8. kesäkuuta 2017

Kesäinen Lammassaari


Tällä viikolla vietimme rentouttavan kesäpäivän ystäväni kanssa Lammassaaressa ja Kuusiluodon kauniissa maisemissa. Alun alkaen olimme ajatelleet viettävämme päivää Linnanmäellä maistellen hattaraa, mutta jotenkin meistä molemmista tuntui, että hälinän sijaan olisi ihana vain rauhoittua jossain luonnonhelmassa lähellä merta. Lammassaari ja sen vieressä oleva Kuusiluoto tuntuikin siksi täydelliseltä ajatukselta ja pakkasimme eväät reppuun ja matkasimme kohti Helsingin Vanhaakaupunkia.
Ilma oli mitä täydellisin. Auringon lämmittävät säteet hellivät ihoamme samalla kun lempeä kesätuuli virkisti. Paikan päälle oli tullut myös monta lintubongaajaa kiikarit ja kamerat kaulassaan sekä monia turisteja, jotka halusivat kokea palan kauneinta Helsinkiä. Tungokseen saakka pitkospuut eivät kuitenkaan täyttyneet, vaan eteenpäin meno sujui leppoisasti ja väljästi. Ainut asia mitä tosin hieman jännitimme olivat punkit, jotka ovat tähän vuodenaikaan kurja riesa.
Tämä oli toinen kerta kun kävin näissä upeissa maisemissa ja kuten viime maaliskuussa, kauneutta tässä ympäristössä riitti silmän kantamattomiin. Tässä siis kiva retkivinkki kesään!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Oi maailma 💕 kuinka se sydän tuonne edelleen tahtoo. Se talvinen reissu ts. Keväinen jäi silloin ja odotan kun kuuta nousevaa että jalka antaa periksi ja pääsemme tuonne aistimaan tuota kauneutta 💕

  Aivan huikaisevia kuvia 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian pääsette retkelle! 💛 Mutta suosittelen pitkiä housuja punkkien takia. 😅

   Poista
 2. Ihania kuvia jälleen kerran❤ Toi paikka vois olla kiva käydä kattomassa!:)
  Aivan ihanaa viikonloppua teille ja toivottavasti törmäillään❤❤

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat! Juuri juttelin veljelleni, että tehdään retki tuonne Lammassaareen kun tulemme perinteiselle Helsingin reissulle.

  PS. Jos kommenttini tulee nyt monesti, niin tässä kommentoinnissa on nyt jotain häikkää. En tiedä mistä johtuu!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen retkikohdetta lämpimästi! 💛 Nyt ainakin tuli vain kerran kommenttisi. ☺️

   Poista
 4. Upeita kuvia, näyttää ihanalta paikalta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Piia! Suosittelen lämpimästi!☺️

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Välillä on vaan niin ihana päästä pois kaupungin hälinästä. Lammassaari on kyllä vierailun arvoinen kohde. Ite oon jo sen verran monesti siellä käynyt, että mieluiten meen jonnekin uuteen paikkaa. Sen verran seikkailunhaluinen oon, että rakastan nähdä ja kokea uusia paikkoja. Siks varmaan meillä ei oo niitä joka vuotisia "pinttyneitä" tapoja, vaan tosi mielellään etitään aina joku uus kohde. Se tunne, kun pääsee uuteen paikkaan ekaa kertaa on jotain huikeeta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lammassaari on kyllä aivan uskomaton kontrasti kaupungin hälinälle vaikka onkin niin lähellä kaupunkia! Olisiko sinulla vinkata muitakin samantyyppisiä rauhoittumispaikkoja? :)

   Poista
  2. Moi! Me hellun kanssa liikutaan aika paljon, joten paljon eri mestoja tullut nähtyä. On kyllä ihanaa päästä välillä pois stadista.

   Viime viikonloppuna ystävien häiden yhteydessä käytiin Aulangolla Hämeenlinnasa. Se metsämaisema näköalatornista on jotai uskomatonta 💛 pidän paljon myös saaristossa liikkumisesta. Vesi on itselle hyvin rauhoittava elementti.

   Poista
  3. Aulanko onkin kertakaikkisen upea paikka! Kiitos kun muistutit sen olemassaolosta! Veden äärellä silmä ja sielu lepää. <3

   Poista
 7. Todella kauniita kuvia! Jos tuolle suunnalle eksymme niin täytyy käydä, rakastan pitkospuita, hih! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig