17. marraskuuta 2017

Kolmas kerta toden sanoo?


Jos jokin huonekalu pesässämme on tuottanut käytännöllisyydellään hieman päänvaivaa, on se olohuoneen pöytä. Ei tokikaan niin paljon, että se olisi maailman tärkeimpänä asiana pyörittänyt mieltäni, mutta se on ollut ajatuksissani aina silloin tällöin. Ei siitä myöskään kovin kauaa ole, kun fiilistelin osittain tuunaamani mustaa olohuoneen pöytäämme, joka kuitenkin loppupeleissä oli liian pikkiriikkinen kokonaisuuden kannalta. Ehkä muistattekin, että sitä ennen olohuoneemme keskiössä palveli Hayn valkoinen keskikokoinen tarjotinpöytä, joka kuitenkin löysi uuden kodin Kitin luota. 

Nämä kaksi edellä mainittua pöytää ovat siis ilman muuta ajaneet asiansa, mutta kumpikaan niistä ei tuntunut "siltä oikealta". Hayn M-kokoinen tarjotinpöytä tuntui meille liian korkealta ja kuten yllä jo mainitsin, edellinen pöytä osoittautui liian pieneksi. Olen siksi salaa haaveillut uudesta olohuoneen pöydästä; sen tulisi olla hieman matalampi kuin mitä sohvamme on, mutta kuitenkin leveämpi mitä edellinen pöytämme oli. Tutustuin siksi Pinterestin ihmeellisen maailmaan selatakseni ideoita mahdollisesta uudesta sohvapöydästä. Finaaliin kärkikaksikkoon ylsi lopulta Ikean kaksiosainen musta Vittsjö-pöytäpari ja Hayn musta tarjotinpöytä meidän aiempaa matalampana versiona, eli L-kokoisena. Ikean pöytäkokonaisuus osoittautui kuitenkin viisi senttiä liian korkeaksi, joten pitkän harkinnan jälkeen klikkasin meille Finnish Design Shopista Hayn mustan tarjotinpöydän. Paketti saapui meille jo kahden päivän jälkeen ja kissamme innokkaan avustuksen kanssa kokeilimme sitä paikalleen. Se oli täydellinen, siis aivan täydellinen! Korkeus tuntui heti just eikä melkein nappiin menevältä, leveys mittasuhteiltaan moitteettomaksi ja ajaton design kotiimme sopivalta. Siinä se nyt siis on, meidän ihana uusi sohvapöytä!
En edes jaksa aloittaa kirjoittamaan siitä, onko pöytä kotiimme persoonallinen vai niin sanottua tusinatavaraa. Meidän makuumme pöytä istuu todella ihanasti ja sehän se tärkeintä onkin, eikö vaan? Luin muuten taannoin tosi hyviä pointteja sisältävän blogikirjoituksen liittyen nimenomaan persoonallisen kodin merkitykseen ja ehkä sen voisi myöhemmin linkittää tännekin. 

Lempeää viikonloopua kaikille! Palataan sunnuntaina. <3


SHARE:

9 kommenttia

 1. Se n ä y t t ä ä ❤ ja ihastelen kuinka siihen mahtuu tekemään asetelmia 😍🤗 musta on tosi hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetelmia tosiaan mahtuu mutta toisena puolena on "vaara" latoa pöytä liian täyteen. :D Nooh, ei se ole niin vaarallista, hehe!

   Poista
 2. Moi! Oikein hyvä valinta ja näyttää juuri sopivan korkuiselta! Meiltä löytyy samantyylinen pöytä, mutta olen kans haaveillut hay - pöydästä. Omaa silmää miellyttää erittäin paljon juuri tuon korkuiset sohvapöydät. Niihin supermataliin sohvapöytiin ei mun silmä totu sitten millään. Ne näyttävät jotenkin kömpelöiltä ja oudoilta minusta 😂

  Linkkaa ihmissää kyseinen blogi! Mua kiinnostaa tuon tyyliset aiheet!

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hay-sarjan pöydät taitavat olla aika suosittuja ja en ihmettele. Tämä meidän L-koko on todella vakaa ja eleettömyydestään huolimatta kodikas. Meillä taitaa olla paljon samaa tyyliä kodeissamme. :)

   Linkitän tuon ko. blogipostauksen johonkin tulevaan tekstiini. Se oli minusta todella hyvin kirjoitettu ja siinä oli tosi hyviä näkökulmia. :)

   Poista
  2. heh, itseasiassa mua tässä taannoin huvitti, kun katsoin sun instastoria. Olit tilannut deseniolta sen dream - julisteen. Ite tilasin just saman viime kuussa, joten kyllä meidän kodeissa on aika paljonkin samaa :D sikspä mä niin tykkään sun tyylistä ja kuinka kauniisti sisustan kotiasi :)

   Poista
 3. Oikein kauniita kuvia ja kaunis pöytä! Pöytä on oikein hyvän korkuinen! Inhoan liian matalia söhväpöytiä!Teillä näyttää niin ajattoman kauniilta siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Tai oikeastaan matalat pöydät voivat olla toki kauniita, mutta epäergonomisuutensa takia usein epäkäytännällisiä. Toki makunsa saa olla kullakin. :)

   Poista
 4. Minuakin kiinnostaa tämä blogi postaus missä persoonallisista blogeista kyse ? :) mutta hyvältä näyttää siellä jälleen kerran ja mitäpä se haittaa jos jokin tai vaikkapa kaikki kotona olisi massatuotteita yms koska omia mieltymyksiähän ne sisustukselliset elementit ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, linkitän kyseisen blogipostauksen johonkin tulevaan tekstiini. Se sai ainakin minut pohtimaan laajemmin, mitä merkitsee personnallinen sisustaminen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig