5. syyskuuta 2017

Makeannälän taltuttaja


Nyt tulisi meille herkkusuille pieni vinkki helposta makeannälän taltuttajasta, joka on myös hyvä energiaa tuova välipala. Päiväkahvin kera tämä maistuu ainakin itselleni ja uskon, että myös monelle teistä.

Kyseessä on siis riisikakut, joiden päälle sipaistaan maapähkinävoita ja muutama palanen banaaniviipaleita. Snickersin ystäville tämä muistuttaa tuota suussa sulavaa herkkua eikä kovin paljon jää maussa kakkoseksi. Ainakaan omasta mielestäni. ;) Kannattaa siis kokeilla, jos helppo välipala on mieleenne!


Loppuun vielä kysyisin, olisiko teillä toiveita tämän viikon postausaiheiksi? Tällä viikolla päivitän blogia päivittäin, joten otan toiveita iloiten vastaan!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Sun syksyn garderobi kiinnostaa.

  Ja arkirahankäytöstä, suunnitteletko,säästätkö, budjetoitko?
  En nyt tarkoita mitään tarkkoja henk.koht lukuja, vaan yleisellä tasolla. Miten saat kaikki rahat riittämään sairaslomalla ollessasi tms. Onko erikseen LV:n laukkua varten säästötavoite etukäteen jne.


  Olen itse ollut pitkään s.lomalla,ja sen myötä rahakäyttöni on muuttunut (pakostakin) ja pidän sen vain hyvänä asiana. Lisävinkit olisi aina tervetulleita.

  Kiitos myöskin kaikista aikaisemmista jutuista ja kuvista! En useinkaan kommentoi, mutta luen aina kaikki ja saan piristystä päivääni blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja onpa kiva kuulla, että viihdyt blogini ääressä ja mikä ihaninta, että saat siitä iloa. Kiitos paljon todella ihanasta palautteestasi ja kun kirjoitit mukavan kommentin!

   Todella hyviä postausideoita, kiitos! Voisin toteuttaa nämä toiveet kahdessa eri osassa; toiseen kokoisin syysvaatteitani ja toisessa pohtisin rahankäyttöä. Raha-aiheiseen postaukseen minulla on jo kuvituksin luonnoksissa valmiina.

   Toivon paljon voimia arkeesi. Ainakin omasta kokemuskesta voin sanoa, että sairaslomalla oleminen ei todellakaan ole herkkua mutta toipumisen kannalta välttämätöntä. Ja kuten edellä kirjoitit, se on myös opettavaa, jonka itsekin näen ainoastaan positiivisena asiana. Palataan tähän aiheeseen vielä piakkoin. :)

   Poista
 2. Mä en oo ollut ikinä kauheen innostunut maapähkinävoista, mutta olen löytänyt sen uudelleen leivonnaisten kautta. Jenkkilöiset Butter Finger-maapähkinäsuklaat ovat muuten nannaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ON ihan tajuttoman hyviä! Sain sellaisen vuosi sitten amerikkalaiselta ystävältäni ja muistan suklaan herkullisen maun vieläkin! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig