8. lokakuuta 2017

MioSa. designia keittiössä


Kaupallinen yhteistyö: MioSa. design

Muistatteko, kuinka tämän vuoden tammikuussa vaihdoimme ajatuksia siitä, onko kodin sisustuksessa kaiken oltava valkoista? Kommenttikenttään tuli tuolloin useita ajatuksia sen puolesta, että vaikka valkoinen on värinä puhdas, ilmava ja raikas, sen pehmentäjäksi sopivat erinomaisesti maanläheiset värit ja materiaalit. Olin tuolloin itsekin vasta ihastunut muun muassa pellavan ja greigen sävyihin ja tuo sama mieltymys on ottanut vain tuulta alleen. Jotenkin minusta vaan tuntuu, että juuri pellavan, harmaan, greigen ja maitokahvin värit yhdistettynä luonnonmateriaaleihin tuovat kotiin juuri sellaista lämpöä ja kodikkuutta, jota erityisesti talvikuukausien aikana ympärilleni kaipaan. Olin siksi ilahtunut, kun MioSa. designin Satu otti yhteyttä kysyäkseen, kiinnostaisiko minua kaupallinen yhteistyö näiden taidokkaiden käsitöiden parista? 

Arvostan todella paljon huoliteltua, loppuun asti toteutettua käsityötä ja siksi yhteistyöhön oli ilo suostua. Myös tarina tämän yrityksen takana viehätti minua ja mielestäni siinä on samaa elämäniloa ja positiivisuutta, kuin Sadun omassa blogissa, All you need is White. MioSa. designin taidonnäytteet ovat siis käsintehtyjä, puuhelmistä valmistettuja erilaisia tuotteita. Mallistoon kuuluu niin avaimenperiä, äitiyskoruja, kaula-, korva- ja kalenterikoruja ja myös sisustukseen sopivia pyyhenipsuja, pannunalusia, keittiömagneetteja ja tähtinauhoja. Omat valintani näistä osuivat arvatenkin sisustuksen puolelle ja omiksi suosikeikseni poimin nämä puun, mustan, valkoisen ja nutrian väriset keittiömagneetit ja puuhelmistä valmistetun pannunalusen

Osasin jo pelkkien verkkokaupan tuotekuvien perusteella odottaa postin tuovan paketin sisältävän kauniita aikaansaannoksia, mutta ne olivat vieläkin kauniimpia kuin oletin! Magneetit pääsivät siksi oitis jääkaappimme oveen eriparisten edeltäjiensä tilalle ja pannunalunen odottamaan työvuoroaan keittiönpöydän kirkaslasisen maljakon alustaksi. Tuo puun väri tuokin minusta aivan ihanan pienen twistin valkoisen keittiönpöytämme seesteyttäjäksi ja yhtenäiset magneetit sointuvat väriensä puolesta täydellisesti yhteen. 

Mitä sanotte, eikö olekin aika veikeitä?Mutta sen lisäksi, että sain yhteistyön muodossa jakaa teille muutaman sanan MioSa. designista, Satu halusi tarjota teille blogini lukijoille alekoodin MioSa. designin verkkokauppaan. 

Koodilla "Perhosena" saat -10% alennuksen kaikista vähintään 15 euron tilauksista. Alekoodi on voimassa 8.-10.10.2017, joten jos vaikka tarha- tai opettajien lahjat on tälle syksylle mietinnässä, tässä oiva, käytännöllinen vinkki. Ideoita voi myös kurkata MioSa. designin Instagram-sivulta ja Facebookista. Molemmat löytyvät nimellä @miosadesign. 

Kotiin liittyvät postaukset saavat huomenna jatkoa, kun näette viimein kuvia olohuoneemme muutosprojektista. Postaussarja tulee olemaan kolmeosainen ja ensimmäisessä osassa näette ennen- ja jälkeen kuvia olohuonemme hallitsevimman seinän värin vaihtumisesta mustasta valkoiseen. 

Suloista sunnuntaita!

SHARE:

7 kommenttia

 1. MioSa. design tuotteet ovat kyllä niin kauniita! Meiltä löytyy avaimenpriä ja ihan lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni, että olet ollut näihin tuotteisiin kovin tykästynyt! :)

   Poista
 2. Nämä ovat niin ihania tuotteita 💖 nämä kodin jututkin 😍 nuo magneetitkin ovat niin veikeät! 😍

  Itselläni mukaan tarttuu sarjan avaimenperä päivittäin josta loppukesästä postasinkin 🤗 ihastuin myös tuotteisiin 😍

  Ihaninta sunnuntaita 💖

  VastaaPoista
 3. Ihania tuotteita. Itse tein viime joulun alla tuollaisia tuotteita lahjaksi läheisille ja tottakai pitihän niitä itsellekin tehdä. Edelleenkin samantyyliset puiset jääkaappimagneetit on omat suosikkini sekä pannunalunen joka päiväisessä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva lahjaidea. Itse tehdyt muistamiset läheisille ovat niitä parhaita. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig