17. lokakuuta 2017

Sieltä, täältä, tuolta ja kotoa


Välillä tulee hetkiä, jolloin blogipostauksen aloittaminen tuntuu takkuiselta vaikka halua kirjoittamiseen löytyisikin. Nyt on juuri sellainen hetki. Mielessäni risteilee useitakin aiheita joista tekisi mieli kirjoittaa, mutta tekstin tuottaminen ymmärrettäväksi ja loogiseksi kokonaisuudeksi tuntuu jotenkin työläältä. Kyseessä ei siis ole "tyhjän paperin syndrooma" vaan pikemminkin sen vastakohta. Halu kirjoittamiseen on silti nyt suurempi kuin tämän hetkiset taitoni, eli nyt mennään aivan fiilispohjalla. 

Viime viikolla aloitin taas kaappien läpikäymisen pois ylimääräisistä tavaroista ja tekstiileistä. Marraskuun aikana minulle on tulossa kaksi harkittua ja todella mielekästä blogiyhteistyötä koskien makuuhuoneen ja olohuoneen tekstiilejä, joten pitääkseni tavaramäärän aisoissa siirrän kiertoon ostamiamme muutaman vuoden vanhoja lämmittäjiä. Osan myyn kirpparilla, kuten yllä olevan kuvan tekstiilit, ja osan kierrätän. Saan todella paljon iloa antamisesta ja siksi tykkään järjestää mahdollisuuksien mukaan "hae pois"-päivän, jolloin ystävät saavat tulla katsomaan jos jotakin heille sopivaa meiltä löytyisi. Tällä kertaa laitan kiertoon parit pussilakanasetit, pyyhkeitä, tyynyliinoja, lyhtyjä ja sen semmoisia. Toki monilla ystävillä kaapin täyttäjiä riittää jo omasta takaa mutta aina löytyy sellaisia, joille "toisen romu on toisen aarre". Siitä tulee todella hyvä mieli! <3 Monet muuten tykkäävät järjestää tällaisen päivän porukalla, jolloin jokainen voi tuoda jotain itselleen ylimääräistä ja katsoa, jos toisten aarteissa löytyisi itselle jotakin tarpeellista. Tällaisista vaihtareista siskoni muuten löysi minulle viime viikolla pitkän harmaan villakangastakin ja sattuvasti olin juuri pohtinut, että tarvitsisin sellaista. Mikä sattuma!Viime viikolla olohuoneemme työpiste sai pienen freesauksen, kun seinää aiemmin kaunistanut Stringin Pocket-hylly sai seuraajan näistä Ikean yksinkertaisista hyllynkannattimista ja K-raudan puulevystä. Pocket oli todella kaunis mutta tuntui meillä harmillisen epäkäytännölliseltä, joten päätimme vaihtaa sen nykyiseen. Sattumoisin tiesin ystäväni haaveilevan Pocketista, joten uusi koti sille onkin jo tiedossa. Työpisteestä on tulossa jossain vaiheessa vielä enemmän kuvia olohuoneen muutosprojektin jatko-osassa.Tässä vaiheessa syksyä muuten huomaan, kuinka energiatasot alkavat laskea pimeän ajan lisääntymisen myötä. Aloitin siksi eilen tietoisen buustauksen terveellisemmän ravinnon, liikunnan ja paremman unen laadun saralla. En aio ottaa tästä mitään stressiä vaan yksinkertaisesti kuunnella herkemmin kehoni tarpeita ja hoitaa sitä paremmin. Kaivoin myös pitkästä aikaa esiin kävelysauvat ja läheiset luontopolut jo odottavat niillä kulkijaansa. 


Loppuun vielä sisustusiaiheinen kevennys näistä syötävän suloisista seinäkoukuista. Eikö vain ole liikuttavat pikkutuolit kuin nukkekodista konsanaan! Nämä pääsivätkin meille eteisen seinälle ja kannattelevat nyt kauniisti kahta laukkuani.

Tämän sillisalaattipostauksen myötä toivottelen lempeää päivää kaikille!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Voi miten ihana sillisalaatti postaus ❤❤ tästä ainakin sai matkaan hyvän mielen! 🤗❤

  Ja edelleen nuo tuolit on jotkin syötävän söpöt! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että salaatti maistui, hahah! :D Ja ihana, että postaus toi hymyn huulillesi. Toivottavasti siellä ollaan jo toipumaan päin. <3

   Poista
 2. Ah, mä haluun IKEAan! Taidanpa mennä viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IKEA on kyllä yksi rahapussin tyhjentäjä, hahah! Siellä voisi fiilistellä vaikka kuinka ja kauan. Oma ennätykseni on kuusi tuntia. :D

   Poista
 3. Onpa suloiset tuolit 😍😍😍 Laita kuvaa näistä seinällä kera laukun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olekin ihan kuin nukkekodista! Tänään IG-storiesissa nämä vilahtivatkin mutta blogiinkin on tulossa vielä kuvia eteisen ennen ja jälkeen projektin myötä. :)

   Poista
 4. Moi! Sun tekstejä lukee kyllä niin mielellään! Ei läheskään kaikilla bloggaajilla ole samanlaista taitoa tuottaa tekstiä kuin sulla! Pidän kovasti, että postauksesi ovat pitkiä ja niiden sisältö on aina mielenkiintoista ja helposti jäsentyvää. En pidä yhtää ns. täytefraasien käytöstä esim. upottaa kädet jauhoihin saa mun mielenkiinnon laskemaan aika hurjasti! 😉

  Ihania kuvia! Mäkin olen syksyllä laittanut lakanoita ja pyyhkeitä kiertoon. Eihän kaksi ihmistä kovin montaa lakana - ja pyyhesettiä tarvitse 😂

  Kiitos sulle ihanasta blogistasi! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi että miten kauniita sanoja.. Minun piti lukea kommenttisi useaan otteeseen ja varmistua oliko se varmasti osoitettu minulle - koen omat tekstini niin eri lailla. Kirjoitit todella kauniisti ja kannustavasti, joten todella suuri kiitos sinulle. Lämmin olo valtasi sydämeni!

   Eikö vain olekin jopa koukuttavaa ylimääräisestä tavarasta luopuminen. Ja parasta on jos omista hyväkuntoisista kodin tavaroista tai tekstiileistä on hyötyä toisille. Antaminen tuo onnellisen olon. :)

   Levollista iltaa sinulle!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja jälleen kerran niin kauniit kuvat! Minäkin rakastan ilahduttaa toisinaan läheisiäni antamalla omia turhaksi jääneitä tavaroita. Nyt olen yrittänyt säästöpäissäni myös oikeasti myydä tavaroita. Katseeni vangitsi tuo uusi valaisin ? Onko se mistä ? Hyvää keskiviikko iltaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Läheisten muistaminen on todellakin hyvän mielen tuovaa ja toisinaan kirppikselläkin myyminen on palkitsevaa. Laitan itsekin taas läjän vaatteita myyntiin ja vastaavasti löysin ystäväni kotikirpparilta minulle talvitakin.

   Valaisin oli ihan uskomaton löytö viime viikolla. Se on Clas Ohlsonilta. Valaisimen jalka oli jossain poisto-poisto-poisto-hyllyssä kahdella eurolla ja alessa oli myös lamppu ja siihen piti ostaa vielä erikseen polttimo. Alle kympin koko setti. Marmoritarjotin on Hemtexiltä ja sopii mielestäni valaisimen alle kivasti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig