9. marraskuuta 2017

Blogin nimi vaihtuu


Nyt sen voi kertoa! Blogini nimi tulee vaihtumaan ensi vuoden alussa! 

Kun kolme vuotta sitten perustin tämän Perhosena lennän-blogini, sen aihepiirit olivat hieman erilaiset kuin miksi se näiden vuosien aikana on muotoutunut. Tuolloin kirjoittaminen oli minulle terapeuttista, omien ajatusteni todeksi toteamista, jota se luonnollisesti edelleenkin on. Nyt olen kuitenkin päässyt noista ajoista eteenpäin ja siksi blogini nimi ei enää mielestäni vastaa sitä, mitä se on nyt; sisustuspainoitteinen lifestyleblogi ripauksena oman elämäni tunnelmia. Siksi usean kuukauden pohtimisen jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että blogini nimi on tässä vaiheessa hyvä vaihtaa kuvaamaan sen päivittynyttä olemusta. 

Arvatenkin nimen vaihtaminen on aina riski ja se ei myöskään ole helppo tai nopea prosessi. Nimen vaihtumisen myötä myös blogin osoite tulee vaihtumaan ja alussa se saattaa mahdollisesti vaikuttaa myös blogini linkkeihin. Yritän saada muutoksen tehtyä kuitenkin mahdollisimman mutkattomasti viisaampien tietokoneosaajien avulla niin, ettei teille lukijoille tulisi muutoksesta päänvaivaa. 

Mikä sitten tulee muuttumaan nimen lisäksi? Logo, osoite, jotkin aihealueet, SOME-nimet ja mahdollisesti blogin ulkoasu. Olen kyllä todella tykästynyt tämän hetkiseen blogipohjaani, joka on Eclair Designin käsialaa, mutta jotenkin vain tuntuu, että blogin nimen vaihdoksen myötä olisi kiva tunne aloittaa niin sanotusti "puhtaalta pöydältä". Katsotaan mihin päätökseen ulkoasun kanssa lopulta tulen, mutta joka tapauksessa vanhat tekstit tulevat pysymään matkassa mukana. 

Tämä kaikki tuntuu aika jännittävältä, mutta hyvältä ratkaisulta. Blogin nimen vaihtuminen konkretisoi minulle myös jollain tasolla alanvaihtoa työelämässä, josta odotan pääseväni kertomaan teille lisää.

Blogimuutokseen on siis vielä toista kuukautta aikaa, mutta halusin tiedottaa asiasta heti, kun se oli mahdollista. Kun tarkempi päivämäärä hahmottuu, kerron blogini uuden nimen ja osoitteen. Siihen saakka postailen aivan normaaliin tapaan välillä myös muistutellen tulevasta muutoksesta.

Tällaisia innostuneita fiiliksiä täältä! Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Iloa ja intoa! Kyllä me matkassa pysytään.

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kylläpä kuulostaa mielenkiintoiselta ja jännittävältä! En malta odottaa miltä uudistunut blogi näyttää ja ennen kaikkea minkä nimen olet valinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin super innoissani muutoksesta! :) Pian selviää blogin uusi nimi!

   Poista
 3. Moi! Mun on pitänytkin kysyä, että mistä nykyinen blogin nimi on tullut. Mutta mä odotan kans tätä muutosta innolla. Ihanaa, että uudistut ja et "jämähdä paikoilleen".

  Mukavaa viikonloppua! 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Perhosena lennän-nimi juontui henkisestä toipumisestani, -eli ajattelutavan muutoksesta- jota on osuvasti kuvailtu toukan muuttumisesta kauniiksi perhoseksi. Nyt uusi blogin nimi tuntuu oikealta noiden aikojen jäätyä taakse. :)

   Poista
 4. Sitä odotellessa! :) Kovasti tekisi itsekkin tehdä muutoksia blogiin, mutta siihen ei omat resurssit ihan riitä. ( siis tieto/taito ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIva että odotus kutkuttaa, pian paljastan blogin uuden nimen! Minäkään en osaa lainkaan koodailla, joten jätän sen puuhan suosiolla ammattilaisille. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig