9. toukokuuta 2017

Työtilan piste iin päälle


Kaupallinen yhteistyö Veken kalusteen kanssa

Kerroin viime viikolla, kuinka kotitoimistomme vaihtoi olohuoneessamme paikkaa ja kuinka sen uudistunut ilme oli viittä vaille valmis. Kokonaisuudesta uupui vielä työtuoli, joka jo pian meille saapui Veken kalusteelta kaupallisen yhteistyön merkeissä.

Alun alkaen työpistettä suunnitellessani minulla oli selvä visio mitä kriteereitä työpisteen tuolin tulisi täyttää; sen tulisi olla siro, ilmava, vakaa ja ergonomisesti kohdallaan. Koska olemme olleet erittäin tyytyväisiä jo aiemmin Veken Kalusteelta tulleisiin Alis-ruokapöydän tuoleihimme, olin varma, että pulma työtuolista ratkeasi Veken kalusteen tuolivalikoimasta.  Ja niin se ratkesikin!Ihastuin erityisesti tämän Bistro-tuolin keveyteen ja sitä korostaen tuoli sopii meille parhaiten valkoisessa värissä. Tuolin materiaali, maalattu pyökki, tuntuu todella tukevalta ja korkean, pyöristetyn selkänojansa ansiosta siihen on rentouttavaa nojata. Erityismainintana täytyy vielä kiittää erittäin nopeasta toimituksesta ja siitä, että tuoli toimitettiin valmiiksi kasattuna. Kaikki vaiheet tilauksesta toimitukseen sujui siis todella mallikkaasti ja odotukset ylittäviksi!


Ensi viikolla minulla on vielä ilo esitellä olohuoneemme "helmi" joka toi ihanan kodikkaan tunnelman kotiimme. Siitäkin menee kiitos Veken kalusteelle. Palataan tähän höyhenunelmaan siis tuolloin! 

Kiitos Veken kalusteelle ihanasta yhteistyöstä!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Se on kyllä kertakaikkisesti piste iin päälle! <3 Työtila on oikein tyylikäs ja voin sanoa että sinut tunnistaen kaunis tyylillisesti! <3

  VastaaPoista
 2. Tuosta työtilastasi voisi sanoa, että se on perhosenkeveä kokonaisuus :) Tilaamasi tuoli sopii siihen oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana miten suloisesti sanottu! <3 Sait hymyn korviini, kiitos! :)

   Poista
 3. Ihmettelen sun tapaa miten kaikessa pitää säästää? Ootteko köyhiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen näkökulma. Harvemmin kuulee rahan säästäväisen käytön olevan huono juttu; ennemmin tuhlailevainen elämäntyyli nostaisi vastareaktion. Mutta kysyit todella hyvään saumaan taloutemme rahankäytöstä - teen aiheesta piakkoin postauksen, joten pysyhän kuulolla. Leppoisaa iltaa sinne!

   Poista
 4. Todella hyvältä näyttää, tuo tuoli on täydellinen! Katsoin tuota verkkokauppaa ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa ja sellaisiakin juttuja mitä olen kaikkialta (tai siltä ainakin tuntuu) muualta etsinyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä postauksesta oli iloa ja hyötyä. Veken valikoimasta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa! :)

   Poista
 5. Moi! Tosi kaunis lopputulos! Ja pisteet siitä, että et valinnut tuoliksi "blogi tuolia" (dsw - tuolit)!! Niitä näkee nykyään niin paljon.

  Tuo balance - taulu on niin ihana! Meiltäkin löytyy sama, eteisestä. Muistaa niin lähtiessä kuin kotiin tullessa pitää itsensä tasapainossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon! Ja kiva kuulla, että tämä postaus innosti ja inspiroi! Meillläkin tuo Balance-taulu on keskeisellä paikalla samasta syystä. :)

   Poista
 6. Tuota työpistettä ihastelinkin jo instassa ja edelleen se on kyllä upea :) Tuo tuoli sopii kuin nenä päähän tuohon kokonaisuuteen ja näyttää myös hyvältä istua. Tuo talja tuossa lattialla on kiva keksintö, tuo pehmeyttä lisää. Tuollainen paperikassi täytyisi hankkia nyt myös itselle, sen verran paljon ihastuin tuohon teidän yksilöön ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Meillä onkin hyvin samanlainen sisustusmaku kanssasi, ihailin juuri jälleen blogisi inspiroivia ja raikkaita kuvia! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig