyt paljon. Ja kauniita ja niin levollisia kuvia - jälleen kerran!

  Noille ilkeille kommenteille ei ole syytä antaa aikaa! Sä itse tiedät omat voimavarat ja meet niiden mukaan. Tollaisten kommenttien kirjoittavat eivät itse ymmärrä millaista on olla masentunut. Muistan kun itsellä meni huonommin henkisesti ja sain kuulla samanlaisia komentteja ja etenkin sitä, että oon laiska. Silloin ne loukkasivat kyllä paljon. Mutta pisteet sulle, että oot jo noin vahva, että julkaiset myös tuollaisia komentteja! Se on merkki siitä, että oot oikeasti vahva nainen.
  Jatka vain samaan malliin ja pysy aina omana ihanana itsenäsi! 💛

  Täytyy jaksaa uskoa, että hyvyys ja oikeudenmukaisuus voittaa tässä maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Samantyyppinen valaisin on varmasti upea makuuhuoneen sisustuksessa; tulee mieleen ihan höyhenen kevyet unet. :)

   Lämmin kiitos rohkaisusta ja myötätunnosta. Näin ajattelen itsekin; koska itse tiedän miten asiat oikeasti ovat niin en koe tarpeelliseksi niitä selitellä. Niiden joiden tarvitsee tietää voimavarani, tietävät ne kyllä erittäin hyvin. Ja masennus sairautena on sellainen, jota vielkään jotkut eivät hyväksy tai eivät ole ottaneet selvää masennuksen tuomasta aivokemian häiriöstä. Tällaisille tietämättömille näkemyksille ei kannata kuluttaa yhtään ylimääräistä energiaa, sanoohan sanontakin: Jos jokaista haukkuvaa koiraa jää kuuntelemaan, niin matka ei etene. :)

   Itse olen huomannut, että lempeys ja tahdikkuus tilanteessa kuin tilanteessa edistää omaa hyvinvointia ja kasvattaa henkistä vahvuutta. Ja vahvojen ihmisten ei tarvitse käyttää kyynerpäitä.

   Voimia meille! Ja kiitos vielä sinulle!

   Poista
 9. Kiva valaisin, sopii hyvin teidän kotiin! Itsekin olen joskus miettinyt vastaavan tyylistä, voisi sopia uuden kotini makuuhuoneeseen. Kun muutin nykyiseen kotiini, oikeatyyppisten valaisinten löytäminen oli todella haastavaa. Uudessa, vasta rakentamisvaiheessa olevassa kodissa tarvitsen enemmän valaisimia, kun koti on isompi.. Tämä olisi hyvä vaihtoehto! Oikeastaan mietin vaan, miten tuosta saa pölyt pyhittää tai eikö tuo kerää hirveästi pölyä. Minulla on pitkäkarvainen koira, josta lähtee ympäri vuoden karvaa ja pölyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lottta! Valaisin olisi varmasti omiaan myös makuuhuoneen sisustukseen! Ja voin kuvitella, että uudessa kodissa valaistuksen pohtiminen vie aikansa, mutta on varmaan myös mukavaa puuhaa! :)

   Mietin aivan samaa valaisimen puhtaana pidon kanssa, kun meilläkin kisun karvoja lentelee ilmassa. Tässä Noah-varjostimessa höyhenet ovat todella tukevasti kiinni, joten todennäköisesti kun aika tulee, niin imuroin höyheniä varovasti matalalla säädöllä.

   Paljon onnea uuteen kotiin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig