19. kesäkuuta 2017

Viikon bloggaaja


Tällä viikolla minulla on ilo ja etu toimia kuulumaani Lifie-blogiyhteisön viikon bloggaajana. Tämä mahdollisuus tuntuu suurelta luottamuksen osoitukselta minua kohtaan, kiitos Lifie! Teemaan kuuluu esitellä blogia muutaman kysymyksen muodossa ja tämä toimii samalla ikäänkuin tervehdyksenä sekä vanhoille että uudemmillekin lukijoille. Joten, tervetuloa blogini matkaan!

Mistä blogisi nimi tulee? Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Blogia aloittaessani kävin elämässäni läpi merkityksellistä henkistä toipumista vaikeista, minua monella tavalla vaikuttaneista asioista. Samoihin aikoihin olin kuullut toipumiseni myötä koskettavan kuvauksen perhosen toukasta, joka metamorfoosin myötä kokee täydellisen muodonmuutoksen kauniiksi perhoseksi. Samalla kun toukka lepää kotelossaan, suurin osa sen aikaisemmista kudoksista ja elimistä hajoaa ja tilalle kehittyy aikuisen perhosen elimet, kuten siivet, silmät ja tuntosarvet. Minäkin voisin siis eheytyä ikäänkuin toukasta kauniiksi perhoseksi ja lentää lentoani jopa siipirikkona. Hiljattain muuten näinkin upean videon ohdakeperhosesta, joka painaa alle gramman, mutta lentää viidensadan metrin korkeudessa neljänkymmenenviidenkilometrin tuntivauhdilla jopa 15 000 kilometrin matkan! Perhoset ovat siis vahva osoitus kestävyydestä ja voivat lentää vaikka olisivat jopa 70 % siipirikkoja. <3

Kirjoittaminen on ollut minulle tapa purkaa ajatuksiani ja siksi blogin aloittaminen ja kirjoittaminen edellä mainittua taustaa vasten on ollut terapeuttinen tapa toipua ja ikään kuin lentää perhosena.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Mikä taas haastavinta?

Bloggaaminen tuo mukanaan paljon hyviä asioita. Parhaiksi asioiksi voisin mainita oman luovuuden kanavoimisen kirjalliseen ja kuvalliseen muotoon. Myös lämmin palaute on tuntunut hyvältä.

Haastavinta on ollut havaita, kuinka omat kyvyt ja taidot eivät välttämättä kohtaa sen kanssa mitä haluaisin osata, esimerkiksi valokuvaamisessa ja koodaamisessa.


Paljasta kolme suosikkiblogiasi! Mistä pidät niissä?

Minun on tosi vaikeaa arvottaa blogeja paremmuusjärjestykseen, mutta jos kertoisin mitkä blogit ovat viime aikoina puhutelleet minua eniten. Näitä kaikkia kolmea blogia -ja niiden takana olevia helmiä- yhdistää rehellisyys, pehmeys, aitous ja usko elämään.

Inspired by Love: Sanna on luonut blogiinsa uskomattoman kauniin ja harmonisen tunnelman, joka välittyy paitsi kauniine kuvineen, myös elämänmakuisena ja aidolla kuvauksella elämästä. Sanna on todella vahva nainen ja kaunis niin ulkoisesti, mutta ennen kaikkea sisäisesti.

Pellavaa & Pastellia: Rakas ystäväni Annika on viime kuukausien aikana käynyt läpi elämän hirmumyrskyn mutta periksi antamattomana hän ei ole luovuttanut. Annika jakaa blogissaan rehellisiä tuntemuksiaan ja uskoa elämään ja sen kauneuteen.

Beauty of Life: S tekee sen, mitä moni haluaisi uskaltaa tekevänsä ja kykenevänsä; kirjoittaa asioista niiden oikeilla nimillä ja saa siksi tyylillään lukijat samaistumaan blogiinsa. S:n postaukset esimerkiksi elämänhaasteista, elämän tuomista iloista ja sen monimuotoisuudesta ovat todella kauniisti ja voimaannuttavasti kirjoitettuja.  

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi?

Tähänkin on vaikeaa vastata vain yhden postauksen tarkkuudella, mutta sanoisin, että aihealueiltaan ne kirjoitukset, jotka ovat voineet tuoda lohtua tai vertaistukea lukijoille omissa elämänhaasteissa kamppaileville, ovat niitä parhaita.


Mitä arvostat muissa ihmisissä?

Lempeyttä, hyväntahtoisuutta, rehellisyyttä ja vilpittömyyttä.

Mikä on elämäsi paras päätös?

Tehdä hyvää muille.

Outo tapa, josta moni ei tiedä:

Laittaa välillä hiukset niin monelle saparolle, kuin mahdollista.

Asia, josta pidän itsessäni: 

Kesäisin poskilleni ilmestyvistä pisamista ja luonteeseeni kuuluvasta lapsenomaisesta hassuttelusta.Jatka lausetta:

Nolottaa myöntää, mutta... olin joskus koukussa Kaunareihin. Enää en tosin jaksaisi katsoa yhtäkään jaksoa sarjan pitkäveteisyyden ja juonikiemuroiden vuoksi.

Vapaa-ajallani... en tiedä lasketaanko pitkä sairaslomani vapaa-ajaksi, mutta kun olen kotona, niin pyrin pitämään arkisin yllä tiettyjä rutiineja, tehdä asioita jotka tuottavat iloa ja opetella olematta itselleni niin ankara.

Haluaisin oppia... tuntemaan itseni perin pohjin.

Kun kukaan ei näe... pukeudun maailman rumimpiin, mutta maailman mukavimpiin kotivaatteisiin. Tosin mieheni minut kotona näkee, hahah!

10 vuoden kuluttua... toivoisin edelleen viettävämme hyväksi havaitsemaamme yksinkertaista elämäntapaa ilman ylimääräisiä taloudellisia taakkoja ja olemaan tyytyväinen ja onnellinen missä tahansa elämäntilanteessa silloin elämmekin.

Kiitos Lifielle tästä muistamisesta ja jokaiselle lukijalle, jotka olette blogini matkassa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


SHARE:

17 kommenttia

 1. Ihana postaus❤ ja se video ohdakeperhosesta oli aivan mahtava! Aluksi, kun aloin lukemaan tätä ja näin tuon ekan kysymyksen, mulle tuli heti mieleen se video. Aattelin heti, että kirjotan siitä jotain tähän, mutta jatkoin sitten tekstin lukemista, ja näin että mainitsit sen täällä❤ Se on kyllä aivan mahtava osoitus kestävydestä!!❤
  Aivan mahtavaa viikkoa sulle ja oli ihana nähdä❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great mind think alike ;) Pysytään kestävinä pikkusiskoni! Oli ihana nähdä sinut ja äitisi! <3

   Poista
 2. Sinä <3 Aivan ihana postaus ja toi saparo-juttu nauratti mua...hahahhah!

  SÄ olet niin kaunis ihminen kuin voi olla Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saparo-juttu on mun joku ihme pakkomielle, hahahaaa! :D Voi kiitos!! <3

   Poista
 3. IHana postaus <3
  Ja kiitos kivoista blogi vinkeistä, pitihän ne heti käydä kurkkaamassa.
  Viikonlopun Tampereen reissulla oli mukanani sinulta saamani haalari, onhan se kyllä ihana. Jos sinulla on vaatteita joskus myynnissä niin mielelläni voisin niitä ostella. Toki taidan olla sinua hieman leveämpää mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Nanni, että blogivinkeistä oli iloa! Huomasinkin sinun jo käyneen Annikan blogissa ja saaneesi sieltä vertaistukea. <3

   Kävin katsomassa kuvaso reissultanne ja haalari puki sinua todella kauniisti! Suunnittelen elokuuksi taas pientä blogikirpparia, johon on varmasti tulossa myyntiin myös vaatteita. :)

   Poista
 4. Voi miten kauniilta Jenna näytät! <3 Tulee kova ikävä sinua kun katson näitä kuviasi. Ollaan nähty viimeksi aivan liian kauan sitten mutta toivottavasti voidaan korjata tämä epäkohta kesällä :) Kiitos, että annoit blogilleni tunnustusta. Olen otettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävä rakas! Ikävä on molemminpuoleista, rutistan sinua lämpimästi kun tavataan. <3

   Poista
 5. Voi kiitos Jenna kauniista sanoistasi ja onnea viikon bloggaaajalle! <3 Nähdään taas kahvittelun merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja kiitos siitä hyvyydestä ja kauneudesta, jota olemuksellasi ja blogillasi luot ympärillesi! <3

   Poista
 6. ❤❤❤❤ voisin laittaa vieläkin enemmän! Mielestäni nuo sydämet kertovat paljon enemmän kun sanat joita osaisin laittaa nyt. Olet 😍❤❤😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sydäntulva saapui linjoja pitkin tänne. Kiitos paljon, sydämellisesti! <3 <3

   Poista
 7. Ihana hyvänmielen postaus! 💛

  Hih, meillä näyttää olevan sama maku lempiblogeissakin! Niin vain se AITOUS puskee lävitse.

  Ihan huippua, että just sä pääsit viikon bloggaajaksi! 👌💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että postaus tosi sinulle hyvän mielen - sen tarkoitus siis toetutui! :)

   Uskon, että suosittelemani blogien takana olevat helmet varmasti ilahtuivat näistä sanoistasi! Ja kiitos paljon onnitteluista!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig