15. marraskuuta 2017

In/Out


Silloin tällöin blogeissa näkee hauskoja listauksia bloggaajien omista in ja out-listoistaan ja ajattelin itsekin väsätä sellaisen nyt ensimmäisen kerran. Listassani ei ole mitään tiettyä aihealuetta (kuten vaikkapa sisustukseen tai pukeutumiseen liittyen) vaan ihan ylipäänsä tämän aamun fiiliksiä. Pystyttekö samaistumaan johonkin kohtaan?

IN:

Pää pystyssä kulkeminen. Olen pannut merkille, että liikkuessani yksin esimerkiksi kaupungilla, tuijotan usein kengänkärkiini vähän niin kuin anteeksipyydellen olemassaoloani. Olenkin ottanut tietoiseksi tavoitteekseni kävellä niska suorassa pienen pieni hymy kasvoillani. Tämän ansiosta olen nähnyt paljon enemmän kauniita asioita ja niskaergonimiakin on kiittänyt. ;)

Ystävällisyys. Pienet huomionosoitukset arjen tilanteissa nostavat omaa onnellisuutta ja ilahduttavat myös muita. 

Tuoreet kukat ja tuoksukynttilät. Näiden combo saa suupieleni kaarelle. 

Läheiset. Pohdin eilen pitkään, miten ihmeessä olen saanut elämääni niin aitoja, välittäviä, rakentavia ja huomaavaisia ihmisiä. Mun täytyy olla todella onnekas. <3

Puhelinsoitot. Toisen äänen kuuleminen pelkän viestittelyn sijaan tuntuu lämpöiseltä.

Kirkasvalolampu. Talven pieni pelastus.


OUT:

Ruuhkabussit. Paniikkihäiriöisenä ahtaat bussit eivät ole niitä mielekkäimpiä.

Maito. Saa ihoni kukkimaan ja näyttämään samealta.

Juoruilu. Aina yhtä turhaa.

Keltainen valo. Kameran takana olevan painajainen.

Pölyjen pyyhkimen. Kaikista kotitöistä se inhokkini. Jopa vessan peseminen on minusta mukavampaa, hahah!

Uutiset. Saavat voimaan minut sen verta pahoin, että luen niitä hyvin harvoin.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Olen tuohon ensimmäiseen kiinnittänyt itsekin huomiota. Ja lähinnä tuohon, että hymyilee ja kuinka ihana on saada hymy takaisin 🤗 piristävää kovasti 💗
  Toinen kohta kolahtaa myös täällä, parhaan mukaan haluan huomioida toisia ja rakastan yllätyksiä! Se on ehkä toinen nimeni 😉💗

  Oikein ihana postaus 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy yleensä tarttuu! :) Tutkimusten mukaan se myös lieventää jännittyneisyyttä, vähentää stressiä ja rentouttaa. Joten hymyilemisellä on paljon myönteisiä vaikutuksia. :) Ja yllätyksesi olen huomannut. ;)

   Poista
 2. Ihana postaus! Miten sä osaatkaan aina yllättää meidät lukijat niin mielenkiintoisilla ja hyvin kirjoitetuilla teksteillä?! Olet niin lahjakas!

  Hyviä pohdintoja olet tehnyt. Ystävällisyys ja aitous ihmisessä ovat piirteitä, joita arvostan. Itsekin olen tässä viikolla pohtinut miten onnekas olen, kun multa löytyy niin kultaiset läheiset ja etenkin tuo hellu, joka "kantaa" mut kun tulee itselle huonompi jakso henkisesti. En tiedä missä olisin ilman häntä ja muita perheenjäseniä. Pelkkää kultaa ❤

  Noista out - asioista, niin tuo juoruilu sattuu minuun edelleen. Työpaikalla vaihtelevasti sitä edelleen ilmenee. En vaan voi ymmärtää miksi juoruilua ja seläntakana puhumista esiintyy, kun se vain aiheuttaa lisää kitkaa. Kohta täytyy taas alkaa sopimaan kesälomia työpaikalla, joka varmasti tulee aiheuttamaan seläntakana puhumista. Kaikki kun ei voi olla samaan aikaan lomalla. Itsekkyys ja oman navan tuijottaminen on niin vastenmielistä.

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että pystyn vielä yllättämään. Välillä tuntuu, että postausaiheet kiertävät kehää ja siksi kaipailen välillä uusia postausideoita. Tämä in/out oli hauska haaste, johon saatan vielä uudelleenkin tarttua. :)

   Muistankin, kuinka olet kertonut tuosta työpaikkasi tilanteesta. Se on varmasti todella kuluttavaa ja raskasta kokea tuollaista. Miten paljon helpompaa kaikilla olisi, jos jokainen kohtelisi toisiaan niin kuin tahtoisi itseään kohdeltavan. Niin monelta surulta oltaisiin silloin vältytty.

   Paljon voimia sinulle edelleen!

   Poista
 3. Ihana postaus❤ moni kohta kolahtaa myös muhun, esim. ruuhkabussit on vaan jotenkin hyvin ärsyttäviä ja ahdistavia. Nyt kun oon joutunut tänä syksynä kulkemaan joka arkipäivä bussilla kouluun ja nyt työharjoitteluun...
  Mutta onneksi pystyn käyttää ne ajat hyväksi tutkimalla aivan mahtavia jakeita ja kirjoja;)❤
  Aivan ihanaa viikonloppua sulle!!❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ruuhkabusseissa voi laittaa ne kuulokkeet korville tai vaikkapa lukea kännykästä jotain, mikä saa ajatukset muualle. :)

   Haleja sinulle! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig