27. heinäkuuta 2017

Hopean hohtoa olohuoneessa


Kesällä kodin sisustukseen tulee luonnollisesi kiinnitettyä ehkä vähemmän huomiota, mutta silloinkin olen tarkkana, että kodin yleisilme on siisti ja että kotona on miellyttävää olla. Meidän pesän siisteydestä pitää hyvää huolta karvainen hurisijamme, sillä mustan kissan asustaessa vaaleassa kodissa imuri on noin joka toinen päivä käytössä. Se ei haittaa minua lainkaan, sillä kotitöistä pyykinpesu ja imuroiminen ovat lemppareitani, kun taas tiskaaminen ei niinkään koskaan ole juuri sytyttänyt. Siitä huolimatta keittiökin pysyy päivittäin suhteellisen kuosissa ja varsinkin aamuisin on mukava aloittaa päivä levollisessa kodin sydämessä.


Löysin kesälomareissultamme nämä kauniit Pentikin hopean väriset kynttilänjalat, jotka raikastavat mielestäni kivasti olohuoneen ilmettä. Myös taustalla näkyvät vaaleanharmaat tyynynpäälliset ovat uudet ja sen enempää uutta olohuoneeseemme ei kesän aikana olekaan tullut. Vanha sanonta "vähemmän on enemmän" tuntuu siis erittäin paikkansa pitävältä; pienet muutokset ovat joskus niitä parhaita. 

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanat kynttilänjalat. Pienet muutokset ja hankinnat piristää kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Siis voi kääk kun minulla oli jäänyt vastaamatta tämän postauksen kommentteihin.. pahoittelut!

   Pienillä muutoksilla voi saada yllättävän paljon uutta ilmettä aikaiseksi. Toissapäivänä vaihdoin olohuoneen järjestystä ja sekin piristi suuresti! :)

   Poista
 2. Voi siellä on sievää 😍 ihanan raikas tunnelma ja niin ihana ❤ ja nuo olivat oikein löytö kyllä! Sellaiset piristää niin paljon 😍

  Täällä kanssa joka toinen päivä imuri hurisee, samasta syystä 😅 ja tarraharja on aika hyvä kaveri myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kynttilänjalkoja ihailin pitkään ja ennätin jo poistua kaupasta, kunnes oli pakko palata ne hakemaan ja onneksi palasin! :)

   Tarraharja onkin hyvä idea! Myös vanha kunnon kasariaikainen rikkaimuri voisi toimia!

   Poista
 3. Moi!

  Tosi kauniita kuvia ja ihanan seesteinen fiilis välittyy tänne asti! Hah, mäki tykkään imuroida ja pyykätä, mutta se tiskaaminen ei nappaa yhtään.

  Toi marmori sytyttää täällä edelleen. Ihana tarjotin!

  Kivaa päivää! ☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Laittelen pian lisää olohuonekuvia kun vaihdoin toissapäivänä hieman järjestystä. :) Ihanaa päivää ja tunnelmallista sateenropinaa! :)

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus <3 Täälläkin samat fiilikset siivouksen suhteen, onneksi nyt saatiin hankittua tiskikone tähän asuntoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiskikone on niin luksusta! Mekin ollaan ajateltu hankkia, mutta se ei välttämättä nopeuttaisi meidän arkea kuitenkaan. Mutta olisi se ihana kun voisi välttyä tiiskaamiselta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig