4. toukokuuta 2017

Tulevan syksyn sisustusinspiraatiotaViime viikon perjantaina sain aloittaa päiväni herkullisen aamupalan ja silmiä hivelevien kodintekstiilien ympäröimänä Familonin syysmalliston pressitilaisuudessa, Bonavan Showroomilla Sanomatalossa. Kutsun kilahdettua sähköpostiini osasin heti odottaa tilaisuudelta pehmeitä luonnonmateriaaleja, tyylikkäitä kuoseja, kodikasta ilmapiiriä ja ystävällisiä ihmisiä.

Heti Bonavalle saavuttuani vastaanotto olikin todella miellyttävä ja lämmin. Onnistuin samana aamuna nukkumaan hieman pommiinkin ja stressasin myöhästyväni tilaisuuden alusta, mutta onneksi olin paikalla jo hyvissä ajoin. Sattumoisin myös Keskipisteen Jenni ja Loving white stylen Marjutkin tulivat pressiin ja yhdessä olikin mukava kuunnella Familonin tulevan syksyn kodinmalliston antia ja tottakai vaihtaa pari sanaa myös bloggaamisesta.
Omat suosikkini Familonin syksyn vuodevaatemateriaaleista ovat ilman muuta pellava ja sen kaverina hotellimaisen ylellinen puuvillaperkaali. Pellavalakanat meillä jo ovatkin, mutta puuvillaperkaali vielä kutkuttaisi tiivillä kudonnallaan ja viileän tuntuisella tekstuurillaan. Perkaalilakanat ovat 100 % puuvillaa, joka on hyvin hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali. Perkaali on tiiviin kudontansa ansiosta myös ryhdikäs jättäen ihon ja lakanan väliin ilmaa. Juuri tästä syntyy ihanan viileä, hotellimainen tuntu. Onko teillä kokemuksia puuvillaperkaalista?Sykystä tuli vielä mieleen sitä edeltävä kesä ja lomat. Onko teillä kesälomat jo lyöty lukkoon ja sen myötä myös suunnitelmat? Meillä alkaa aika lailla olla, joksenkaan ei suunnitelmat vaan ajankohta. Ihana tunne odottaa kesää!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihania tekstiilejä, hempeitä. Kesälomaa odotellen ja aika ohjelmoidulta näyttää, toivottavasti säät suosivat lomailijoita!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista on varmaan ollut päästä katsomaan etukäteen tulevan syksyn tekstiilejä ja ylipäätään suunnata ajatukset niin kauaksi. Omaa silmää äkkiseltään eniten miellyttää nuo hiekan/beigen väriset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella mielenkiintoista ja ajatus syksystä tuntui kieltämättä aika kaukaiselta! :D Mutta sitten kun se koittaa, niin on kauniiden sisustus- ja kodintekstiilien aika. <3

   Poista
 3. Ihania tunnelmia 💗 pellavalakanoita täällä edelleen haaveillaan. Niin hyvää niistä kuullut aina 💛

  Täällä kovasti koetetaan kesä juttuja miettiä 🤗

  Auringonsäteitä päivääsi ☉💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavalakanoita suosittelen lämpimästi, mutta niissä on se vaara, että niihin jää totaalisesti koukkuun! :D

   Poista
 4. Ui! Tosi kauniita kuvia! Pellavalakanoita käytän itse lähes pelkästään, ihan parhaita. Anopilta löytyy perkaalilakanat ja hän kyllä niitä jaksaa kehua!

  Kesäloma ajankohta on tiedossa ja ensimmäistä kertaa hellun kanssa koko loma samaan aikaan! 💛 ulkomaille oli tarkoitus lähteä ainakin pariksi viikoksi. Tässä vaiheessa mietimme Italiaa ja Sveitsiä. ite en mikään mökkelijä ole, mutta varmaan pitkä viikonloppu siellä vietetään. Nii ja flow festarit on ihan must! ☉👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, jos voisin päättää niin vaihtaisin vain pellava- ja perkaalilakanoita vuorotellen petaukseemme! :)

   Ihanaa kun teillä on kesälomasuunnitelmat jo noin pitkällä. Ajatella, että ensi kuussa alkaa kesä, kertakaikkiaan! Italia ja Sveitsi kuulostavat aivan ihanilta kumpikin! <3 Meillä on myös tarkoitus suunnata ensimmäistä kertaa Flowhun; niin paljon olemme kuulleet niistä hyvää!

   Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 5. Oli aivan ihana nähdä ihan rauhassa <3 Ja pellavat jäivät kyllä kovasti mieleen kutkuttamaan. :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita ja laadukkaan näköisiä tekstiilejä! Kaikki hempeät sävyt ovat nyt kyllä tervetulleita, meillä on muutamat vaaleat pellavatyynyliinat ja nyt en muita enää haluaisikaan, materiaalina se on niin ihana.

  Kesäloma omalla kohdallani siirtyy tästä kuusta eteenpäin sillä olen ollut jo pidemmän aikaa sairaslomalla käden hajotessa töissä. Nyt voi sentään ottaa suhteellisen rennosti ja nauttia pienistä hetkistä. Tulevaisuus on meillä siis todella auki, kuten kesäkin. Ehkä parempi niin, avoimin mielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan sama juttu ja monet ovat todenneet saman, että kun kerran vaihtaa pellavaan niin ei muuhun haluaisi enää palatakaan!

   Voi ei, olen tosi pahoillani! Toivon, että kätesi parantuuu pian! Toivon myös, ettö lomasuunnitelmat järjestyvät ja tuleva kesänne on voimia ja lepoa antava! :)

   Poista
 7. Yksi pellavapussilakana löytyy, mutta seuraavaan asuntoon meille tulee tuplapeite, ja pussilakanat joutuu vaihtamaan. Tuo perkaali kiinnostaa myöskin, ehkä sitä kokeilee seuraavaksi. :) Ja onhan sitä syytä odottaa jo kesääkin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig