11. lokakuuta 2017

Familon SS18


Viime viikon keskiviikkona minulla oli mahdollisuus aloittaa päivä Familonin showroomilla Lauttasaaressa pehmeiden tekstiilien ja herkullisen aamupalan ympäröimänä. Kyseinen aamu oli syksyiseen tapaan varsin kolea ja viimainen ja sen kontrastina kotoinen pressitilaisuus kynttilöiden tuikkiessa ei olisi voinut mennä enempää nappin! 

Tällainen tilaisuus oli itselleni järjestykseltään toinen ja edelliseen tapaan tunnin kestävä fiilistely oli sekä leppoisalta ilmapiiriltään että tulevia tuulahduksia nuuhkien ihanan hyggemäinen!
Familonin tuotteet ovat minulle paristakin eri yhteydestä jo entuudestaan tuttuja. Olen aikoinaan (jo ennen blogia ja myös sen aikana) tehnyt töitä Familonin peitteiden ja tyynyjen parissa. Lisäksi meidänkin peti on niillä pedattu. Sittemmin on ollut myös todella mielenkiintoista tutustua Familon Home-kodintekstiilen maailmaan, joka ideallaan peittojen ja tyynyjen lisänä tukee unta pehmeine luonnonmateriaaleineen. Vuodetekstiiilimallistosta meillä onkin kivipestyt pellavaiset Princess-pussilakanat, joihin rakastan sujahtaa kohti höyhensaaria. Pellavan lisäksi tulevan kevään mallistosta minua jäi erityisesti viehättämään tiivis puuvillaperkaali, joka sopivan rapsakkana luo ylellisen hotellimaisen tunteen iholle. Myöskin Familon Homen kylpyhuonetekstiilit ovat laadultaan todella pehmeitä ja miellyttäviä. Ihastuin yllä olevan kuvan kokonaisuuden värimaailmaan ja mikäli meillä vain olisi tarvetta pyyhkeille, voisin hyvin kuvitella meille nuo hamam-pyyhkeet ja vohvelikankaiset kylpytakit. Harmillista vaan, että meidän talouden pyyhevarasto on jo täysi. ;)Lämmin kiitos Familonille kutsusta tutustumaan vuoden 2018 kevään ja kesän mallistoon sekä ruhtinaallisesta vieraanvaraisuudesta herkullisen aamupalan ääressä!


SHARE:

10 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia! <3 Harmittaa, etten päässyt tällä kertaa mukaan, toivottavasti ensi kerralla sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli kyllä todella miellyttävä ja mukava kuulla, että se kuvien kautta välittyi! Toivottavasti seuraavalla kerralla onnistuu! <3

   Poista
 2. Voi kumpa olisin päässyt mukaan, näyttää aivan hurmaalta 💖💖 voi nuita värejä 💖

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat! Nuo hamam -pyyhket ovatkin joululahjalistallani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhkeet ovatkin käytännöllinen lahja sesongista toiseen! :)

   Poista
 4. Aivan ihanan näköistä :) Mä haluaisin kanssa testailla noita Hamam-pyyhkeitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamam-pyyhkeet vaikuttivat todella kevyiltä mutta samalla ihanan imukykyisiltä! :)

   Poista
 5. Voi miten ihania kuvia! Mä oon kyllä ollu kans tyytyväinen familonin laatuun. Kahdet pellavalakanat löytyy kotoa, mutta noita hamam -pyyhkeitä vois myös testailla! ✌💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, minkä värisinä teillä löytyy pellavalakanat? Petasin meille eilen siniset ja jostain kumman syystä myös kissamme oli erityisen innoissaan "auttamaan" niiden laittamisessa. 😄 Ja hamam-pyyhkeet olisivat just eikä melkein terassille!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig