16. kesäkuuta 2017

Palloja ja kylmänvaaleita raitoja


Joskus viikkoon mahtuu sellaisia päiviä, jolloin huomaa pystyvänsä elämään todella hetkessä ja nauttimaan kaikin aistein niistä toveista, jotka poikkeavat totutuista arjen askareista. Eilen oli sellainen päivä.

Kulunut viikko on tuntunut paikka paikoin aika raskaalta oman jaksamiseni ja muiden huolenaiheiden keskellä. Varsinkin tiistaina tunsin vointini ottaneen jossain mielessä takapakkia ja keskiviikko menikin siitä toipuessa. Eilen kuitenkin sain rentoutua toden teolla tutun kampaajan tuolissa lukien naistenlehtiä hyvää kahvia siemaillen. Tuttavani raidoitti hiukseni hieman kylmemmän vaalean sävyllä kuin yleensä, ja lopputulos on minusta todella onnistunut ja tuntuu ihanan raikkaalta! Kaiken kruunasi vielä ihanasti relaksoiva päähieronta, johon olisin voinut vaikka nukahtaa.

Samalla reissulla poikkesin myös pitkästä aikaa kaupoilla tehden pari yllärilöytöä. Toinen on tämä kuvassa näkyvä frillihihainen valko-sininen pallopusero ja toinen navyn sininen neulejakku tyylikkäine kultasine nappeineen. En oikeasti muista milloin olisin viimeksi pyörinyt vaatekaupoissa; en ole tarvinnut mitään pitkään aikaan ja toisekseen ihmispaljouden sekaan meneminen tuntuu haastavalta. Eilen kuitenkin rentoutunein mielin tein pitkästä aikaa pienen kierroksen ihanat alelöydöt kotiin viemisinä!

Pusero / Lindex, Holly & Whyte
Pliseerattu hame / H&M
Korkokengät / Even & Odd


Toivon, että teidänkin viikkoonne on mahtunut hyviä, voimaa tuovia hetkiä. Ne voivat osoittautua yllättävän voimauttaviksi ja merkityksellisiksi. 

Ihanaa, aurinkoista ja kesäistä viikonloppua!
SHARE:

16 kommenttia

 1. Sinä olet ❤❤

  Rentouttavaa viikonloppua ja paljon autingonsäteitä ☉💛☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Auringonsäteitä myös ensimmäiseen lomaviikkonne! <3

   Poista
 2. Upeat kylmänvaaleat hiukset❤ Kivoja löytöjä olet tehnyt. Ihanaa ja antoisaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kylmempi sävy hiuksissa on minustakin kivaa vaihtelua. Kesäistä viikkoa sinnekin! <3

   Poista
 3. Kaunis olet <3 Hyvää viikonloppua sinnekkin!

  VastaaPoista
 4. Aivan mieltön asu, molemmat vaatekappaleet voisin kotiuttaa itselleni HETI. Tuota hametta pitäisikin käydä sovittamassa.

  VastaaPoista
 5. Upeat hiukset ja kaunis tyyli sinulla, sellainen romanttinen ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja tyylikäs asu :) Blogin uudet sivut on niin upeat !!!

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
 7. Täältä löytyy samantyylinen hame mustana sekä valkoisena! Ihana, kun on ollut aurinkoisia päiviä niin on voinut käyttää hametta.

  Toivottavasti voit jo paremmin. Täällä kans pitkästä aikaa ollut hankalempia päiviä, mutta onneksi tässä vuosien varrella on kertynyt taitoa päästä niistä yli edes jollain lailla. Koitan hokea jatkuvasti itselleni, että "muista kuunnella kehoa". Se balansissa pysyminen on taitolaji. Pitää myös muistaa olla itselleen armolline. Se on asia, missä itselläni on vielä paljon petrattavaa.

  Oot hurjan rohkea, kun puhut näin avoimesti omilla kasvoilla tällaisista asioista. Iso respect! 🙏💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameet ovat kesällä niin ihanan rentoja, viileitä ja monin eri tavoin yhdisteltäviä. :)

   Kiitos paljon, olen tällä hetkellä pitkällä sairaslomalla, joka on ehdoton edellytys toipumiselleni. Ajoittain vointi ottaa takapakkia mutta usein niiden jälkeen vointi ottaa myös suuren harppauksen eteenpäin. Toivon sinullekin paljon voimia päiviisi, malttia kuunnella omaa kehoa ja mukautua olosuhteisiin. <3 Paljon tsemppejä ja kestävyyttä!

   Poista
 8. Täältä löytyy myös tuo sama H&M:n musta hame, se on kyllä niin ihana <3 Ihastuttavia kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hyvin samanlainen vaatemaku siis! Tämä hame on niin paras ja moneen menoon muunneltavissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig