28. kesäkuuta 2017

Kun viikko kääntyi paremmaksi


Eilisen ärrinmurrin-päivän jälkeen on helppo hymyillä upean Porvoossa vietetyn extempore-päivän jälkeen. Tarkotuituksenamme oli lähteä jo heti aamupäivästä ajelemaan kohti kaunista karkkivärein somistettua vanhaakaupunkia, mutta aika heilahtikin puoleen päivään ennen kuin pääsimme lähtemään. Noh, mitäs sitä hötkyilemään kesälomalla. 

Upea auringonpaiste siivitti päivämme jopa hieman polttaen ihoammekin.  Mutta rakkaiden ystävien, ulkona syödyn lounaan, kahden jätskiannoksen ja rennon oleilun merkeissä ei voinut kuin nauttia. Totesin siis taas jälleen, miten kiitollinen olen saadessani elää ja nauttua elämän onnellisista hetkistä.

Palaan näihin Porvoo-tunnelmiin vielä tuonnempana ja myös asukuviin, jossa vietin päivän kuvan kokonaisuudessa. Rentoa viikkoa!


SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihania Porvoo tunnelmia vilahtikin jo instassa 💟 että se paikka ihastuttaa kerta toisen jälkeen 😍 olisin valmis jo uudestaan menemään sinne, vaikka vasta viikon verran edellisestä reissusta 🤗
  Itselläkin vielä työn alla postaus 🎀

  Auringon säteiden siivittämää tätäkin päivää Jenna 😍

  Ps. Asusi... 💕💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Porvoossa on jotain ainutlaatuista ja tunnelmaltaan kiehtovaa! Ihanaa lomaviikonloppua! <3

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus sinulla ollut. Ja, mukavaa että päivä piristi. Ystävät ja ruoka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa. Ystävät ovat tosiaan todella tärkeitä! <3

   Poista
 3. Porvoon tahtoisin ehdottomasti nähdä, niin paljon kuullut siitä kehuja.
  Tulipa vain mieleen (en muista joko mie sulle tästä kirjoitinkin aikaisemmin) että jos sulla on tulossa myyntiin ihania vaatteita niin mulle saa vinkata ensimmäisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin suositus! Ihanat pikkukujat, tunnelmalliset kahvilat, joki, jätskibaarit ja iloinen tunnelma on näkemisen arvoinen.
   Ja kiva kuulla, laittelen muutamia juttuja blogikirpparille luultavasti tämän kuun loppupuolella. :)

   Poista
  2. Huippua, miepä olen kuulolla. Ja jos haluat päästä helpommalla niin laita eka kuvaa mulle whatsappilla niin säästyt muulta kuvaamiselta.

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig