5. toukokuuta 2017

Sängynaluslaatikot


Kaupallinen yhteistyö Orthexin kanssa 

Tiedättekö tunteen, kun joskus jotain tarvetta ajatellessanne se sattuukin tulemaan eteenne kuin sattuman kaupalla ja juuri sopivalla hetkellä? Se tunne on aika huikea ja tällaisen toteutumisen minulle mahdollisti Orthexin kanssa solmittu kaupallinen yhteistyö, josta nyt ilokseni pääsen kertomaan!

  

Niin kuin ehkä muistattekin, meillä on ollut jo usean kuukauden ajan projektina karsia kaikki ylimääräinen tavara kaapista, kellarista ja nurkista. Olemme onnistuneet tässä jo tosi hyvin ja samalla huomanneet, kuinka mielikin on levollisempi meille turhan tavaran vaihdettua omistajaa. 

Kuitenkin, vaikka tavaraa on karsittu minimiin, on kaappitilaa meillä edelleen liian vähän. Petivaatteet sun muut kodintekstiilit on saatu runnomalla mahtumaan pikkuriikkisiin yläkaappeihimme ja siksi yhtenä päivänä minulle juolahti mieleen, miten helposti lisätilaa voisi saada pyörällisillä ja kannellisilla sängynaluslaatikoilla. Ja arvatkaa mitä? Juuri silloin Orthex otti minuun yhteyttä ja kysyi, olisiko minulla tarvetta käteville säilytyslaatikoille. No todellakin, kiitos! 
Näihin sängynaluslaatikoihin mahtui mainiosti meidän kaikki pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat ja yllätyin, miten vaivattomasti niitä voi liikutella neljän pohjassa olevan pyörän ansiosta. Laatikoiden kannetkin ovat keskinivelensä ansiosta varsin käytännölliset ja sen lisäksi myös mukavan kevyet. Orthexin slogan "Practical is beautiful" pitää todellakin paikkansa ja voitte varmasti kuvitella, miten paljon helpompaa petivaatteiden vaihtaminen nyt on kun ne ovat helposti saatavilla käden ulottuvilla.


Ja sinne ne laatikot katosivat -piiloon ja järjestykseen sängyn alle. Olemme tosi kiitollisia tästä yhteistyöstä; tämä oli todellakin iso apu arkeen!

Onko teillä käytössä sängynaluslaatikoita? Entä mitä pidätte näinkin arkisista postauksista?

Viikonloppuna postaan pitkästä aikaa viikon biisilistan ja väläytän muutamia postausaiheita tälle kuulle. Ihanaa viikonloppua! <3 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Moi! Mä suunnittelin monta vuotta aluslaatikoita sängyn alle juurikin tilan puutteen vuoksi. KonMarista kuultuani viime kesänä tyhjensi kaapit kaikesta roinasta, jonka jälkeen meille jäi yhteensä 5kpl lakanoita ja 4 aluslakanaa. Koen, että se on meille ihan riittävä määrä. Sama juttu pyyhkeiden ja keittiöpyyhkeiden kanssa. Tuli tosi kevyt fiilis, kun sain kaappeihin tilaa. Aluslaatikoit voisi toimia meillä esim kirjojen säilytyksessä, joten täytyy vielä pohtia tätä.

  Pidik tästäkin postauksesta ja se on musta just kiva, että postausaiheet vaihtelee! ☉💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Lakanamäärä kuulostaa todella passelilta ja eikä vain ole ihana fiilis, kun kaappeihin saa tilaa! Se keveys onkin tuossa tunteessa ihan parasta ja kun tietää tasan tarkaaan mikä löytyy mistäkin. :)

   Kiva että viihdyt blogissani, se on ihana kuulla! <3

   Poista
 2. Vierailulla..kiva blogi.Aurinkoista viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Näppärät laatikot. Täytyykin testata, mahtuisko nuo meille. Meillä kun todella matalat jalat sängyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikon korkeus on pyörien ja kannen kanssa 17 cm. On varsin näppärät kyllä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig