27. kesäkuuta 2017

Kesä lautasella


Tänään ei ollut mun päivä. Sään kaataessa vaikka-sun-mitä taivaalta ei varsinaisesti helpottanut tämän päivän turhatutumisen aiheita etenkin, kun pudotus normiarkeen upean ystävien täyteisen viikonlopun jälkeen kolahti korkealta ja kovaa. Joskus vaan on näitä päiviä. Loppujen lopuksi lähdin ulos hieman kävelemään puhuen samalla siskoni kanssa puhelimessa. Sisko-kulta jaksoi jälleen kerran kuunnella pikkusiskonsa huolia ja lopputulemana mieli keveämpänä on hyvä mennä nukkumaan. Vielä kun vieressä tuhisee rakas aviomies ja meidän pörröinen kisu, niin huomista päivää odotellessa on hyvä matkustaa höyhensaarille.

Huomenna lähdenkin päiväreissulle Porvooseen tapaamaan yhtä parhaista ystävistäni. Ja kuinkas sattuikaan, ilmatkin lupaavat (ainakin vielä) aurinkoista ja lämmintä.


Loppuun vielä vinkki tämän kesän makeasta herkusta. Makea vesimeloni toimii aina ja blenderissä pyöräytettynä myös kesäjuomana. Ei hassumpaa. :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Täälläkin mietittiin eilen vähän tavallista synkempiä. Turhautti, kun oli ollut niin mukavaa. Eikä taideta olla ainoita. Joskus vaan arki iskee päälle vähän liian nopeasti, vaikka se todellisuudessa olisi hyvinkin mukavaa sekin. Ihania kesähetkiä sinne ja tänne ihan jokaiseen päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja tunteita! Tovottavsti mieli on sielläkin jo parempi. Välillä huonot tuulet ottavat vallan, mutta onneksi hankalinkaan päivä ei kestä kuin sen 24 h. Tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia sinnekin! <3

   Poista
 2. Täällä nousee tassu eiliselle puuuuuh päivälle. Flunssa kaatoi kovalla kurkkukivulla totaalisesti sänkyyn ja unta vaan riitti ja riitti. Onneksi tänään parempi päivä!

  Ihanaa retkipäivää sinne ja paljon auringon säteitä ja ilon pisaroita! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kesäflunssa on harmittava riesa! :( Onneksi päivä kääntyi sielläkin paremaksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig