6. kesäkuuta 2017

Valmiit sivut!


JEI! Nyt pääsen innosta soikeena kertomaan, että uusittu kuvapainoitteinen sivustoni on viimein valmis! Kauan se ottikin, mutta nyt lopputulemana tekisi mieli vain hykerrellä todetessa, että oma visio sivuoston ulkoasusta toteutui täysin -jopa odotettua paremmin! 

Suurin kiitos tästä kuuluu sivujeni koodarille, Eclair Designille, joka lähettämäni havaintokuvan ja viestittelyn jälkeen teki ideastani totta! Kiitos myös kuulumalleni blogiportaalille Indieplacelle, jolle suunnitelmani sopivat hyvin. <3

Blogipohjani on siis edelleen sama kuin aiemmin, sivua vaan muokattiin paremmin tarkoitustaan vastaavaksi. Nopein juttu sivun työstössä olikin Adrienin muokkaama uudistettu blogialusta -eniten aikaa vei kuvien kokoaminen kansioihin koodien muodossa, blogin kaikkien postausten uudelleen julkaiseminen (joista parisataa on vielä julkaisematta ajan puuteen vuoksi, mutta julkaisen niitä pikkuhiljaa) ja etusivun suunnittelu. Minulle meinasikin iskeä "valkoisen paperin syndrooma" käänteisessä merkityksessä; ideoita etukannen ulkoasusta singahteli laidasta laitaan mutta lopulta kuvat ja tervehdysteksti löysivät paikkansa ja muotonsa. Mitäs sanotte?

Sivuille saapuessa etusivulle aukeaa siis tervetulotoivotus kuvina ja tekstinä (paitsi Bloggerin kautta tultaessa kulku tuo suoraan blogiin). Yläreunassa olevan logon alta löytyvien välilehtien alta aukeavat neljä eri aihealueista kuvakansiota aiheinaan lifestylekoti & sisustustyyli ja kauneus. (Lisään kansioihin kuvia sitä mukaa, kun kamera niitä ottaa.) Mobiiliversiossa nämä löytyvät valikossa allekkain. Tähän väliin todettakoon, että kaikki sivuillani näkyvät kuvat ovat otettu täysin harrastepohjalta, en väitä olevani ammattilainen, koska enhän sitä ole. 

Oikean puolimmaisen välilehden kautta aukeaa blogi, jonka ulkoasu on sama tutun näköinen. Myös blogin aihealueet tulevat pysymään samoissa, mutta postaustahti tulee jonkin verran harvenemaan. Tämä siksi, että sivuston pääpaino on valokuvissa mutta blogi pysyy silti edelleen matkassa!

Miltä teistä vaikuttaa uudistuneet sivut? Uskon, että jonkin verran menee aikaa ennen kuin silmä tähän tottuu, mutta eiköhän meidän silmät sopeudu. Ja jos jokin teidän silmissänne täällä tökkii, niin laittakaa ihmeessä palautetta. Tarkoitus on, että sivut olisivat mahdollisimman selkeät ja toimivat.

Ihanaa viikkoa kaikille!
SHARE:

20 kommenttia

 1. No hei wauw <3

  -Rebecca

  VastaaPoista
 2. Tätä on odotettu ❤

  Ihanat ja tyylikkäät sivut ❤ upeaa työtä 🌼

  Lämpimät onnittelut uusien sivujen johdosta ❤ ihanat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun maltoit odottaa! 😄 Muutos veikin odotettua kauemmin, mutta eikö sitä niin sanota, että hyvää kannattaa odottaa. ☺️

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihana, juuri samaa valoisaa tyyliä mitä omalta blogiltanikin toivoisin. Yksi ilta märyä väänsin miehelleni että kun en osaa tehdä blogilleni muutoksia. Jospa hän saisi ladattua minullekin jonkin ohjelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaati kuvailtu, kiitos Nanni! Uskon, että varmasti löydät mieluisan blogipohjan ja muuten Suomestakin löytyy taitavia koodareita. ☺️ Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Kovasti odotan myös sinun uusien sivujen aukeamista!☺️

   Poista
 5. Moi! Tosi tyylikkäät ja uniikit sivut! Näillä sivuilla erotut eduksesi blogimaailmassa! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kauniisti sanottu, kiitos paljon mieltä lämmittävästä palautteesta! ☺️

   Poista
 6. Wau, wau ja wau! UPEAT!! Ihan mielettömän duunin oot tehnyt!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig