30. kesäkuuta 2017

Oodi jäätelölle


Jos joku herkku on sellainen, jolla voisin elää ikuisesti, on se jäätelö. Varsinkin kesäaikaan sitä uppoaa meikäläiseen kahmalokaupalla litratolkulla ja jos puoliskoni ei välillä himmaisi jätskitahtiani, söisin sitä varmasti vieläkin enemmän, hahah! Muistan kuinka jo muksuna minulle sanottiin, että "Jenna, sulla on loputon vatsa" ja niin se olisi edelleenkin jos herkuttelun myötä vaatteet eivät alkaisi kiristämään. ;)

Tämän kesän uusin suosikki jäätelöissä on Suomen jäätelön kylmät herkut. Hintaa näillä puolen litran herkkupaketeilla on jopa 9 euroa, mutta se unohtuu äkkiä kun näitä pääsee maistamaan. Varsinkin kuvassa näkyvä pistaasi ja myös maidoton tumma suklaa ovat niin hyviä, että hyvä ettei taju lähde! Huh huh, makunystyrät tykkää.Porvoossa maisteltiin myös Porvoon jäätelöitä oikein kahden annoksen verran ja onnellisuushormonini kiittiivät. Olen kyllä niin kiitollinen sille ihmiselle, joka jäätelön on aikoinaan keksinyt! KIITOS!
SHARE:

2 kommenttia

 1. Miten hyvänmielen postaus 😅 tästä päivä sai potkua lisää 🍓

  Onkohan nämä nyt niitä jäätelöitä maistoin juuri reipas viikko sitten ravintolassa, ja kysyessäni onko niin tarjoilija kertoi ettei ole, mutta käsittely on erilainen ja monet jotka vaativat täysin laktoositonta niin sietävät tätä! Nimi kuulostaa meinaan tutulta 🤗

  Reipasta perjantaita ja tuulen mukana iloa ja halit 💚💟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että postaus piristi! Voisin hyvin kuvitella, että tämän jätskisarjan jätskejä olisi tarjolla myös ravintoloissa, koska maku on niin herkullinen!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig