13. syyskuuta 2017

Musiikkia korville


Kaupallinen yhteistyö: Sudio Sweden

Joskus elämä heittää eteen hauskoja, odottamattomia sattumia, jolloin ei voi kuin todeta, että "miten tämä asia tulikin juuri tähän hetkeen?" Juuri tällainen tuuri kävi muutama viikko sitten, kun sain yhteydenoton Sudio Swedeniltä. Olin nimittäin jo pitkään kaipaillut pidemmille bussimatkoille kuulokkeita, joita voisin hyödyntää mobiililaitteiden kanssa kuunnellakseni esimerkiksi musiikkia tai kuunnelmia. Kerta toisensa jälkeen olin kuitenkin turhautunut laitteiden omiin mukana tulleisiin nappikuulokkeisiin, koska ne eivät yksinkertaisesti pysy korvissani. Siksi, kun Sudio Sweden tarjosi minulle kaupallista yhteistyötä valita heidän mallistosta kuulokkeet, ihastuin oitis heidän langattomiin, Bluetooth-ominaisuudella varustettuihin valkoisiin Regent-kuulokkeisiin. Voin kaikella rehellisyydellä todeta, että nämä ovat olleet juuri sellaiset, mitä olin kaivannut!
Kuulokkeiden tuntuma on minusta juuri sopivan jämäkkä, muttei kuitenkaan liian tiukka. Kuulokkeita voi myös helposti säätää omaan päähän sopivaksi ja mikä parasta, Bluetooh-ominaisuus on todella helppo kytkeä päälle. Äänentoisto on Sudio Swedenin lupauksen mukaisesti liioittelemattomasti maailmanluokkaa, ja sen todella kuulee. Mikä olisikaan rasittavampaa, kuin kuunnella lempimusiikkia äänenlaadun säristessä! Onneksi tätä pelkoa kuulokkeissa ei ole.


Sudio Sweden halusi jakaa vielä teille blogini kautta toistaiseksi voimassa olevan alekoodin. Koodilla PERHO15 saatte -15 % alennuksen koko tilauksesta tilatessa heidän kotisivuiltaan sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen.

Oman kokemukseni, että monien muiden kuulemani positiivisten kokemusten pohjalta uskallan sanoa, että kuulokkeet ovat todella hyvät, käytännölliset ja laadukkaat. Ja kaiken lisäksi muotokieleltään todella elegantit ja tyylikkäät!

Kiitos Sudio Sweden miellyttävästä ja sujuvasta yhteistyöstä!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Nämäkin näyttää niin kertakaikkisen hyvältä! <3 Itse olen niin super tyytyväinen heidän vaaleanpunaisiin kuulokkeisiin! :) Juuri pitkällä bussimatkalla testattu erittäin toimivaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ihan kokemuksesta, että kuulokkeet ovat olleet hyvät! :) Samaa voin ehdottomasto sanoa omistani!

   Poista
 2. Olen niiin iloinen että sinäkin sait nämä!♡ Kauniit kuvat olet jälleen ottanut!

  VastaaPoista
 3. Haha 😂 näitä on tainnut saada about kaikki bloggaajat! Musta nämä yhteistyöt on ihan jees, jos on sellainen tuote mihin bloggaaja itse uskoo. Mutta hieman koomista ja huvittaa nähdä somessa lähes kaikkien bloggaajien mainostavan ja hehkuttavan näitä 😂 joskus olen miettinyt mikä fiilis itsellä olisi ottaa vastaan ilmaista tavaraa. Tullut paljon pohdittua myös eettisyyttä ja ekologisuutta tähän liityen.

  Mut kuvat ovat kauniit! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ellen!

   Olen huomannut saman, että usea SOME-vaikuttaja niin bloggaajana kuin Instagramin pitäjänä on saanut kokeilla näitä kuulokkeita. Enkä lainkaan ihmettele, miksi nämä todetaan kerta toisensa jälkeen erittäin laadukkaiksi ja äänenlaadultaan virheettömiksi.

   Blogiyhteistöihin liittyen kirjoitin kesäkuussa oman näkemykseni ja siitä, saako bloggaaja koskaan mitään ilmaiseksi on myös blogissani postaus. Tässä linkit, jos haluat lukaista.

   Blogiyhteistyöt - riski vai mahdollisuus:

   http://perhosenalennan.blogspot.fi/2017/06/blogiyhteistyot-riski-vai-mahdollisuus.html

   Bloggaaminen ja verotus:

   http://perhosenalennan.blogspot.fi/search?q=bloggaaminen+ja+verotus

   Ja kiitos! Leppousaa iltaa sinne! :)

   Poista
 4. Mua ärsyttää niin ne puhelimen mukana tulleet nappikuulokkeet jotka eivät vain millään pysy mun korvissa, kirosin ne juuri Kreikan matkalla alimpaan helvettiin :D Noi sun kuulokkeet näyttää todella tyylikkäiltä ja varmasti ihan eri luokkaa nappikuulokkeiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat kuulokkeet ovat olleet minunkin murheen kryynini! :D Sudion kuulokkeet pysyvät päässäni varmasti ja ovat äänentoistoltaankin aivan priimaa!

   Poista
 5. Moi! Kauniita kuvia! Ite en varmaan osais pitää noin isoja kuulokkeita. Primarkin 3e nappikset ovat olleet varsin toimivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Primark-vinkistä! Pohdin itsekin ennen lähetyksen saapumista, olisiko nämä Sudion kuulokkeet kovin suuret mutta yllättivät siroudellaan ja kauneudellaan. :)

   Poista
 6. Oi ihanat kuulokkeet!ostettiin just miehelle kuulokkeet ni ois ihana saada itellekin hyvät just samaan tarkotukseen kun säkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Itse hyödynnän usein bussimatkoja kuunnelmien kuunteluun. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig