3. elokuuta 2017

Balmuir Brand Store Helsinki


Syksyn tulo saa usein monien pesänrakennusvietin nousemaan korkealle tai ainakin jossain määrin haaveilemaan minkälaisten kodintekstiilien ympäröimänä haluaisi piemenevät illat kynttilänvalossa ottaa vastaan. Itselleni syksyn tulo on myös aina merkannut eräänlaisen uuden sivun kääntämistä ja uuden ajan alkua - nyt tänä vuonna erityisesti. Pitkä sairaslomani on päättymäisillään ja seuraava askel toipumisessani on kohtapuoliin alkamassa. En voi kuin olla syvästi kiitollinen siitä kaikesta ajasta ja avusta, jota hoitava lääkärini on minulle näiden kuukausien aikana osoittanut ja siitä kaikesta muusta tuesta, jota osakseni olen saanut. Siksi nyt syksyn tullen tunnenkin, että alusta tulevalle toipumisohjelmalle on rakennettu hyvin ja jaksan luottaa siihen, että asiat järjestyvät omalla painollaan.

Tämän viikon tiistaina sain luoda katsauksen tänään avattavaan upeaan ja uskomattoman tyylikkääseen Balmuirin lippulaivaliikkeeseen Helsingissä (Pohjoisesplanadi 25-27), johon viehättävä Sanna kutsui minut avecikseen. Osasin odottaa liikkeeltä brändin tuttua olemusta pehmeine luonnonmateriaaleineen ja tyylikkäine kuoseineen mutta silti kaikki viimeisen päälle hiotut yksityiskohdat havahduttivat minut täysin! Sanoinkin Sannalle, että en voi kuin ihailla sitä taidonnäytettä, mitä liikkeen tyylikkäät kalusteet ja esillelaitot saavat yhdessä aikaan. Tuollainen kokonaisuus ei todellakaan synny itsestään vaan sen suunnittelijat ovat laittaneet aivan parastaan tuoden Balmuirin laadukkaat tuotteet niiden ansaitsemiinsa oikeuksiinsa!Erityisen sykähdyttävää minusta oli tunnustella ihoani vasten vuodetekstiilejä, joiden langantieheyttä en meinannut aluksi uskoa edes todeksi. Tähän saakka pehmein kokeilemani pussilakana on percale-puuvilla, jonka langantiheys on huikeat 290, mutta Balmuirilla tämä pehmeys oli viety vieläkin pitemmälle. Sivelin nimittäin pussilakanaa, jonka langantiheys 400 sain minut haukkomaan henkeäni, mutta vieressä roikkuva malli, jonka pehmeyttä kuvailemaan en löydä edes sanoja, oli langantiheydellä 1000! Siis tuhat! Jos edes kerran elämässsään saisi nukkua tällaisissa unelmapehmeissä lakanoissa niin Prinsessa Ruususen unet jäisivät auttamatta toisiksi!


Vuodetekstiilien lisäksi katseeni kiinnitti Balmuirin toinen toistaan kauniimmat huivit ja päivätekstiilit, jotka pystyin helposti kuvittelemaan myös omaan kotiimme. Erityisesti mieleeni jäi harmaa B-logoinen villakoristetyynynpäällinen, joka näyttäisi ihanan kutsuvalta sohvallamme varsinkin kun olohuoneemme saa pian remontoidut seinät. Vaaleanharmaa villakoristetyyny toisi olohuoneeseemme kauniin, pehmeän kontrastin muuten niin vaaleaan sisustukseemme.


Kiitos vielä Sannalle kun sain kutsun tulla mukaan näkemään Balmuirin tyylikkään lippulaivaliikkeen ja kiitos Balmuirille vieraanvaraisuudesta ja kauniista kotiin saadusta lahjasta! Tänään Pohjoisespan ovet siis aukeavat ja Helsinki näyttää jälleen kauniimmalta tällaisen jalokiven tultua katukuvaan!Aurinkoista loppuviikkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Ah, ihana balmuir! Niin kauniita tuotteita, että voisin ottaa kaikkia yhden :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kauppa kerrassaan! Tuota samaista tyynyä täälläkin kovin pohditaan...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suffeliini! Anteeksi, että en ollut huomannut vastata kommenttiisi kuin vasta nyt! Pahoittelut!

   Balmuirin liike on aivan ihana ja tuotteet tulevat tosi ihanasti edukseen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig