25. elokuuta 2017

Väläys olohuoneemme valkoisesta seinästä


Viime viikolla pesässämme oli kauan odotettu kolmen päivän remontti, jonka aikana erityisesti olohuoneemme sai kaivattua raikastusta. Remontin aikana olohuoneen katto maalattiin, musta seinätapetti poistettiin ja tilalle maalattiin luonnonvalkoinen pinta. Olohuoneen lisäksi myös eteisen vanha tähtikuvioinen tapetti poistettiin ja seinä maalattin luonnonvalkoisella maalilla. 

Osasin odottaa muutoksen vaikuttavan myönteisesti kotimme yleisilmeeseen, mutta lopputulos yllätti silti todella positiivisesti ja mieltä ilahduttavasti!Tavallisesti vältän esittelemästä keskeneräisiä kodin projekteja, mutta koska etenkin SOMEssa seinän muutoksesta on paljon kyselty, päätin väläyttää miltä uusittu seinä tällä hetkellä näyttää. 

Kuten huomaatte, taulut odottavat vielä ripustamista ja ajatukseni Ikean Hektar-seinävalaisimista sohvan yläpuolelle on vielä toteutumatta, mutta osviittaa näistä kuvista voi jo saada. En ole sitä täällä kertonut, mutta tämä viikko on ollut elämäni yksi raskaimmista ja siksi blogi ja kodin laittaminen ei ole ollut prioriteettien kärjessä. Mutta kun lopullinen muutos on valmis, lupaan näyttää lopputuloksen blogissa mahdollisimman pian!Alla olevasta kuvasta näette olohuoneen seinän ennen muutosta. Musta tapetti oli kieltämätää todella kaunis ja tyylikäs, mutta koska kaksiomme neliöt ovat rajalliset, tumma seinä söi tilan tuntua huomattavasti. Nyt seinän ollessa valkoinen olohuoneen neliöt tuntuvat avarammilta ja katon ollessa saman värinen kuin seinä, tuntuu kuin olohuoneemme olisi suurempi kuin onkaan.


Mitä te sanotte muutoksesta? 

Huomasin muuten, että minun on opeteltava uudestaan kamerani säädöt kuvatessani näin vaaleaa kokonaisuutta. Näissä kuvissa valkoinen seinä näyttää harmillisesti harmahtavalta, mutta jospa seuraaviin kuviin osaisin asettaa säädöt hieman paremmin. Näytän teille jossain vaiheessa myös eteisemme ennen- ja jälkeen kuvia. Se ei olekaan blogissani juuri näkynyt.

Rentoa viikonloppua!
SHARE:

16 kommenttia

 1. Vaikka tykkäsin kovasti mustasta seinästänne, niin kyllä sen verran sanoja syötävä että kyllä tämä on vaan paljon parempi 💕 raikkaus todella huokuu näistä tunnelmista 💕 lopputuloksesta tulee mainio 😍

  Haleja sinne vielä ja ajatuksia 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että raikkaus välittyy! Se taitaakin olla meidän molempien kotien teema tällä hetkellä. :) Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Aivan ihana! Just mun värit - paljon valkoista, vähän harmaata ja ripaus mustaa - perfect!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan raikkaan ja seesteisen näköistä <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis lopputulos! Näyttää oikein kodikkaalta.

  Viime viikko on tainnut olla aika monelle suomalaiselle raskas, niin kuin itsellenikin. Mutta kohti parempaa huomista ja toivoa en ole heittänyt, että tämä hulluus loppuisi tässä maailmassa. Tärkeää kuitenkin on ettei vihantunteet pääse valloilleen.

  Voimia sinulle Jenna!💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelen. <3 Voimia paljon myös sinulle ja kiitos sanoistasi!

   Poista
 5. Kylläpä kirkastui huone, kun musta vaihtui valkeaan! Ihanaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Valkoinen on uskomattoman ihana ja valoa tuova väri. Itse koen sen myös energisoivaksi. :)

   Poista
 6. Oi kuinka kauniita kuvia ja kaunis olohuone. <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan raikas muutos!Tsemppiä paljon sinnepäin! Täällä Turussa on ollut todella raskasta kanssa viime viikot etenkin kun toinen uhreista oli siskoni ystävä.Onneksi on kuitenkin toivoa <3. Ihanaa syksyä sinnepäin ja halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Annika! <3 Te ystävät siellä olette olleet päivittäin mielessäni ja tunnen tuskaa kanssanne. Olen niin pahoillani kaikesta.. <3

   Poista
 8. Ihanan raikas lopputulos! Teillä on niin kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tuntuu ihan siltä, että valkoinen seinä valaisi koko kodin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig