24. lokakuuta 2017

Terveisiä häähumustaAivan ensimmäiseksi haluan esittää suuren kiitoksen edelliseen postaukseen tulleisiin ajateltuihin ja ajatuksia herättäviin kommentteihinne koskien aihetta mikä blogeissä viehättää? Jätitte todella hyviä näkökulmia ja rehellisä ajatuksianne. Kiitos paljon!

Tällä kertaa kirjoittelen täältä häähumun keskeltä yrittäessäni päästä jo hieman kiinni arkeen. Minulla oli nimittäin kuluneen viikon lauantaina todella jännittävä, mutta ihana tehtävä kuvata nuoren parin häät! Ja voitte varmasti arvata, että jos hääparia jännitti niin jännitti myös kuvaajaakin, hahah! Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun sain näin suuren edun osakseni ja myönnän, että ensireaktoni tätä minulta kysyttäessä oli välitön ei. Tämä johtui ihan siitä, ettei minulla ollut hääkuvaamisesta aiempaa kokemusta enkä harrastelijakuvaajana tuntenut itseäni todellakaan riittäväksi näin suuren vastuun kantamiseen. Onhan kyse elämän yhdestä tärkeimmästä päivästä, jossa kuvaajan osa on taltioida tuo tunnelma ikuisiin muistoihin. Pohdittuani asiaa kuitenkin vielä uudestaan ja kuullessani hääparin toiveista kuvien suhteen, tajusin, että olisiko mitään ihanampaa tapaa päästä kameran taakse kuin olla osallisena rakastuneiden häähumuun! Otin siksi tehtävän vastaan ja tarjosin kuvauksen heille häälahjana. Ja eipä olisi päivä voinut sujua paremmin; ilma oli mitä täydellisin, hääpari suloisista suloisin, puitteet upeat ja hääjuhla arvokas mutta silti rento. Sain luvan laittaa muutamia hääkuvia myös tänne blogiinkin, kunhan ensin olen käynyt läpi kaikki 850 muistikortille taltioitua otosta. Niissä hurahtaakin jokunen aika. ;)


Olisi todella mielenkiintoista kuulla oletteko te kuvanneet häitä ja miten kuvauksenne menivät? Vaaleanpunaisia terkkuja täältä!
SHARE:

1 kommentti

  1. Tämä tehtävä oli niin s i n u n juttusi ❤ varmasti paras lahja heille ❤

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig